Jsou snubní prsteny ze žlutého zlata out?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65469
10.7.13 20:36

My máme kombinaci…
mám po mé babičce zlatý prstýnek…pak ještě ten, co jsem dostala v 18ti…
ale zásnubní jsem dostala „bíložlutý“ proto takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.7.13 20:41

My máme kombinaci růžovo-bílou a vypadají moc hezky :-) snad to tam je trochu vidět na fotce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.7.13 21:02

Jůůůů, diskuze pro mně. jakožto maniaka na žluté zlato :mrgreen: Jasně, že žluté snubáky jsou klasika :palec: Taky bych se rozhodovala podle svého a manželova vkusu. Kdyby mi někdo řekl, jaké snubáky jsou out a jaké in, asi bych si poklepala na čelo :nevim: My máme kombinaci bílého se žlutým, žluté převažuje :) Nosím ho společně se žlutým zásnubním. Líbí se mi, když je na první pohled jasné, že jsem vdaná a nikdo mi nemusí zkoumast ruku, jestli je to snubák nebo jen obyč. prstýnek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
10.7.13 21:53

My máme tyto a neměnila bych! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.13 11:58

Tak jsem se trochu pošťourala na netu v angličtině a zjistila jsem, proč je poslední dobou bílé zlato oblíbenější:

• Brilianty vedle žlutého zlata získávají žlutý nádech, díky čemuž vypadají, že jsou nižší kvality. Kvalitní brilianty jsou úplně čiré.
  • Brilianty zasazené v bílém zlatě vypadají větší než zasazené ve žlutém zlatě.
  • Pak samozřejmě je tady taky otázka módy.

Nezviklalo mě to, takže jdu do žlutého.

Jestli tuhle diskusi ještě někdo čtete a máte prsten s kamínky, vypadly vám nebo drží? Lesk nebo mat? Dá se mat renovovat?

Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
26093
11.7.13 12:58
@Anonymní píše:
Tak jsem se trochu pošťourala na netu v angličtině a zjistila jsem, proč je poslední dobou bílé zlato oblíbenější:
  • Brilianty vedle žlutého zlata získávají žlutý nádech, díky čemuž vypadají, že jsou nižší kvality. Kvalitní brilianty jsou úplně čiré.
  • Brilianty zasazené v bílém zlatě vypadají větší než zasazené ve žlutém zlatě.

Jestli tuhle diskusi ještě někdo čtete a máte prsten s kamínky, vypadly vám nebo drží? Lesk nebo mat? Dá se mat renovovat?

Zakladatelka.

Kamínek už pět let drží, kde má… Bych hezky zuřila, kdyby nedržel a někde se ztratil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.7.13 00:01

U mě také drží kde má a spokojená jsem :) Máme matné a zatím žádný problém není a to už ho nosím 4 roky :)

@Anonymní píše:
  • Brilianty zasazené v bílém zláatě vypadají větší než zasazené ve žlutém zlatě.

Zakladatelka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.7.13 08:28

Ahojky my máme z červeneho zlata a vypada to lépe jak žluté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...