Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zjistila jsem (snížila jsem ke „kontrole“ telefonu), že má manžel milenku.
Bohužel nemám nikoho s kým se poradit, proto prosím o radu Vás.
Chci z toho vyjít se ctí a jako vítěz. Bez hádek a hysterčení.
Mám nejdřív uhodit na něj nebo zavolat rovnou jí? ![]()
Prosím poraďte Vaše zkušenosti.
Děkuji Katy
Ahoj,
tady je každá rada drahá. Podle čeho jsi zjistila, že má milenku? Co v tom telefonu bylo? Můj manžel třeba má v telefonu své kamarádky, které já nikdy neviděla. Taky si s něma někdy napíše, ale není to nic hrozného.
Pokud tedy cítíš, že mílenku má, tak bych se ho asi normálně v klidu zeptala, co to má být a promluvila si s ním o tom. Jen vy dva sami, třeba večer u vína nebo tak něco.
jsem doma na mateřské už 2 roky, k tomu ještě pracuji…jsem utahaná jako pes. Ze srandy jsem mu říkala, ať si najde milenku.
Před 2 měsíci často smskoval, na tom není nic špatného.
Teď jsem si, ale přečetla sms jak ona jeho a on ji miluje, jak má ráda, že se ho dotýká…
a teď jsem si vzpomněla na různé drobnosti. Její dlouhé vlasy na jeho bundě, pozdní příchody, jak se na něj usmívala, když jsme ji náhodou potkali na obědě (já ji znám jen od vidění)…
NO holka, ale takové věty, aby si manžel našel milenku, se přece neříkají ani z legrace. Nemyslím, že si tvé „požehnání“ vzal k srdci, spíš bych hledala problém jinde.
Je mi jasné, co obnáší starosti kolem dítěte a domácnosti a ještě chodíš do práce. Taky mi je jasné, že jsi zbitá jak pes). V čem si myslíš ty sama, že je problém? Máte málo sexu? Nebo je podle tebe vše v pohodě? Sama přiznáváš, že jsi hodně unavená, tudíž to tipuji na ten sex. Jak já tě chápu (viz moje metříky).
Já bych si s manželem sedla v klidu a povykládala si, co mu vadí a co mu chybí, že si našel milenku. Uvidíš, co on na to. Ono to chce, dle mého, krůček po krůčku, protože podle toho, jak se s tebou bude bavit, se asi budeš rozhodovat, co dál.
HOlky ti tu určitě ještě něco poradí. Tak hodně štěstí.
..dlouhe vlasy na bunde, pozdni prichody - to mi neco pripomina - nastesti uz toho pana nevidam… jak uz tu nekdo psal - kazda rada draha - ale jestli si chces zachovat to sve JA - neplac, neskemrej, nevyhrozuj, nevolej TE slecne, nesniz se k tomu - co bys JEMU nikdy neodpustila.
Jakmile bude vhodny cas a situace - nejlepe - kdyz ditko nebude doma - v klidu s nim zkus tu situaci probrat. Rekni mu - ze o NI vis. A at ti behem par dnu rekne - co zamysli dal..nechtej hned vyjadreni, nerikej ultimata - tedy, pokud nechces zustat behem kratke chvile - sama s prckem.
Nekdy je to jen poblouzneni, nekdy se muzi za par dnu vraci s prosikem - jindy je to definitivni konec pribehu - ktery zacinal pred lety tak slibne.
Asi ti ted nepomuze - co napisu - ale je to tak: neni jediny na svete a pokud by ti mel ublizovat - bude ti bez nej lip.
Moc Ti preju - aby ON sebral tu silu a odvahu a dokazal si priznat - ze CHLAP je ten - kdo chrani svoji rodinu. A do ni zadne dalsi zeny - kterym se pisou v sms slova o milovani - nepatri.
Sesbírej vlasy z bundy a odnes mu je ať jí je vrátí (případně mu prozraď, že jsi je našla na jeho spodním prádle). Jemu to docvakne a z tebe nebude histerka ![]()
Radina píše:
Sesbírej vlasy z bundy a odnes mu je ať jí je vrátí (případně mu prozraď, že jsi je našla na jeho spodním prádle). Jemu to docvakne a z tebe nebude histerka
Přidávám se k tomuto názoru, nejvíc chlapa rozsekáš, když jsi nad věcí.
Hodně sil
a dej vědět. Pa
kativas píše:Chci z toho vyjít se ctí a jako vítěz. Bez hádek a hysterčení.
Víš se ctí z toho vyjít můžeš, ale jako vítěz??? V takové situaci jsou podle mého všichni jen poražení.
ale jinak nevím, co poradit, protože já bych asi byla přesně ta hysterka, co se hádá
![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:44
Ja jsem se ho prostě normálně zeptala (nerikej, ze podle telefonu, ale podle tech vlasu apod.)- uz s nim samozrejme ale nejsem - takze musis si byt jista ze jsi pripravena na to, ze se rozejdete
Vetsinou to z nich vyleze. Uprimne? Myslim, ze mas narok byt v tuhle chvili hystericka…
Drzim palce, dej vedet.
…tak jsem na něj uhodila. Z telefonu jsem věděla, že milenku
vezl jeden den domů autem. Tak jsem se ho zeptala, koho vezl, že ho viděla kamarádka.
Zrudl a začal blekotat. Přesně cílenými dotazy jsem z něj dostala co jsem chtěla vědět.
Stále tvrdí, že s ní nic neměl, že mě miluje a neopustí nás
..holky já vyhrála. Sice ze mě dělal minimálně půl roku trubku
, ale teď se věci pohnuli.
První kolo jsem vyhrála. Teď se ještě zbavit té ženské…na to musím vymyslet taky nějakou fintu.
Mám jí zavolat, napsat mail, nebo jen čekat jak to dopadne (doufám, že se mrcha aspoň trápí, že o něj brzo přijde
).
Já už týden nespím, zvracím a nejradši bych někoho nakopla. ![]()
Hezký den všem milenkám a podváděným. Katy ![]()
dej mu cas, at si to srovna on. Pokud ale neudela neco rychle, pak uhod na nej znova… S ni se nezatezuj!! Je to (jak to napsat slusne…?) ![]()
…chudák opuštěná ženská
..jsi chtěla říct, že? Katy
Ahoj Katy, něco podobného jsem řešila před pěti lety, ale tehdy přišel sám manžel s tím, že se stěhuje k přítelkyni. Sama doma s ročním dítětem jsem se tak trošku zhroutila a vyhledala pomoc odborníků. Dost mi pomohlo povídání s odborníky a odnesla jsem si pár dobrých rad, jejichž výsledkem bylo, že se manžel vrátil a teď jsme zase spolu a šťastní a doufám, že to tak bude i nadále.
Takže: určitě nekontaktovat partnerku (stěžovala by si Vašemu manželovi a ten by pak měl vůči ní ochranitelské „pudy“), povídat si s partnerem … - o důvodu proč si našel někoho jiného, co mu ve vztahu chybí …, podnikat častěji společné výlety, nenápadně partnera více vtáhnout a zapojit do domácnosti, starosti o dítě (potřebuju si dojít ke kadeřníkovi, náhodou má čas zítra odpoledne, takže musíš pohlídat dítě - prostě mu nedat na výběr, je to taky jeho dítě, tak ať se stará).
A hlavně nečekat, že se vše změní ze dne na den, u nás to trvalo půl roku než se vše srovnalo.
Takže pokud ti vztah stojí za to udržet, zkus udělat tlustou čáru a nevracet se k nevěře a nevyčítat (ani jemu, ani sobě)!!!
Příspěvek upraven 15.02.10 v 23:24
Hlavně tu madam nekontaktuj
je to pod tvojí úroveň, akorát se budeš cítit blbě. Hlavně zůstaň na takové vlně, jako jsi, bez pláče a hysterie. Zvládneš to. Strašně jsem to vždycky odsuzovala, ale pak tím jednou člověk projde a vše je jinak, záleží i na okolnostech. Holt, takový je život. Tak ať to dobře dopadne. Pa ![]()