Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petullka82 píše:
Holky, to mě mrzí…já už si tolikrát říkala, že si najdu radši nějakou ženskou
Koukala jsem tuhle na Andely a byla tam Langerova s tou Spatovou, tak jsem nad nima premyslela a vcera, kdyz sem vytirala a zustavaly mi furt na zemi uhlodany nehty, sem si říkala, no, Anetko, to ty doma nemas ![]()
Já tímhle trpěla taky, teď jsem šla na víkendy pracovat, už nechodí rodičák a školka není, tak už mám od dětí odpočinek. Jinak jsem pořád čekala, až se vrátí, právě i ty víkendy.
@MarkyMM 3roky a 16m
Je víkendoví, přijede v so ve tři v noci, ve dvě po o vstane jede nakoupit, pak se zahrabe do kotelny a tam chlastá opět do rána. Dětí si ani nevšimne. Teď jsme jeli za nim. Jsme tu týden a ještě ho neviděli. Ve tři v noci z práce, do dvanácti spí a zas do práce. Těšila jsem se na víkend šel radši do práce. Včera šel do hospody přišel v pět, ve dvě že jde do práce na chvíli přišel v 11 osprchoval se a šel do hospody! A ještě tady není! A o problémech se bavit nebude! Žádné nejsou
@Anonymní píše:
@MarkyMM 3roky a 16m
Je víkendoví, přijede v so ve tři v noci, ve dvě po o vstane jede nakoupit, pak se zahrabe do kotelny a tam chlastá opět do rána. Dětí si ani nevšimne. Teď jsme jeli za nim. Jsme tu týden a ještě ho neviděli. Ve tři v noci z práce, do dvanácti spí a zas do práce. Těšila jsem se na víkend šel radši do práce. Včera šel do hospody přišel v pět, ve dvě že jde do práce na chvíli přišel v 11 osprchoval se a šel do hospody! A ještě tady není! A o problémech se bavit nebude! Žádné nejsou
Tak to je fakt blby
To se ti teda vubec nedivim…
Holky zlatý, a proč na ty voly čekáte a nejdete spát?! Přece se kvůli nim ještě samy neodrovnáte?
Já nespím, protože jsem blbá
Ráno si budu nadávat, jak jsem se mohla krásně vyspat a místo toho dobrovolně ponocovala ![]()
@Klementyna píše:
Holky zlatý, a proč na ty voly čekáte a nejdete spát?! Přece se kvůli nim ještě samy neodrovnáte?Já nespím, protože jsem blbáRáno si budu nadávat, jak jsem se mohla krásně vyspat a místo toho dobrovolně ponocovala
Ja ted prijela s malou z nemocnice. Hodne zvracela, volala jsem RZ, poslali nas domu ze na hospitalizaci to neni.Tak tu sedim, hlidam malou kvuli zvraceni
chudsi o 4 stovky,90 korun schrabla dr,3 sta jsem dala kamosovi za benzin, oni nam nedali sanitu zpatky ![]()
@Petullka82 píše:
@Klementyna a proč?
Pro mě je noc jediný čas, který mám jen sama pro sebe, kolem je ticho a nikdo nic po mně nechce, tak si to takhle užívám a ráno pak sama sobě nadávám ![]()
Ale usnula jsem už v sedm při ukládání nejmladší a spala do půlnoci, tak něco naspáno už mám ![]()
@Klementyna a kolik máš dětí?
jo, proto já mám ráda práci. mám dva zbojníky, furt ječí anebo se řežou. pořád je musím rozsuzovat, žalujou na sebe. takhle dva dny bejt v práci a je to lepší, člověk se i těší domů ![]()
@Anna766 píše:
Ja ted prijela s malou z nemocnice. Hodne zvracela, volala jsem RZ, poslali nas domu ze na hospitalizaci to neni.Tak tu sedim, hlidam malou kvuli zvracenichudsi o 4 stovky,90 korun schrabla dr,3 sta jsem dala kamosovi za benzin, oni nam nedali sanitu zpatky
To potěší ![]()
Chudák malá, tak hlavně ať je v pořádku!
Ale nahlodaly jste mě s tím spánkem, jdu se odebrat do říše snů. Dobrou! ![]()
@Anna766 chudáčkové, to jsme měli nedávno, obě děti. myslíš, že to je viróza? nám to trvalo s průjmem asi pět dní, z toho dva zvracecí. hodně mi psychicky pomohlo s tou nemocí nebojovat, přijmout ji. taky jsem je oba léčila i reflexní terapií a nakonec, i když hodně zhubli, krásně jim vyčistila kůže od exému.
tak ať jste brzo v pořádku!
![]()