Řidič autobusu a hulvát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
9.7.17 14:59

Nedavno jsem jela autobusem. Jezdim na kartu, kterou jsem si chtela dobit za 100kc, ale mela jsem pouze 500kc, vedela jsem hned, ze jiste pojede zas nejaky mag. r, kteremu to bude vadit. Samozrejme, ze jsem se nepletla. Vlezu tam, a ze chci dobit. Plna pusa kecu, a co me uplne nadzvedlo, ze mi zacal tykat, kdyz jsem se ho 2× zeptala, proc mi tyka, byl ticho, arogantni chovani, to si prece nemuze dovolit dospelemu cloveku tykat, nebo snad ano? Co ridic, to jiny mag. r, a to doslova. Chovaji se k lidem jak kdyby byli neco mene, zadna slusnost, respekt nic, bojim se i kousnout v buse sušenky, dela se mi casto nevolno, radeji nosim plnou kabelku bonbonu, aby me nahodou uprostred cesty nevyrazil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
9.7.17 15:00

@Werushka77 tak autobusem nejezdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
9.7.17 15:09

Super, chodit budu asi pesky. :palec: @ka2ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
9.7.17 15:09

U nás je na příměstských na dveřích výslovně napsáno, že si má člověk připravit odpočítanou hotovost nebo bankovku do maximální výše 200 Kč.

Autobusák ráno nafasuje nějaké drobné a musí s tím celý den vyjít, nemůže někde pobíhat po obchodech a škemrat o rozměnění. Proto když vím, že autobusem pojedu, a drobné nemám, tak se cestou zastavím koupit si třeba koláč, a bankovku rozměním.

A kdybych to nestíhala, tak se mu slušně a s pokorou omluvím, že vím, že bych tak velkou bankovkou platit neměla, ale nestihla jsem si ji rozměnit. S takovým přístupem mě ještě nikdo nesjel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.7.17 15:12
@Werushka77 píše:
Nedavno jsem jela autobusem. Jezdim na kartu, kterou jsem si chtela dobit za 100kc, ale mela jsem pouze 500kc, vedela jsem hned, ze jiste pojede zas nejaky mag. r, kteremu to bude vadit. Samozrejme, ze jsem se nepletla. Vlezu tam, a ze chci dobit. Plna pusa kecu, a co me uplne nadzvedlo, ze mi zacal tykat, kdyz jsem se ho 2× zeptala, proc mi tyka, byl ticho, arogantni chovani, to si prece nemuze dovolit dospelemu cloveku tykat, nebo snad ano? Co ridic, to jiny mag. r, a to doslova. Chovaji se k lidem jak kdyby byli neco mene, zadna slusnost, respekt nic, bojim se i kousnout v buse sušenky, dela se mi casto nevolno, radeji nosim plnou kabelku bonbonu, aby me nahodou uprostred cesty nevyrazil!

Tak pokud jde o sušenky, v autobuse se nejí… Pokud ti je špatně, tak to řeš zázvorem, nebo preparáty. Jinak když víš, že bude problém dobít s pětistovkou, máš si předem rozměnit, přece plánuješ, ne? A jinak recht, některý řidiči jsou neurvalý… U nás tedy ne, to jsou známí řidiči jezdící krátké trasy, ale jednou za rok jedu dálkovým a to jsou nafrněnci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
9.7.17 15:12

Ja to i chapu, ale tak kde je nejake chovani, da se to rict i slusne. @klamonožka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
9.7.17 15:14
@Werushka77 píše:
Super, chodit budu asi pesky. :palec: @ka2ka

jasně na tom není nic špatného :lol: hele není přeci problém si vzít drobné a nebo se omluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
9.7.17 15:15
@Werushka77 píše: ..... to si prece nemuze dovolit dospelemu cloveku tykat, nebo snad ano? Co ridic, to jiny mag. r, a to doslova. Chovaji se k lidem jak kdyby byli neco mene, zadna slusnost, respekt nic, bojim se i kousnout v buse sušenky, dela se mi casto nevolno, radeji nosim plnou kabelku bonbonu, aby me nahodou uprostred cesty nevyrazil!
.

no ono až se sem nasáčkujou tisíce před válkou utíkajících mloků, oficiálně přijatých novou vládou, a začneš je potkávat na ulici, tak se Ti bude zdát chování řidiče ještě na úrovni Oldřicha Nového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
9.7.17 15:16

Me prijde, ze maji cim dal vetsi frňary, si nepamatuji, ze by se drive tohle kdy resilo, nejake jidlo ci penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
9.7.17 15:20
@Werushka77 píše:
Me prijde, ze maji cim dal vetsi frňary, si nepamatuji, ze by se drive tohle kdy resilo, nejake jidlo ci penize.

a kolik let už jezdíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
9.7.17 15:21

Je mi 22, tak si to spočti :lol: @ka2ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
9.7.17 15:26
@Werushka77 píše:
Je mi 22, tak si to spočti :lol: @ka2ka

no to dlouho nejezdíš :lol: mít drobný na autobus a nejíst v něm platilo už v době kdy ty jsi byla ještě na houbách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.7.17 15:28

@Werushka77 představ si to: sedíš někde, odkud se nemůžeš hnout. Máš přidělené peníze, tj. omezený počet menších bankovek a mincí. A pak stačí dva tři s pětistovkou, Ty tomu třetímu nemáš co vrátit - a hned jsi za magora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
9.7.17 15:29

Dokud tě nenazve retardem, tak tohle jsou jen drobnosti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.17 15:29

Tak manžel je řidič autobusu a je to slušný chlap, žádný ma*or. Ráno nafasuje 500.- v drobných a s těma jezdí celý den. Když vím, že budu platit přesně 100.-, tak rozměním ne? Kdyby jste věděla, jak se chová většina cestujících - obaly po těch vašich sušenkách manžel sbírá po podlaze, žvýkačky nalepeny všude, stížnosti, že jede rychle, že jede pomalu. Neříkám, že jsou všichni řidiči svatí, ale co znám, tak ty slušné.. ono to chce i pohled z druhé strany.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová