Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej?Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail
Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho
No dorazila jsi mě. ![]()
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej?Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail
Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho
a tobě je potom kolik zakladatelka váží velký prd, i kdy by vážila metrák, řidič, ale ani ty to nemáte právo kritizovat.Fuj,to jsem se rozčilila. ![]()
@mojmira děkuji ti, řidiče nemusí zajímat, jak vypadají lidé.
@Marcam píše:
@mojmira děkuji ti, řidiče nemusí zajímat, jak vypadají lidé.
myslím, že nikoho, je to každého věc
@zuzouš píše:
Jéé, se nezbláznětePochopitelně se za zdravotní příčinu nadváhy omluvím, až tu teda do éteru nějaká zdravotní příčina padne. Jinak mi to přes čáru nepřijde, proč bych si měla mazat med kolem pusy, že je to ideální váha pro průměrně vysokou ženu? Pak se nelze divit, že je lidstvo tam, kde je, když sebekritika v tomhle chybí. Ale jdu zametat před vlastní práh, mně chybí empatie. Sádlová empatie
Tady nejde o med kolem pusy, ale o tom, než něco plácnu, popřemýšlet. Pravděpodobně jsi ráda za děsně chytrou a zakládáš si na tom, jak umíš každýmu bez obalu říct, co si o něm myslíš. A považuješ to za děsně správný a záslužný, jak dokážeš ty lidi tímhle přístupem nakopnout „správným“ směrem. Víš co? Místo toho, aby ses navážela do ostatních a obracela je na „pravou víru“, co kdybys začala sama u sebe a řádně zapracovala na svém chování? Máš tam hodně velké mezery, i když si to pravděpodobně nemyslíš.
Mě to nikdy nenapadlo koukat na lidi, nebo dokonce chovat se k lidem podle toho jak vypadají.
@zuzouš píše:
Jéé, se nezbláznětePochopitelně se za zdravotní příčinu nadváhy omluvím, až tu teda do éteru nějaká zdravotní příčina padne. Jinak mi to přes čáru nepřijde, proč bych si měla mazat med kolem pusy, že je to ideální váha pro průměrně vysokou ženu? Pak se nelze divit, že je lidstvo tam, kde je, když sebekritika v tomhle chybí. Ale jdu zametat před vlastní práh, mně chybí empatie. Sádlová empatie
sádlová empatie?
Tady už by mi blikala varovná kontrolka. Pokud tu zahradu nemáš někde na konečné autobusu, kde by Tě mohl v pauze sledovat, tak i kdyby jezdil okolo, jak ví v té rychlosti, že jsi to Ty? Proč se na Tebe kouká? A pak je vytočený, když se ozveš?
Mě tohle prostě přijde jako psychopatické chování stalkera ( sleduje objekt a pak se ho snaží snížit na svojí úroveň, aby na něj "dosáhl ).
@zuzouš píše:
Už jsem psala, že si to řidič samozřejmě dovolit nesmí, ale asi je to malým, lehce přehlédnutelným písmem..Ano jsem velmi nešťastnáJsem určitě taky zamindrákovaná, všem závidím, dojím stát, miminu cpu svíčkovou a nechávám ho vyřvat, zvyšuju si tu ego a krom toho evidentně nemůžu mít názor. Ale takhle pitvat zakl.jsem nechtěla, to jsem taky psala, taky asi neviditelným písmem. Naštěstí je mi znám místní vzorec pro náhlé vypuknutí hádky a tady to začíná. Vtáhnout se nenechám.
Tak naposled, treba se ti rozsviti. Urazila si tu urcite, svym jednoduchym pohledem na vec, spoustu lidi.
Treba ja jsem podle tebe sadelnatka taky a vzdycky jsem byla
do tvych poctu jsem se nevesla ani v dobe sve nejnizsi vahy a pritom se za mnou chlapy ohlizeli a dokonce kvuli me jeden spadl ze zebriku. A proc? No protoze me priroda hoodne obdarila, co se tyka prsou a s tim souvisi i pekny zadek. Proste se v zivote nevejdu do tve predstavy nesadelnatky, pokud to budes brat podle vahy. To bych si ty prsa musela nechat oriznout
a to teda rozhodne nechci. Na druhou stranu udrzet si takovou postavu, je docela fuska, takze cvicim jak se da, jim zdrave.
Dalsi pro me typicka vec, staci, abych se vyspala mene nez 8 hodin nebo s prestavkama a me telo okamzite zacne ukladat vahu. Takze zatimco hodne zenskych kojenim zhubla, ja pribrala a velmi jsem musela drit, abych to zase dala dolu. Vis kolik je tady nevyspalych holek, jejichz telo pracuje stejnym zpusobem??
Kdyby vsechno bylo tak jednoduche, jak se zda, tak nebude tolik hubenych, kteri muzou sezrat, co vidi a tolik tlustych, kteri snedi treba polovinu nez ti hubeni.
Vaha vypovida o naprostem hov…, podle toho soudi jen hlupak. Zalezi na mnoha okolnostech. Muzes mit vedle sebe dva lidi se stejnou vyskou a vahou a na kazdem to muze vypadat jinak. Nekdo to muze mit v tuku, druhy v kostech, svalech. Zkus priste premyslet nez neco napises, protoze tvuj prispevek opravdu pusobi, ze jsi velmi jednoduse uvazujici clovek a mas potrebu urazet druhe a to spokojeni lide nedelaji
A zrejme vse hodnotis podle sebe
Příspěvek upraven 20.04.15 v 07:43
@Jaji77 Také mě napadlo, že to má nějaké pozadí. Jednou přišel k zahradě, chtěl se vybavovat, ale neměla jsem zájem. mám velká prsa a široké boky. normální jihočeška no… ![]()
@Marcam evidentně pán „uražená ješitnost“
měl na Tebe zálusk, tak Ti to vrátil. De*il je to ![]()
@Jaji77 Asi to tak bude…jeho manželka je hodně hubená, až vychrtlá-omlouvám se za tento výraz.
@zuzouš píše:
A kde lidstvo je? ![]()