Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
31901
21.5.15 03:31
@blecha72 píše:
ještě je třeba vědět, že v Norsku to nejsou až tak závratné prachy. U nás má přechodný pěstoun 20 t, ať má dítě v péči nebo ne. Chápu, že někdo z toho může může být na větvi.

A yearly pay of e. g NOK 430.000 + paid holidays and regular "time off“ from the foster children + allowances for building on to their house or buying an extra car + pension entitlement)."
Miliony to nejsou, ale tohle je docela masakr a pro mnoho lidí to může být dostatečnou motivací…

P. S.: Průměrná mzda je cca 42 tisíce NOK.

• načítám...
31901
21.5.15 03:45
@Antonie Bolavá píše:
Bábi, ale to přece musíš sama vidět, že tohle je hrozná hovadina. Tohle mi právě vadí na těch tvých konspiračních webech. Nebo snad existují nějaké reálné důkazy, že by se měli rodiče takhle oslovovat? Nebo existuje země, kde je zákonem zakázané říkat mami a tati? Tohle je přesně taková slátanina, vyhnaná do extrému, jak jsem o tom mluvila.
A předpokládám, že za tím komplotem stojí zednáři, nebo někdo podobnýPříspěvek upraven 21.05.15 v 03:33

Počkej, ale zrovna tohle není přeci nic nového :nevim: oslovení ti nikdo nezakáže, ale že se tyto věci jinak dovádí do absurda, to je pravda…

Francie je s tím asi nejznámější, nicméně…

Some Canadian provincial legislation replaces the words "mother“ and „father“ on a birth certificate with „Parent 1“ and „Parent 2“. And an Ontario court has ruled that a child can have three legal parents: her biological mother and her lesbian partner, and her gay biological father who donated sperm."

That’s when the Spanish government announced a ministerial order that new births would have to be registered at the State Civil Registries in the Family Book under the headings of Parent (progenitor) A, and Parent (progenitor) B.

A všechno to vzniká jen protože máme být tolerantní a bla bla :roll: už nevím kdo to byl, ale některý ze států už i řešil problém pohlaví, tedy že si smíš dát pohlaví „neurčeno“ nebo nějakej podobnej nesmysl, pokud si nejsi jistá kdo jsi, tak aby jsi se necítila utiskována :zed:

• načítám...
21.5.15 05:30
@Antonie Bolavá píše:
Bábi, ale to přece musíš sama vidět, že tohle je hrozná hovadina. Tohle mi právě vadí na těch tvých konspiračních webech. Nebo snad existují nějaké reálné důkazy, že by se měli rodiče takhle oslovovat? Nebo existuje země, kde je zákonem zakázané říkat mami a tati? Tohle je přesně taková slátanina, vyhnaná do extrému, jak jsem o tom mluvila.
A předpokládám, že za tím komplotem stojí zednáři, nebo někdo podobnýPříspěvek upraven 21.05.15 v 03:33

Nie je zakazane pouzivat to doma. Ale vo viacerych statoch sa to uz pokusili zaviest na uradnej urovni. Naozaj nechcem podpisovat ziacku knizku ako ‚rodic 1‘
Dalsia vec, ktora je zdokumentovana, je z Ameriky, odkial gender ideologia prisla, su ‚pokrokove‘ staty, ktore chlapovi, ak sa citi ako zena, povolia sprchovat sa v zenskych sprchach. Aby nebol diskriminovany.
Dalsia vec, ktorej ale musim len verit, lebo to mam z pocutia je, ze v ktoromsi hlavnom meste vramci zamedzeniu gender diskriminacie pokrokovo zrusili rozdelene verejne WC, a zaviedli ciste len unisex. Ja viem, drobna blbustka… ale ono je to len prvy krocik.

• načítám...
17630
21.5.15 07:37
@Bábi Zlopočasná píše:
Nie je zakazane pouzivat to doma. Ale vo viacerych statoch sa to uz pokusili zaviest na uradnej urovni. Naozaj nechcem podpisovat ziacku knizku ako ‚rodic 1‘
Dalsia vec, ktora je zdokumentovana, je z Ameriky, odkial gender ideologia prisla, su ‚pokrokove‘ staty, ktore chlapovi, ak sa citi ako zena, povolia sprchovat sa v zenskych sprchach. Aby nebol diskriminovany.
Dalsia vec, ktorej ale musim len verit, lebo to mam z pocutia je, ze v ktoromsi hlavnom meste vramci zamedzeniu gender diskriminacie pokrokovo zrusili rozdelene verejne WC, a zaviedli ciste len unisex. Ja viem, drobna blbustka… ale ono je to len prvy krocik.

Prvý kročik k čemu? Já na tom pořád nevidím nic katastrofálního

• načítám...
21.5.15 07:49

@Antonie Bolavá az budes detom do prihlasky na vysoku vypisovat ze su rodu zenskeho, pohlavia ineho, tak sa nestazuj. Ale ja si tak myslim, ze Ty sa stazovat nebudes, zopnes ruky ze co urad cini, rozumne cini, a pojdes zistovat ci pre pripadnu spolocnu domacnost s chlapom sa mas prihlasit ako gay, alebo staci bi.

• načítám...
26842
21.5.15 07:55

@Bábi Zlopočasná Holky nenechte se..Mate tady pravdu ono jestew netusi co na ne prijde, jen to sem davajte jste statene :kytka:
Ja se tech jejich srace…taky obavam, vse sem zatim doslo, tim cim vyhrozovali, taky jsme neztusili, ze si jednou na zahradu budeme musete davat podle EU STROMY KTERY ROZHODNE STAT ZA NAS :! A UUUZ JE TO TADY NESMIME SI VYSADIT JABLON :cert:
Holky ty co jsou hloupy a prehlizeji vse, at si prehlizeji a nevim proc navstevuji tuto diskuzi, boji se snad pravdy???Asi ano, a nebo jsou natolik hloupe, ze si to ctou a jeste se bavi na tom vas ubezpecovat, ze to je blbost :nevim: A odkud cerpaji oni??Taky z clanku, nebo proste z hlavinky, ze toto se nesmi stat.No jeste pred 10 ti lety ja si rikala, ze se nemuze stat tolik veci tady v Nemecku, ktere se proste uz stali, takze bych na to koukala taky neduverive :palec: :palec: :palec:

• načítám...
26842
21.5.15 07:56

Chtela jsem napsat jste statecne a uz jdu balit, mam tady chyby-jak litam :mrgreen:

• načítám...
17630
21.5.15 08:05
@Bábi Zlopočasná píše:
@Antonie Bolavá az budes detom do prihlasky na vysoku vypisovat ze su rodu zenskeho, pohlavia ineho, tak sa nestazuj. Ale ja si tak myslim, ze Ty sa stazovat nebudes, zopnes ruky ze co urad cini, rozumne cini, a pojdes zistovat ci pre pripadnu spolocnu domacnost s chlapom sa mas prihlasit ako gay, alebo staci bi.

Tak mně je celkem jedno jaké kolinky budu vyplňovat na přihlášce. Tohle tě trápí? Tak jestli je to kvůli lidem, co mají jinou sexuální orientaci, tak budiž. Pořád je větší pravděpodobnost, že moje děti lesby nebudou, takže vyplním pohlaví ženské, rod ženský. A nějak nevím proč bych s tím měla mít problém.
Promiň, ono to možná vypadá že to zesměšňuju, ale já opravdu nechápu co ti na tomhle vadí. Vždyť to jsou formality. Přece to, že budou tohle chtít na úřadě vědět, z holek ještě lesby neudělá. A kdyby nakrásně byly lesby všechny čtyři, tak ani to mi žíly netrhá. A pokud jednou budou mít děti se svými partnerkami, tak bych asi celkem chápala zase ty kolonky rodič A, rodič B. Přece si dvě lesby nehodí korunou, která bude zapsaná jako matka a která jako otec

• načítám...
12272
21.5.15 08:15
@Antonie Bolavá píše:
aha. A on se někdo chystá plošně zakázat ženám ženské práce? Tak na to se docela těším :mrgreen: 8)

Jaké ženské práce? Žádné ženské práce nebudou. Vezmeš pěkně krumpáč do ruky, nebo zbíječku a pomažeš. :mavam:

• načítám...
12272
21.5.15 08:19
@Antonie Bolavá píše:

No je vidět, že jsi ten genderový problém fak nepochopila. :roll:

• načítám...
12272
21.5.15 08:23
@Antonie Bolavá píše:
Prvý kročik k čemu? Já na tom pořád nevidím nic katastrofálního

To jsi fakt tak mimo? Proč tedy žiješ s chlapem? Na co je ti rodina? Nebo jsi sama, vyhovuje ti to a už teď jsi tak pokroková, že rodinu nepotřebuješ. Je to snaha o přetrhání rodiných vazeb, toho posledního, co lidem ještě zbylo, pak už zbydou jen jednotlivci bez pohlaví. Počkej, až budeš třeba v nemocnici ležet na oddělení s chlapama. No a co, co je na tom divného? Musíš mít trochu fantazii, protože je to opravdu dost neuvěřitelné, co se tu chystá.

• načítám...
12272
21.5.15 08:30
@Antonie Bolavá píše:
Tak mně je celkem jedno jaké kolinky budu vyplňovat na přihlášce. Tohle tě trápí? Tak jestli je to kvůli lidem, co mají jinou sexuální orientaci, tak budiž. Pořád je větší pravděpodobnost, že moje děti lesby nebudou, takže vyplním pohlaví ženské, rod ženský. A nějak nevím proč bych s tím měla mít problém.
Promiň, ono to možná vypadá že to zesměšňuju, ale já opravdu nechápu co ti na tomhle vadí. Vždyť to jsou formality. Přece to, že budou tohle chtít na úřadě vědět, z holek ještě lesby neudělá. A kdyby nakrásně byly lesby všechny čtyři, tak ani to mi žíly netrhá. A pokud jednou budou mít děti se svými partnerkami, tak bych asi celkem chápala zase ty kolonky rodič A, rodič B. Přece si dvě lesby nehodí korunou, která bude zapsaná jako matka a která jako otec

Až tvoje holčičky budou shánět práci, které třeba bude málo, tak jim do ruky dají sbíječku a mazej. A běda, když budou namítat, že to není práce pro ženské. Jaké ženské? Ženské neexistují, jsou jen občané, žádné ženské. Až budou těhotné, budou chtít nějaká privilegia. Ne jedině se sbíječkou, žádné ženské neexistují. Zkus zapojit fantazii, co tohle může všechno přinést.

• načítám...
50725
21.5.15 08:32
@Bábi Zlopočasná píše:

Když vidím ty fronty na dámských WC, na tomhle kroku musí být nejvíc bití chlapi :lol: Skoro mi jich je líto :mrgreen:

• načítám...
50725
21.5.15 08:33
@tiffany píše:
Až tvoje holčičky budou shánět práci, které třeba bude málo, tak jim do ruky dají sbíječku a mazej. A běda, když budou namítat, že to není práce pro ženské. Jaké ženské? Ženské neexistují, jsou jen občané, žádné ženské. Až budou těhotné, budou chtít nějaká privilegia. Ne jedině se sbíječkou, žádné ženské neexistují. Zkus zapojit fantazii, co tohle může všechno přinést.

Co těhotný občan? Ten by třeba nějaká privilegia mít mohl :jazyk:

• načítám...
66815
21.5.15 08:43
@Nimie píše:
A yearly pay of e. g NOK 430.000 + paid holidays and regular "time off“ from the foster children + allowances for building on to their house or buying an extra car + pension entitlement)."
Miliony to nejsou, ale tohle je docela masakr a pro mnoho lidí to může být dostatečnou motivací…P. S.: Průměrná mzda je cca 42 tisíce NOK.

no dyť jo. Nechápu proč se stavíš do opozice i tam, kde se shodneme :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová