Jsou to projevy detoxikace?

2527
7.11.13 19:51

Jsou to projevy detoxikace?

Nevím, zda jsem téma dala do správné kategorie, snad ano…

V pondělí jsem si nasadila na detoxikaci přípravky od Energy (ráno 1 tbl. Cytosanu Inovum, po obědě 5 kapek Regalenu a večer 5 kapek Drugs imunu). Dnes mi celý den není dobře, mám zimnice, bolí mě hlava a celé tělo, škrábe v krku, prostě jak kdyby na mě něco lezlo. V okolí jsou všichni zdraví. Myslíte že to může být projevem detoxu? Vím, že se mohou zhoršit nějaké chronické potíže jako důsledek čištění těla, ale nic moc konkrétního jsem k tomu nenašla.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
7.11.13 19:55

No jenom se zeptám tohle vše sis naordinovala sama, nebo si byla v Energy na meření? No předpokládám, že sama co?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.11.13 19:57

No sama…kdysi jsem na měření byla, ale momentálně to mám trochu z ruky a nedostanu se tam. Udělala jsem blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.11.13 19:58

Detox je celkově dost velká zátěž pro tělo, takže si spíš myslím, že se o tebe pokouší nějaký bacil, se kterým by sis, nebýt toho detoxu, bez potíží poradila.
Určitě bych kůru vysadila a začla znova, až se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.13 20:00
@Nikolacek píše:
No sama…kdysi jsem na měření byla, ale momentálně to mám trochu z ruky a nedostanu se tam. Udělala jsem blbost?

já bych řekla, že to byla chyba.. tohle si sama nasadit.. Osobně bych vysadila a pak to prokonzultovala s odborníkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.11.13 20:01

Tak asi to vysadím teda…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.11.13 20:01

No beru Energy dlouho tak si dovolím říct, že tohle by zabilo vola:-). Cytosan s Regalenem se berou spolu na detoxikaci toho bych se nebála, ale Drags imun bych k tomu nedala ani náhodou. Je silný sám o sobě a hodně. Brala jsem ho minule, měla jsem i vytestovaný Regalen i Vironal, ale paní se vůbec neodvážila mi to dát. Tak mi místo Vironalu dala jenom krém k němu Droserin a ten Regalen jsem dostala až teď. Kromě toho s Drags imunem opatrně, je proti oparům, ale při vysokých dávkách může být v reverzní reakci i právě opar.
Napíšu co bych dělala já, snížila bych dávky u cytosanu a regalenu na minimum, třeba kapku denně, Drags imun bych přestala brát. Zítra bych zkusila zavolat do nejbližšího klubu energy a prokonzultovala bych to, když nemůžeš na měření.

Příspěvek upraven 07.11.13 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.11.13 20:04

@Mišela1 Drags imun beru přerušovaně už léta, mám s ním dobrou zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.11.13 20:07
@Nikolacek píše:
@Mišela1 Drags imun beru přerušovaně už léta, mám s ním dobrou zkušenost…

No on je skvělý o tom žádná, já jsem po něm byla jak znovuzrozená, jenom nevím jeslti vhodný k tomu cytosanu a regalenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.11.13 20:09

@Mišela1 Asi teda zítra zavolám poradkyni. Nerada bych to vysazovala úplně všechno, když už jsem s tím začala. Zkusím tedá vysadit ten Drags Imun. A kombinace Regalenu a Cytosanu je teda v pohodě? Zkoušela jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.11.13 20:15
@Nikolacek píše:
@Mišela1 Asi teda zítra zavolám poradkyni. Nerada bych to vysazovala úplně všechno, když už jsem s tím začala. Zkusím tedá vysadit ten Drags Imun. A kombinace Regalenu a Cytosanu je teda v pohodě? Zkoušela jsi to?

Jo už jsem to jednou brala to sice ještě nebyl ten cytosan inovum, jenom Cytosan, ale to zas tak velký rozdíl nebude. Zavolej možná bych upravila i to dávkování ten regalen bych brala i dvakrát denně, ráno a na oběd. Uvidíš co ti řeknou.
A jinak myslím, že to reverzka být může. U toho se radí snižit dávky, ale nepřestat brát. Já jsem jednou brala ten Cytosan a nějak jsem na to zapomněla - do teď nechápu jak :zed:…a na jedné oslavě jsem si dala 3 skleničky vína. Rozhodně jsem nebyla opilá, ale druhý den jsem se skoro :poblion: z podoby. No tělo se snažilo zbavit „bordelu“ :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.11.13 20:34

Holky prosím Vas kde na někoho seženu kontakt? Ideálně, Humpolec, Pelhřimov,Havl.Brod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
8.11.13 08:19

Tak jsem mela celou noc horecku…ted je mi uz o neco lip, ale jsem docela unavena. Opravdu by me zajimalo, jestli za to muze ten detox…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.11.13 08:23
@Nikolacek píše:
Tak jsem mela celou noc horecku…ted je mi uz o neco lip, ale jsem docela unavena. Opravdu by me zajimalo, jestli za to muze ten detox…

no nevím horečka to už je takové divné… možná si chytla nějakou virózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
8.11.13 10:07

Volala jsem Energy poradkyni a rikala, ze jsem si toho opravdu dala hodne. Muze to byt z toho. Mam snizit davkovani a zitra prijit na konzultaci a Supertronic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková