Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bondatrova píše:
Mně jednou řekl jeden řidič že jsem pí. a
a jak dopadl?
@Marcam Ahoj, predevsim si teda myslim, ze 75 kg neni zadna hrozna vaha. Proste jsi kus zensky a vubec se kvuli takovymu plesnivymu dedkovi netrap! ![]()
@Arcanum Každopádně ať je to co chce z tebou vyjmenovaného, tak nemá co dělat za volantem autobusu
Snad dělají i nějaké psychotesty, ne? ![]()
@Marcam
To je hrůza! Stěžovala bych si. Zjistit spoj, v kolik hodin a poslat stížnost.
Já si jednou stěžovala na sprostou průvodčí ve vlaku, stála jsem na jedné noze na chodbičce, lidi tam kolabovali a ani už nevím proč to začalo, jsme se chytli. Přišel omluvný dopis z českých drah…sama jsem se tomu divila.
@Ainy píše:-
@Arcanum Každopádně ať je to co chce z tebou vyjmenovaného, tak nemá co dělat za volantem autobusuSnad dělají i nějaké psychotesty, ne?
Příspěvek upraven 05.04.18 v 09:10
Nemoh bejt ožralej?
Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail
Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho ![]()
Oni celkově bejavj hulváti.. já na podzim jela s mimčem, taky pršelo a jely jsme daleko., nastoupila jsem ale bohužel už na místě pro kočárky byla (černá) maminka s kočárkem.. ale jelikož se vejdou dva, nastoupila jsem.. černá maminka (snad nikoho nerazim, nesoudim všechny, ale tohle prostě byla kravka) se samozřejmě neposunula, a já tedy stála uplně blbě.. pak po pár zastávkách vystoupila, řidič zavřel dveře a já chtěla kočár přesunout, abych nepřekážela,, načeš se ridič otočil a zařval:„tak co ty krávo, budeš vystupovat nebo ne“? Celej autobus se na mě otočil, já se nezmohla ani na slovo, jen jsem si sedla a na další zastávce vystoupila..
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej?Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail
Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho
třeba měří 180 cm ![]()
@zuzouš kdybych měla 75 kg, tak si pískam
nemůžeš soudit jen váhu, jde i o to, jak je kdo vysokej ![]()
Tak jasně, že může mít zakladatelka dva metry, ale když už i chlap o ženský řekne, že je tlustá (ženský mi přijdou kritičtější), tak nečekám vyzáblinu. Ale omlouvám se, jestli zakladatelka je vysoká, nicméně při průměrné výšce, dejme tomu 170cm, to není váhový terno, co si budem povídat. Je to fuk, jde o něco jinýho, a sice, že je řidič vůl a co s tím může zakl. dělat.
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej?Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail
Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho
Ale ani nic strašnýho, i kdyby měla 200 kg, tak ten řidič nemá právo ji takhle urážet.
@Marcam Stěžovala bych si a jela bych busem ještě jednou se zapnutým nahráváním na mobilu, který bych následně přeposlala na dopravní společnost. Tohle si nesmí dovolit.
Mně jednou řekl jeden řidič že jsem pí. a