Nástup do práce a školka - vezmou ho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
7.11.17 13:52
@Zahynak88 píše:
@Babs18 Aha takze vlastne diky nim muzu prijit o praci? Neberou maminky co nastupuji do prace prednostne??

Jak díky nim? Díky sobě, protože to nemáš pořešené.

Měla jsi jít na jaře k zápisu (ale i tak by ti dítě z kapacitních důvodů nemuseli vzít, jako třeb anám), případně si obtelefonuj školky v okolí, zda někde nemají podstav. A nebo si sežeň jiné hlídání (soukromá školka, chůva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.11.17 13:54

Nejsou, pokud se neuvolnila kapacita, tak bych volila soukromou školku a příští rok už státní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
7.11.17 13:54

To s těma sourozencema zase přijde diskriminační mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
7.11.17 13:56
@Svistice píše:
Jak díky nim? Díky sobě, protože to nemáš pořešené.Měla jsi jít na jaře k zápisu (ale i tak by ti dítě z kapacitních důvodů nemuseli vzít, jako třeb anám), případně si obtelefonuj školky v okolí, zda někde nemají podstav. A nebo si sežeň jiné hlídání (soukromá školka, chůva).

Píše, že u zápisu byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11664
7.11.17 13:59
@Danulinka16 píše:
To s těma sourozencema zase přijde diskriminační mě :nevim:

To je kvuli tomu, aby nechodil kazdy ze sourozencu do jine skolky, coz by bylo pro rodice narocne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
7.11.17 14:01
@Danulinka16 píše:
To s těma sourozencema zase přijde diskriminační mě :nevim:

Sice to je diskriminační, ale rozvážet každé dítě do jiné školky je docela problém, zvlášť, když je každá z nich 10 km od místa, kde bydlíš a ještě na opačnou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.11.17 14:04
@Danulinka16 píše:
Píše, že u zápisu byla…

No o to spíš nechápu proč to řeší až teď. 3/4 roku ví, že jí dítě do školky nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.11.17 14:05

Blbý, ale je to tak. mě končí rodičák v březnu, u zápisu jsem s dcerou ani nebyla, jelikož vím, že tady berou nejdříve od 3let, a to nejdřív od září, v průběhu roku ne. takže dcera půjde případně do soukromé.

• Citovat
  • Upravit
7.11.17 14:08
@Zahynak88 píše:
Holky v unoru mi konci rodicak a ja mam znovu nastoupit do zamestnani..je skolka povinna mi vzit malyho, kdyz nastupuji do prace???

Není, povinni vzít ti dítě jsou tuším až rok před nástupem do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.11.17 14:08
@Danulinka16 píše:
Píše, že u zápisu byla…

Byla, tak snad ví, že dítě nevzali. Takže opravdu nechápu, prioč se těď díví, že když jí ho nevzali od září, tak nebudou mít povinnost jí ho vzít až jí skončí RD.
Má tři měsíce zařídit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.11.17 14:09

@Zahynak88 normálně si zavolej nebo dojdi do školky, do které jsi podávala přihlášku a zeptej se jestli se neuvolnilo místo. Max ti řeknou, že si máš zavolat až po novym roce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
7.11.17 14:10
@radkka píše:
Víš, někteří lidé si myslí, že za všechno můžou ti okolo :lol: :lol:
:lol: :lol: u tehle „pripadu“ premyslim, jestli sem ja na hlavu nebo ti druzi. :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
7.11.17 14:14

@Zahynak88 ty jsi nebyla u zápisu? To si myslíš že mají volná místa když si někdo vzpomene? Pokud jsi u zápisu byla tak jsi si domluvila že dítě nastoupí od ledna? Pokud ne tak smůla. Oni nejsou jasnovidci aby tušili že někdo nastoupí d práce a nemá zajištěné hlídání :roll: Dočítám že nevzali tak víš že neni přijatý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.11.17 14:17

@Zahynak88 Prodluž si rodičák, nebo soukromá školka. Školka v místě práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27896
7.11.17 14:21

@Zahynak88 toto si mala riešiť v septembri :nevim: rodičia dávajú prihlášky do viacerých škôlok tak si mala v septembri obehať škôlky či sa niekde neuvoľnilo miesto a dať dieťa už od septembra aspoň na doobedie do škôlky aby ti niekto neprebral voľné miesto. Neradi držia pol roka voľné miesto :? Alebo skúsiť dať na budúci rok a dohodnúť sa zo zamestnávateľom že nastúpiš až v septembri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin