Řidič autobusu a hulvát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
18.4.15 18:51
@Marcam píše:
No on toho pána jako by nevnímal a celou cestu mě urážel. Pak když jsme vystoupili, tak ten pán mi řekl, jestli jsem v pořádku a že to nezažiL, at si stěžuji na ČSAD.

a pána znáš aspoň od vidění? jinak si stěžuj, ono kdybys byla sama tak nevím, ale je fakt, že jestli je to takový hovado asi nebudeš jediná, která s ním má problém… a kdyby byl každej jako já a nechal to plavat, tak to asi taky není rozumný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.4.15 18:51

Já tam zavolám, protože nechci, aby se tohle stalo ještě někomu jinému. Také mě napadá, když se mu nelíbím, proč mě šmíruje na zahradě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
18.4.15 18:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
18.4.15 19:02
@Marcam píše:
Já tam zavolám, protože nechci, aby se tohle stalo ještě někomu jinému. Také mě napadá, když se mu nelíbím, proč mě šmíruje na zahradě?

nevolej, piš… mail, nebo dopis, to je jedno, ale ať je to psaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.4.15 19:06
@jaaaaaana píše:
Napis stiznost na autobusovou spolecnost. Oni se tim budou zabyvat. Ja takhle kdysi psala, protoze mi ridic odmitl vzit 1000 kc bankovku za jizdenku v hodnote 180 kc. Ze prej neni posta a takovy vtipny kydy…z te spolecnosri se mi omluvili za nej.

jj, já takhle psala kvůli řidiči, který mě a spolužáky slovně napadal, sebrali mu osobní ohodnocení a prémie snad na rok, takže ho i potrestají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.4.15 19:09

@januschka A také vás urážel, jo? No jestli, se mi přijde omluvit, tak to nechci, nechci ho už nikdy vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.4.15 19:13
@Marcam píše:
@januschka A také vás urážel, jo? No jestli, se mi přijde omluvit, tak to nechci, nechci ho už nikdy vidět.

prý jsme hovada atd… nezastavoval nám před školou, kde měl zastávku, ale vozil nás schválně na druhý konec obce (dost vzdálený) a to nejlépe v mrazu nebo v děsném vedru. Prostě nám dělal naschvály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.4.15 19:14

@januschka Tak to je síla. Dobře, že ho potrestali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.4.15 19:17
@Marcam píše:
@januschka Tak to je síla. Dobře, že ho potrestali.

jj, tenkrát jsme sepsali něco jako petici a postavil se za nás i ředitel školy, takže to dopadlo dobře a pak už si nic nedovolil. Chce se to ozvat se a nenechat si vše líbit… :kytka: být tebou, tak bych mu trochu „zavařila“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.4.15 19:18

Nějakej zakomplexovanej idiot… Co dodat. Přece se nebudeš trápit kvůli nějakýmu slaboduchýmu b. lbečkoj. Na to je život příliš krátkej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.4.15 19:19

@januschka Zavařím mu, protože by to mohl udělat někomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.4.15 19:28

To byl teda zoufalec…taky bych mu něco řekla a hlavně napsala stížnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
18.4.15 19:28

No urcite to jeste udela a doufam ze nekomu kdo mu pak rozbije hubu :D hlavneze on bude nadherny a urcite i zcela dusevne zdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
18.4.15 19:44

Určitě bych poslala stížnost nadřízenému. To je opravdu hnus, co se děje. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
18.4.15 20:04

@Marcam
Stĕžovala bych si u jeho zamĕstnavatele, tohle nesmí.
Sama bych si to nenechala líbit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová