Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlapi jsou ho…
Mela jsi rict tchyni, ze je to zakladni hygiena.Mas supr tchyni ,kdyz ti rekne ze tvuj to dela jen proto aby jsi nevyvadela.Takove poznamky miluju
![]()
Já fakt nechápu, co od nás čekáš za odpovědi…my Ti nebudeme vychovávat ani příbuzené ani manžela… ![]()
Mě teda příjde že zakladatelka je přehnaně čistotná
Jinak je to každého věc jestli si ruce myje nebo ne. Já bych z toho takový drama nedělala.
nedá mi to nereagovat-to myslíš vážně, že když si lidi umývají po wc ruce, tak jsou přehnaně čistotní ???
Nic se nemá přehánět, ale tohle se snad učí už malé děcka, ne??
nepřihlášená marulka
já tedy taky..
a nepřijde mi na tom nic divného, i když jako dítě jsem k tomu vedená nebyla..to je fakt.
Mytí rukou mi v naší rodině přijde naprosto normální - ale upřímně, nelíbí se mi způsob, jakým zakladatelka odsoudí jedince s jiným hygienickým standardem - tím narážím na utěrky a jejich použití na utření rukou ![]()
Fakt se jako fůůůůůůůůj necítím a přiznávám, že se mě to dost dotklo.
L.
Tak já i manžel si ruce myjeme po každém wc.Teda pokud jsme v lese nebo nemáme možnost tak samozřejmně ne.
Je to každého věc ale pokud příjde někdo ke mě na náštěvu a mám malé dítě tak by se mi to asi taky příčilo.A vždycky při tom přemýšlím o tom , že když si neumyje ruce po wc tak jestli si je myje vůbec ![]()
Lesi jak jsi to myslela s těma utěrkama??asi jsme natvrdlá ![]()
Já si teda ruce meju po každým wc a kdykoliv přijdu domů nebo na návštěvu, pokud to není možný, tak se utírám ubrouskama, nesnáším pocit špinavých rukou…
Tak u nás byl na návštěvě příbuzný a po použití wc si neumyl ruce-jsem mu nenápadně po akci naznačila, že koupelna je hned vedle, ale nareagoval-zas tak moc se neznáme (je to manželův bratranec), tak jsem to nehrotila a akorát dávala pozor, aby nechytal na děcka a místa, kde pak šmatlal rukama jsem po jeho odchodu dezinfikovala.

Dali jsem o tom řeš s tchyní a bylo mi řečeno, že to je přece normální, že to tak dělají všichni chlapi-že si nemyjou ruce. …a jako perlu dodala, že můj manžel si je myje, jen abych nevyváděla.
Manžel ho obhajoval-že prý si na záchodě chlapi ruce neušpiní-no jsem skoro padla do mdlob