Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, budu dělat daně, chtěla jsem se zeptat, zda jsou nějaké změny v přiznání za rok 2011 oproti roku 2010.
Moc díky
Ahoj tuším, že je tam změna jen ve slevě na dani na poplatníka a to je pro rok 2011 23640Kč, částka na manželku i děti zůstává stejná. Od příštího roku je to zase 24840Kč.
ahoj, a co formulář? loni se měnil. Měla jsem starý v PC a na FÚ řekli, že je potřeba nový, tak jsem si ho stáhla. a jak letos? mám hledat nebo zůstal stejný? díky
To nevím, já vždy používám, ten co mají na elektronické podání, všechno sám spočítá, jen ho pak vytisknu a podepíšu…
Jo a jiný myslím bude, měnila se částka na poplatníka a ta je na tom formuláři co si pamatuju přímo psaná, nebo není?
Jana F píše:
ahoj, a co formulář? loni se měnil. Měla jsem starý v PC a na FÚ řekli, že je potřeba nový, tak jsem si ho stáhla. a jak letos? mám hledat nebo zůstal stejný? díky
Ahoj,
najdeš si formulář na stránkách ministerstva financí. Tak budeš mít jistotu, že máš ten správný
.
JaSe píše:Jana F píše:Ahoj,
najdeš si formulář na stránkách ministerstva financí. Tak budeš mít jistotu, že máš ten správný.
Díky, mrknu tam.