Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bondatrova píše:
Ale ani nic strašnýho, i kdyby měla 200 kg, tak ten řidič nemá právo ji takhle urážet.
Samozřejmě, že nemá.
@Bondatrova píše:
Mně jednou řekl jeden řidič že jsem pí. a
Mě to řekl zákazník
Samo ze nemusi lidem libat ruce, ale to co si dovolil je hnus-stezuj si. Znama jednou platila ridici drobnejma, fakt po korunach.Rekl ji ze to si muze strcit do pr..ele! Ona mu rekla atsi je tam strci on ![]()
@lleennttiillkkaa ani to nemusí být nahrané, za tohle by dostal okamžitej vyhazov.. jestli to nebude první stížnost, tak ho vyhoděj hned a kdyby jo, tak jestli u toho nebyl třeba někdo známej v tom autobuse nebo tak..
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej?Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail
Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho
Upřímně, to, co udělal řidič, je strašný, ale ty teda taky zrovna neperlíš:-). To by mě ještě dorazilo, být zakladatelkou. Ne pro každýho je jeho váha to nejdůležitější na světě.
@Marcam to čumim, to by si vyslechl, debílek jeden. ještě aby to byl někdo kdo jezdí furt, to by ho muj chlap pomuchloval
@zuzouš - ta poznámka byla opravdu „roztomilá“
a hlavně zbytečná, ne-li přímo hloupá.
Zakladatelko z řidiče a jemu podobných si nic nedělej, Tvoje váha jistě není nijak výjimečná a nezasloužíš nevhodné poznámky od kohokoliv!
Btw., na řidiče doporučuji určitě napsat stížnost..
@Míšáneček píše:
Oni celkově bejavj hulváti.. já na podzim jela s mimčem, taky pršelo a jely jsme daleko., nastoupila jsem ale bohužel už na místě pro kočárky byla (černá) maminka s kočárkem.. ale jelikož se vejdou dva, nastoupila jsem.. černá maminka (snad nikoho nerazim, nesoudim všechny, ale tohle prostě byla kravka) se samozřejmě neposunula, a já tedy stála uplně blbě.. pak po pár zastávkách vystoupila, řidič zavřel dveře a já chtěla kočár přesunout, abych nepřekážela,, načeš se ridič otočil a zařval:„tak co ty krávo, budeš vystupovat nebo ne“? Celej autobus se na mě otočil, já se nezmohla ani na slovo, jen jsem si sedla a na další zastávce vystoupila..
Tak to je drsný, nestačím se divit ![]()
Prostĕ nemám slov.
@Fazulina píše:
Upřímně, to, co udělal řidič, je strašný, ale ty teda taky zrovna neperlíš:-). To by mě ještě dorazilo, být zakladatelkou. Ne pro každýho je jeho váha to nejdůležitější na světě.
Souhlas, tohle od ní bylo ubohý.
To je síla
. Určitě stížnost.
@zuzouš Tak to je trochu mimo hodnotit váhu
. Ty jsi dokonalá?
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej?Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail
Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho
To si děláš prd*l, ne? Jestli ne, tak by jsis s tím debilem měla jít podat ruku
Proč by měla zhubnout kvůli nějakému hulvátskému praseti? A tahle tvoje logika se s jeho srovnává ![]()
@zvědavá borůvka oni jsou fakt někdy jak debilové.. přitom já jsem taková docela výbušná.. ale tohle jsem fakt nečekala a tak mě to rozhodilo, že jsem si jen dřepla..
@Hanullka píše:
To je síla. Určitě stížnost.
@zuzouš Tak to je trochu mimo hodnotit váhu. Ty jsi dokonalá?
Jen takový dodatek ode mě ![]()
Kdo určuje dokonalost? Kdo říká, že štíhlost je dokonalá?
Není ![]()
Pojem dokonalosti je individuální.
Pro každého je dokonalého něco jiného, pro miminko je jeho maminka dokonalá taková jaká je, pro manžela jeho žena taktéž, jinak by si ji nevzal ![]()
Neexistuje dokonalá žena, muž, dítě,… Každý máme své vlastní priority ![]()
@Míšáneček píše:
@zvědavá borůvka oni jsou fakt někdy jak debilové.. přitom já jsem taková docela výbušná.. ale tohle jsem fakt nečekala a tak mě to rozhodilo, že jsem si jen dřepla..
Taky mám negativní zkušenost s řidičem autobusu, choval se jako hovado, jinak to říct ani nejde.
Kdybych měla sílu a odvahu, tak bych mu přes rypák takovou ubalila, že by nevěděl čí je (a pak bych rychle zdrhla abych neměla potíže) ![]()
Prostě bych vzala spravedlnost do vlastních ruk ![]()