Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Nevím, zda jsem téma dala do správné kategorie, snad ano…
V pondělí jsem si nasadila na detoxikaci přípravky od Energy (ráno 1 tbl. Cytosanu Inovum, po obědě 5 kapek Regalenu a večer 5 kapek Drugs imunu). Dnes mi celý den není dobře, mám zimnice, bolí mě hlava a celé tělo, škrábe v krku, prostě jak kdyby na mě něco lezlo. V okolí jsou všichni zdraví. Myslíte že to může být projevem detoxu? Vím, že se mohou zhoršit nějaké chronické potíže jako důsledek čištění těla, ale nic moc konkrétního jsem k tomu nenašla.
Díky
No jenom se zeptám tohle vše sis naordinovala sama, nebo si byla v Energy na meření? No předpokládám, že sama co?:-(
No sama…kdysi jsem na měření byla, ale momentálně to mám trochu z ruky a nedostanu se tam. Udělala jsem blbost?
Detox je celkově dost velká zátěž pro tělo, takže si spíš myslím, že se o tebe pokouší nějaký bacil, se kterým by sis, nebýt toho detoxu, bez potíží poradila.
Určitě bych kůru vysadila a začla znova, až se to srovná.
@Nikolacek píše:
No sama…kdysi jsem na měření byla, ale momentálně to mám trochu z ruky a nedostanu se tam. Udělala jsem blbost?
já bych řekla, že to byla chyba.. tohle si sama nasadit.. Osobně bych vysadila a pak to prokonzultovala s odborníkem..
No beru Energy dlouho tak si dovolím říct, že tohle by zabilo vola:-). Cytosan s Regalenem se berou spolu na detoxikaci toho bych se nebála, ale Drags imun bych k tomu nedala ani náhodou. Je silný sám o sobě a hodně. Brala jsem ho minule, měla jsem i vytestovaný Regalen i Vironal, ale paní se vůbec neodvážila mi to dát. Tak mi místo Vironalu dala jenom krém k němu Droserin a ten Regalen jsem dostala až teď. Kromě toho s Drags imunem opatrně, je proti oparům, ale při vysokých dávkách může být v reverzní reakci i právě opar.
Napíšu co bych dělala já, snížila bych dávky u cytosanu a regalenu na minimum, třeba kapku denně, Drags imun bych přestala brát. Zítra bych zkusila zavolat do nejbližšího klubu energy a prokonzultovala bych to, když nemůžeš na měření.
Příspěvek upraven 07.11.13 v 20:06
@Mišela1 Drags imun beru přerušovaně už léta, mám s ním dobrou zkušenost…
@Nikolacek píše:
@Mišela1 Drags imun beru přerušovaně už léta, mám s ním dobrou zkušenost…
No on je skvělý o tom žádná, já jsem po něm byla jak znovuzrozená, jenom nevím jeslti vhodný k tomu cytosanu a regalenu.
@Mišela1 Asi teda zítra zavolám poradkyni. Nerada bych to vysazovala úplně všechno, když už jsem s tím začala. Zkusím tedá vysadit ten Drags Imun. A kombinace Regalenu a Cytosanu je teda v pohodě? Zkoušela jsi to?
@Nikolacek píše:
@Mišela1 Asi teda zítra zavolám poradkyni. Nerada bych to vysazovala úplně všechno, když už jsem s tím začala. Zkusím tedá vysadit ten Drags Imun. A kombinace Regalenu a Cytosanu je teda v pohodě? Zkoušela jsi to?
Jo už jsem to jednou brala to sice ještě nebyl ten cytosan inovum, jenom Cytosan, ale to zas tak velký rozdíl nebude. Zavolej možná bych upravila i to dávkování ten regalen bych brala i dvakrát denně, ráno a na oběd. Uvidíš co ti řeknou.
A jinak myslím, že to reverzka být může. U toho se radí snižit dávky, ale nepřestat brát. Já jsem jednou brala ten Cytosan a nějak jsem na to zapomněla - do teď nechápu jak
…a na jedné oslavě jsem si dala 3 skleničky vína. Rozhodně jsem nebyla opilá, ale druhý den jsem se skoro
z podoby. No tělo se snažilo zbavit „bordelu“
.
Holky prosím Vas kde na někoho seženu kontakt? Ideálně, Humpolec, Pelhřimov,Havl.Brod?
Tak jsem mela celou noc horecku…ted je mi uz o neco lip, ale jsem docela unavena. Opravdu by me zajimalo, jestli za to muze ten detox…
@Nikolacek píše:
Tak jsem mela celou noc horecku…ted je mi uz o neco lip, ale jsem docela unavena. Opravdu by me zajimalo, jestli za to muze ten detox…
no nevím horečka to už je takové divné… možná si chytla nějakou virózu.
Volala jsem Energy poradkyni a rikala, ze jsem si toho opravdu dala hodne. Muze to byt z toho. Mam snizit davkovani a zitra prijit na konzultaci a Supertronic.