Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme kombinaci…
mám po mé babičce zlatý prstýnek…pak ještě ten, co jsem dostala v 18ti…
ale zásnubní jsem dostala „bíložlutý“ proto takhle…
My máme kombinaci růžovo-bílou a vypadají moc hezky
snad to tam je trochu vidět na fotce ![]()
Jůůůů, diskuze pro mně. jakožto maniaka na žluté zlato
Jasně, že žluté snubáky jsou klasika
Taky bych se rozhodovala podle svého a manželova vkusu. Kdyby mi někdo řekl, jaké snubáky jsou out a jaké in, asi bych si poklepala na čelo
My máme kombinaci bílého se žlutým, žluté převažuje
Nosím ho společně se žlutým zásnubním. Líbí se mi, když je na první pohled jasné, že jsem vdaná a nikdo mi nemusí zkoumast ruku, jestli je to snubák nebo jen obyč. prstýnek ![]()
Tak jsem se trochu pošťourala na netu v angličtině a zjistila jsem, proč je poslední dobou bílé zlato oblíbenější:
Nezviklalo mě to, takže jdu do žlutého.
Jestli tuhle diskusi ještě někdo čtete a máte prsten s kamínky, vypadly vám nebo drží? Lesk nebo mat? Dá se mat renovovat?
Zakladatelka.
@Anonymní píše:
Tak jsem se trochu pošťourala na netu v angličtině a zjistila jsem, proč je poslední dobou bílé zlato oblíbenější:
- Brilianty vedle žlutého zlata získávají žlutý nádech, díky čemuž vypadají, že jsou nižší kvality. Kvalitní brilianty jsou úplně čiré.
- Brilianty zasazené v bílém zlatě vypadají větší než zasazené ve žlutém zlatě.
- Pak samozřejmě je tady taky otázka módy.
Jestli tuhle diskusi ještě někdo čtete a máte prsten s kamínky, vypadly vám nebo drží? Lesk nebo mat? Dá se mat renovovat?
Zakladatelka.
Kamínek už pět let drží, kde má… Bych hezky zuřila, kdyby nedržel a někde se ztratil ![]()
U mě také drží kde má a spokojená jsem
Máme matné a zatím žádný problém není a to už ho nosím 4 roky ![]()
@Anonymní píše:
- Brilianty vedle žlutého zlata získávají žlutý nádech, díky čemuž vypadají, že jsou nižší kvality. Kvalitní brilianty jsou úplně čiré.
- Brilianty zasazené v bílém zláatě vypadají větší než zasazené ve žlutém zlatě.
- Pak samozřejmě je tady taky otázka módy.
Zakladatelka.