Řidič autobusu a hulvát

5100
18.4.15 18:35

Řidič autobusu a hulvát

Ahoj holky, chci se s vámi podělit o to co se mi stalo v pátek. Chtěla jsem jet linkovým autobusem do města, vzdáleného 5km. Jindy jezdím na kole, ale pršelo. Stáli jsme na dešti s ostatními lidmi, řidič vylezl z autobusu, zeptala jsem se ho. Dobrý den, prosím vás, jedete tam a tam. Odpověděl mi.Si počkejte, krásnější už nebudete. 8o 8o No nic nastoupila jsem a tam to začalo, seděla jsem blízko za ním. Začal říkat, že nesnáší tlustý ženský, že vypadám strašně, že mě sleduje, když jsem na zahradě, a že tlustý lidi nejsou lidi, ale prasata. :,( :,( 8o Zastal se mě jeden pán, řekl co si to dovolujete? Co vy na to? Mě to urazilo, jsem šokovaná a smutná… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merde
18.4.15 18:37

8o 8o 8o to jako vazne? A to jsi mlcela?

• Citovat
  • Upravit
563
18.4.15 18:40

@merde já bych mlčela, jak bych byla v šoku a chtělo by se mi brečet :( strašné. Jak vypadal on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
18.4.15 18:40

Nic si z toho nedělej, nějaký blb co neměl den, tě přece nerozhodí. ;) Nějaký pán se tě zastal a to je důležité. Příště se ohraď i sama, třeba : " Co mě šmírujete na zahradě!". :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.4.15 18:43

„Jsem tlustá, ale milá. Vy držte volant a hubu.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Marcam Já bych mu řekla, že když budu chtít, tak zhubnu… ale on zůstane sprostý hovado do smrti… i kdyby se sebevíc snažil :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

Mě to vyazilo dech, takový normální střední věk, řekla bych 48let. Mám 75kg, ale at mám kolik chci a vypádám jak chci, tohle si snad nemůže dovolit?5ekla jsem mu, vy jste hulvát, co si to dovolujete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14918
18.4.15 18:44

Stěžovat si a to každopádně. Idiot. Napsat odkud a kam jsi jela, v kolik hodin, kdybys znala toho pána, tak by mohl být svěděk. Osobně si myslím, že to není ani na stížnost jen nadřízenému, ale vyloženě na policii za vulgární ústní napadení, nevím, jaké to má přesné znění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana

Napis stiznost na autobusovou spolecnost. Oni se tim budou zabyvat. Ja takhle kdysi psala, protoze mi ridic odmitl vzit 1000 kc bankovku za jizdenku v hodnote 180 kc. Ze prej neni posta a takovy vtipny kydy…z te spolecnosri se mi omluvili za nej.

• Citovat
  • Upravit
5808

Teda asi by se mě to v první chvíli taky dotklo, ale je to tak ubohý, že nemá moc cenu se tím dál zabývat… :kytka: a co ten řidič na pána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
@Kfětoslava píše:
Stěžovat si a to každopádně. Idiot. Napsat odkud a kam jsi jela, v kolik hodin, kdybys znala toho pána, tak by mohl být svěděk. Osobně si myslím, že to není ani na stížnost jen nadřízenému, ale vyloženě na policii za vulgární ústní napadení, nevím, jaké to má přesné znění.

Presne, nenechat to byt.

• Citovat
  • Upravit
merde
18.4.15 18:45

Je to hnus :cert: Jak se znam, tak bych mu odpovedela v tom smyslu, ze prasata se nepoznaji podle vahy, ale podle chovani, takze do teto kolonky by se mel zaradit sam
@Marcam nechces na nej napsat alespon stiznost na vedeni autobusove firmy?

• Citovat
  • Upravit
5100
18.4.15 18:47

No on toho pána jako by nevnímal a celou cestu mě urážel. Pak když jsme vystoupili, tak ten pán mi řekl, jestli jsem v pořádku a že to nezažiL, at si stěžuji na ČSAD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
18.4.15 18:49
@Marcam píše:
No on toho pána jako by nevnímal a celou cestu mě urážel. Pak když jsme vystoupili, tak ten pán mi řekl, jestli jsem v pořádku a že to nezažiL, at si stěžuji na ČSAD.

No, tak tam napis mail a popis, co se ti stalo, jaka'linka to byla atd.

• Citovat
  • Upravit
14918
18.4.15 18:49
@Marcam píše:
No on toho pána jako by nevnímal a celou cestu mě urážel. Pak když jsme vystoupili, tak ten pán mi řekl, jestli jsem v pořádku a že to nezažiL, at si stěžuji na ČSAD.
Škoda, že ti ten pán na sebe nechal telefon. U toho řidiče to může znamenat i že mu normálně přeskočilo, stres a vyhoření udělají svoje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová