Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pomenkova kuk, libo-li norske dieta, alebo barnevernove chcete me?
http://www.bufdir.no/…_fosterhjem/
A je tam aj kolko dostanu nahradni rodicia
ak obaja pracuju, tak mesacne dostanu 7000 NOK, ktore zdanuju, 5500 NOK ktore nezdanuju, plus pestunsky prispevok na dieta
http://www.bufdir.no/…i_full_jobb/
ak sa zena vzdala prace, pretoze dostala dieta do pestunskej starostlivosti, tak dostane na rok 400000 NOK ako kompenzaciu za plat, a tu musi zdanit (co je 33333 NOK na mesiac), 4600 NOK na mesiac ktore nezdanuju, plus pestunsky prispevok na dieta
http://www.bufdir.no/…in_stilling/
a ak chlap nepracuje, ale podpise zmluvu s barnevernom, ze bude pracovat ako socialny pracovnik priamo vo vlastnej domacnosti, dostane rocne 430000 NOK ktore musi zdanit (35833 NOK na mesiac) plus 9000 NOK ktore nezdanuje, plus pestunsky prispevok
@pomenkova onen vyskum ohladne IQ je ‚zakazany‘, pretoze IQ 70 je u nas uz diagnoza. A oznacit celu ciernu rasu onou diagnozou je nepripustne, aj keby to bola tisickrat pravda. Proste to nie je spravne politicky korekne.
@Bábi Zlopočasná Tak tak, když v Norsku někdo potřebuje peníze, tak nejde do banky, ale stane se pěstounem. Nechápu, že svět tomu přihlíží. Co UNESCO a další organizace? Mně to začíná připadat jako cílená devastace rodin, hezky postupně, někde se začít musí a postupně se to rozleze dál. Zpřetrhat vazby, rodinná pouta, vědomí vlastních kořenů…a lidstvo postupně přeměnit v tupou pracovní sílu, která bude držet hubu a krok. Jak jsem ještě do nedávna považovala konspirační teorie o Bielderbegu za výmysl a snahu o senzaci, v kombinaci se Barnevernetem mi to začíná dávat docela hrůzný smysl.
@Bábi Zlopočasná Diky
ja vim, silenost viz me video, ktere jsem vlozila v noci..tam je vse ukazane ze vseh zemi evropskych, ruske deti jsou v lagrech nekde v lese odlozene, ty co uz se nehodili, pohlavne zneuzivane atd
![]()
Rikali ze v norsku az 8 milionu rocne na jedno dite plus nejake poridavky, ze tam se nestoji fronta na praci, ale na deti
![]()
Proste stop juvilejni justici
![]()
@Denisa56 este sialenejsiu teoriu o tom, preco sa to deje som pocula.
Niekto silny v klube Bielderberg uzavrel zmluvu s Molochom, lenze Moloch si ziada obete. Detske obete. A Barnevern je sposob ako ho uspokojit.
@pomenkova ja uz ‚oficialne‘ chrapem po nocnej, takze zdroje nedohladam. Ale zahranicne adopcie na Slovensku a v Rusku, mali prednost pred domacimi. Ale brutalne rychlo boli vybavovane. Konkretne do Talianska. Rusko vyhostilo UNICEF potom, co sa nevedelo dopatrat teraz neviem ci 1200 ci 2000 deti, adoptovanych do Talianska. Taliansky premier nasledne pred nejakou z organizacii OSN povedal, ze posledne stopy zmiznutych zahranicnych deti (nie len ruskych) vedu na transplatancne kliniky.
Slovaci si jedno adoptovane dievcatko v Taliansku dohladali, hadam 15-16 rocne a hlavne TEHOTNE.
@Denisa56 Ja kdyz to svinstvo vidim, rikam size je to mozna jenom nejaky blby sen a probudim se a ono ne..A ze s tim nikdo nic nedela, no delaji se stavky, snazi se nektery co vic taky muzou delat??V tom videu je porazeno co delat zakladat proste sdruzeni deti ve skolach podporovat normalne smyslejici ucitele s moralkou..Psat prezidentovi petice, ze nechcem u nas jubilejsni justici…To se mozna zda jako smitko v mori, jen kapicka, ale proboha neco se delat musi
![]()
Kdysi jsme mela rozhovor s manzelem on je Nemec-rikala jsem o tom co spoachali za ciny, ze to byla zrudnost(no na toto tema se moc nebavime, jen to byla zminka kdysi..
On rekl..vis co ja dodnes nechapu, proc ty zide jich bylo tolik tolik, proc nic neudelali treba v tom pochodu na smrt, proc se nevzbourili…jsem mu odpovedela, protoze ta psychika a vira uz byla natolik zlomena, ze se to nikdo proste neodvazil.
Ted rok 2015 zadna valka a dejou se hruznjesi veci a svet tomu prihlizi..reknete mi kdo zlomil nas??Nezazili jsme ani koncentracni tabor a bojime se vseho-bohuzel
![]()
A este kym zachrapem upozornim na malicky odkaz co mam v podpise - zaměstnanec budoucnosti musí být flexibilní, mobilní, multilinguální a multinacionální povahy, aby byl schopen cestovat napříč Evropou za správnou pracovní příležitostí… zaznelo to na tohorocnom (2015) Europskom business summite.
„But the Dell chief also enphasised that future employees would have to be mobile, multilingual and need to have a ‚multinational nature‘ so that they would be willing to move across Europe for the right job opportunity.“
@Bábi Zlopočasná píše:
@pomenkova ja uz ‚oficialne‘ chrapem po nocnej, takze zdroje nedohladam. Ale zahranicne adopcie na Slovensku a v Rusku, mali prednost pred domacimi. Ale brutalne rychlo boli vybavovane. Konkretne do Talianska. Rusko vyhostilo UNICEF potom, co sa nevedelo dopatrat teraz neviem ci 1200 ci 2000 deti, adoptovanych do Talianska. Taliansky premier nasledne pred nejakou z organizacii OSN povedal, ze posledne stopy zmiznutych zahranicnych deti (nie len ruskych) vedu na transplatancne kliniky.
Slovaci si jedno adoptovane dievcatko v Taliansku dohladali, hadam 15-16 rocne a hlavne TEHOTNE.
A je mi zle
Hnus
![]()
@pomenkova píše:
@Denisa56 Ja kdyz to svinstvo vidim, rikam size je to mozna jenom nejaky blby sen a probudim se a ono ne..A ze s tim nikdo nic nedela, no delaji se stavky, snazi se nektery co vic taky muzou delat??V tom videu je porazeno co delat zakladat proste sdruzeni deti ve skolach podporovat normalne smyslejici ucitele s moralkou..Psat prezidentovi petice, ze nechcem u nas jubilejsni justici…To se mozna zda jako smitko v mori, jen kapicka, ale proboha neco se delat musi![]()
Kdysi jsme mela rozhovor s manzelem on je Nemec-rikala jsem o tom co spoachali za ciny, ze to byla zrudnost(no na toto tema se moc nebavime, jen to byla zminka kdysi..
On rekl..vis co ja dodnes nechapu, proc ty zide jich bylo tolik tolik, proc nic neudelali treba v tom pochodu na smrt, proc se nevzbourili…jsem mu odpovedela, protoze ta psychika a vira uz byla natolik zlomena, ze se to nikdo proste neodvazil.
Ted rok 2015 zadna valka a dejou se hruznjesi veci a svet tomu prihlizi..reknete mi kdo zlomil nas??Nezazili jsme ani koncentracni tabor a bojime se vseho-bohuzel![]()
![]()
![]()
Sme zaslepeni nenavistou. Pretoze hrozy komunizmu a Zapad nas oslobodil. Preto boli spojenecke tanky v 68 zle a spojenecke tanky v 2015 dobre.
Moja mama a jej brat, 75 a 83 rokov. Zazili vojnu, najprv sli Nemci Kozanami na Rusa, potom Rusi Kozanami hnali Nemca. Zazili vymetanie sypok na kontigent, zazili uradnu zmenu celej obce z greckokatolickych Slovakov na pravoslavnych Ukrajincov (mamin najmladsi brat ked siel do prvej triedy dostal ukrajinsky slabikar - ani ucitel sam nerozumel co cital), zazili nasilnu kolektivizaciu, zazili nadsenych ludi stahujucich sa s celym majetkom do zeme zaslubenej (Ruska) a tych istych vratiacich sa domov s holymi zadkami, zazili ruske dievcata, co boli ochotne sa vydat za najhorsich darebakov, len aby mohli ostat na Slovensku… a napriek tomu vsetkemu dnes skor fandia Rusku nez EU… tak rozmyslam, kde asi urobili soudruzu zo Zapadu chybu ![]()
Jo a s temi organy tomu verim, dnes se za prachy udela cokoliv
,Mezitim jak ukazuji jak se obchoduje se zviratky a ja u toho bohuzel zalostne brecela, jsem netusila, ze se takto obchodúje i s detmi a musim vam rict, ze jeste pred rokem, kdyz jsem nic netusila, jsem byla stastna zena..
Ale neudu to prehlizet jen proto, ze me se vede ´vyborne, to ne a nebudu poslouchat reci, ze je to blbost, budu se o to zajimat, protoze cim vic lidi, tim vic pomoci ![]()
@Bábi Zlopočasná jj to chapu, ale vis nenavist je hnusna vlastnost tim se zacinat neda.
Vim jak to myslis a neco malo o tm vim, jak se pekne vese obraci tam kam lidi zrovna potrebujui..nejdriv jsme lezli do pr…e rusakum, ted amikum..atd atd..Nejde o narodnosti, jde o charaktery, to by meli lide predevsim vnimat..
Tvoje veta kde udelali soudruzi ze zapadu chybu
Jsem si vzpomela na pelisky..To byl umysl take ze ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Tohle už jsem taky četla..
![]()
@pomenkova píše:
Jo a s temi organy tomu verim, dnes se za prachy udela cokoliv,Mezitim jak ukazuji jak se obchoduje se zviratky a ja u toho bohuzel zalostne brecela, jsem netusila, ze se takto obchodúje i s detmi a musim vam rict, ze jeste pred rokem, kdyz jsem nic netusila, jsem byla stastna zena..
Ale neudu to prehlizet jen proto, ze me se vede ´vyborne, to ne a nebudu poslouchat reci, ze je to blbost, budu se o to zajimat, protoze cim vic lidi, tim vic pomoci
Souhlas..Nesmíme strkat hlavu do písku, myslet si, že nás se to netýká..Protože se zdá, že bude hůř, bojím se o budoucnost všech děti..
Je potřeba se ozývat, protože děti patří matce a ne státu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat