Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak mě tak napadlo, jsou všichni muži opravdu vesměs stejní.Vyberte všechny možnosti co jsou pravda. Už se těším na odpovědi
Když mě jde zakliknout jen jedna možnost a potřebovala bych zakliknout tyhle možnosti:
Zabezpečí finančně rodinu
Je mi oporou
Cítím že mě miluje
Pomáhá mi s domácí prací
Vztah nám funguje mezi 50 - 100% ( nic není 100% ní a nechtěla bych to, náš vztah je na 99,9%)
Amynka píše:
Když mě jde zakliknout jen jedna možnost a potřebovala bych zakliknout tyhle možnosti:
Je mi oporou
Cítím že mě miluje
Pomáhá mi s domácí prací
Vztah nám funguje mezi 50 - 100% ( nic není 100% ní a nechtěla bych to, náš vztah je na 99,9%)
Zajímavé, přesně s těmito možnostmi se mohu naprosto ztotožnit. Doufám, že to není jeden muž ![]()
Jinak jsem zatrhla to, co je pro mě nejdůležitější, tj. Je mi oporou ![]()
Petta píše:Amynka píše:
Je mi oporou
Cítím že mě miluje
Pomáhá mi s domácí prací
Vztah nám funguje mezi 50 - 100% ( nic není 100% ní a nechtěla bych to, náš vztah je na 99,9%)Tak přesně tohle jsem taky chtěla zaškrtnout. Ženský, snad taky nemáte toho mýho. To byste si asi moc nepomohly
![]()
Tak já toho vašeho nemám - zaškrtla jsem
Fin. zajištění a vztah na 50% ![]()
hehe taky nemuzu zaskrtnout vic kolonek-
Nezabezpečí a ani se nesnaží
Vztah nám funguje na míň než 50%
ploditel s nami neni
![]()
no nic po ranu zas vtipna
![]()
Hm, tak to mám jako holky, potřebovala bych víc možností odpovědí. Takže u nás:
A s domácíma pracema nechci aby mi pomáhal
Jen se střídáme ve vaření, toť vše ![]()
Vždycky říkám, že jsou úplně stejní, jemon mají jiné ksichty, abysme je od sebe rozeznaly…:-D
Pavloska
Je mi oporou
Cítím že mě miluje (většinou
)
Vztah nám funguje mezi 50 - 100%
Souhlas s Pavloskou, to je jako u ženskejch. Kamarádi dost často říkaj, všechny stejný, jen obal má každá jinej ![]()
Amynka píše:
Je mi oporou
Cítím že mě miluje
Pomáhá mi s domácí prací
U nas je to stejne jako u Amynky. Bohu dik! ![]()
Amynka píše:
Je mi oporou
Cítím že mě miluje
Pomáhá mi s domácí prací
Tak i já dávám tyto možnosti a díky bohu za ně!