Řidič autobusu a hulvát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bondatrova
18.4.15 20:09

Mně jednou řekl jeden řidič že jsem pí. a :cert:

• Citovat
  • Upravit
5808
18.4.15 20:13
@Bondatrova píše:
Mně jednou řekl jeden řidič že jsem pí. a :cert:

a jak dopadl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
18.4.15 20:24

@Marcam Ahoj, predevsim si teda myslim, ze 75 kg neni zadna hrozna vaha. Proste jsi kus zensky a vubec se kvuli takovymu plesnivymu dedkovi netrap! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
18.4.15 20:24

@Marcam -

Příspěvek upraven 05.04.18 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.4.15 20:31

@Arcanum Každopádně ať je to co chce z tebou vyjmenovaného, tak nemá co dělat za volantem autobusu :pocitac: Snad dělají i nějaké psychotesty, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
18.4.15 20:35

@Marcam
To je hrůza! Stěžovala bych si. Zjistit spoj, v kolik hodin a poslat stížnost.
Já si jednou stěžovala na sprostou průvodčí ve vlaku, stála jsem na jedné noze na chodbičce, lidi tam kolabovali a ani už nevím proč to začalo, jsme se chytli. Přišel omluvný dopis z českých drah…sama jsem se tomu divila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
18.4.15 20:40
@Ainy píše:
@Arcanum Každopádně ať je to co chce z tebou vyjmenovaného, tak nemá co dělat za volantem autobusu :pocitac: Snad dělají i nějaké psychotesty, ne? :nevim:
-

Příspěvek upraven 05.04.18 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.4.15 20:42

Nemoh bejt ožralej? 8o Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail :think: Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.4.15 20:43

Oni celkově bejavj hulváti.. já na podzim jela s mimčem, taky pršelo a jely jsme daleko., nastoupila jsem ale bohužel už na místě pro kočárky byla (černá) maminka s kočárkem.. ale jelikož se vejdou dva, nastoupila jsem.. černá maminka (snad nikoho nerazim, nesoudim všechny, ale tohle prostě byla kravka) se samozřejmě neposunula, a já tedy stála uplně blbě.. pak po pár zastávkách vystoupila, řidič zavřel dveře a já chtěla kočár přesunout, abych nepřekážela,, načeš se ridič otočil a zařval:„tak co ty krávo, budeš vystupovat nebo ne“? Celej autobus se na mě otočil, já se nezmohla ani na slovo, jen jsem si sedla a na další zastávce vystoupila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.4.15 20:47
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej? 8o Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail :think: Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho :nevim:

třeba měří 180 cm :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.4.15 20:49

@zuzouš kdybych měla 75 kg, tak si pískam :) nemůžeš soudit jen váhu, jde i o to, jak je kdo vysokej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.4.15 20:56

Tak jasně, že může mít zakladatelka dva metry, ale když už i chlap o ženský řekne, že je tlustá (ženský mi přijdou kritičtější), tak nečekám vyzáblinu. Ale omlouvám se, jestli zakladatelka je vysoká, nicméně při průměrné výšce, dejme tomu 170cm, to není váhový terno, co si budem povídat. Je to fuk, jde o něco jinýho, a sice, že je řidič vůl a co s tím může zakl. dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
18.4.15 21:06
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej? 8o Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail :think: Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho :nevim:

Ale ani nic strašnýho, i kdyby měla 200 kg, tak ten řidič nemá právo ji takhle urážet.

• Citovat
  • Upravit
27264
18.4.15 21:10

@Marcam Stěžovala bych si a jela bych busem ještě jednou se zapnutým nahráváním na mobilu, který bych následně přeposlala na dopravní společnost. Tohle si nesmí dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
18.4.15 21:15

@Marcam

to je hrozný 8o Nadává a přitom tě sleduje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová