Řidič autobusu a hulvát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
18.4.15 21:18
@Bondatrova píše:
Ale ani nic strašnýho, i kdyby měla 200 kg, tak ten řidič nemá právo ji takhle urážet.

Samozřejmě, že nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.4.15 21:18
@Bondatrova píše:
Mně jednou řekl jeden řidič že jsem pí. a :cert:

Mě to řekl zákazník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149369
18.4.15 21:28

Samo ze nemusi lidem libat ruce, ale to co si dovolil je hnus-stezuj si. Znama jednou platila ridici drobnejma, fakt po korunach.Rekl ji ze to si muze strcit do pr..ele! Ona mu rekla atsi je tam strci on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.4.15 21:45

@lleennttiillkkaa ani to nemusí být nahrané, za tohle by dostal okamžitej vyhazov.. jestli to nebude první stížnost, tak ho vyhoděj hned a kdyby jo, tak jestli u toho nebyl třeba někdo známej v tom autobuse nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
18.4.15 21:50
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej? 8o Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail :think: Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho :nevim:

Upřímně, to, co udělal řidič, je strašný, ale ty teda taky zrovna neperlíš:-). To by mě ještě dorazilo, být zakladatelkou. Ne pro každýho je jeho váha to nejdůležitější na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
18.4.15 22:03

@Fazulina -

Příspěvek upraven 05.04.18 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
18.4.15 22:07

@Marcam to čumim, to by si vyslechl, debílek jeden. ještě aby to byl někdo kdo jezdí furt, to by ho muj chlap pomuchloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.4.15 22:22

@zuzouš - ta poznámka byla opravdu „roztomilá“ :nevim: a hlavně zbytečná, ne-li přímo hloupá.
Zakladatelko z řidiče a jemu podobných si nic nedělej, Tvoje váha jistě není nijak výjimečná a nezasloužíš nevhodné poznámky od kohokoliv!
Btw., na řidiče doporučuji určitě napsat stížnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
18.4.15 23:27
@Míšáneček píše:
Oni celkově bejavj hulváti.. já na podzim jela s mimčem, taky pršelo a jely jsme daleko., nastoupila jsem ale bohužel už na místě pro kočárky byla (černá) maminka s kočárkem.. ale jelikož se vejdou dva, nastoupila jsem.. černá maminka (snad nikoho nerazim, nesoudim všechny, ale tohle prostě byla kravka) se samozřejmě neposunula, a já tedy stála uplně blbě.. pak po pár zastávkách vystoupila, řidič zavřel dveře a já chtěla kočár přesunout, abych nepřekážela,, načeš se ridič otočil a zařval:„tak co ty krávo, budeš vystupovat nebo ne“? Celej autobus se na mě otočil, já se nezmohla ani na slovo, jen jsem si sedla a na další zastávce vystoupila..

Tak to je drsný, nestačím se divit 8o
Prostĕ nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
18.4.15 23:34
@Fazulina píše:
Upřímně, to, co udělal řidič, je strašný, ale ty teda taky zrovna neperlíš:-). To by mě ještě dorazilo, být zakladatelkou. Ne pro každýho je jeho váha to nejdůležitější na světě.

Souhlas, tohle od ní bylo ubohý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
19.4.15 00:49

To je síla 8o. Určitě stížnost.
@zuzouš Tak to je trochu mimo hodnotit váhu :roll:. Ty jsi dokonalá?

• Citovat
  • Upravit
17014
19.4.15 07:44
@zuzouš píše:
Nemoh bejt ožralej? 8o Protože, krom duševního vyšinutí, mě nenapadá důvod..chápu, že tím busem jsi nejela prvně a dřív nikdy nic? Poslala bych asi radši dopor. dopis, než mail :think: Třeba tě to aspoň nakopne zhubnout, 75kg není nic roztomilýho :nevim:

To si děláš prd*l, ne? Jestli ne, tak by jsis s tím debilem měla jít podat ruku :zed: Proč by měla zhubnout kvůli nějakému hulvátskému praseti? A tahle tvoje logika se s jeho srovnává :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
19.4.15 10:50

@zvědavá borůvka oni jsou fakt někdy jak debilové.. přitom já jsem taková docela výbušná.. ale tohle jsem fakt nečekala a tak mě to rozhodilo, že jsem si jen dřepla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
19.4.15 13:32
@Hanullka píše:
To je síla 8o. Určitě stížnost.
@zuzouš Tak to je trochu mimo hodnotit váhu :roll:. Ty jsi dokonalá?

Jen takový dodatek ode mě :kytka:
Kdo určuje dokonalost? Kdo říká, že štíhlost je dokonalá?
Není :hug:
Pojem dokonalosti je individuální.
Pro každého je dokonalého něco jiného, pro miminko je jeho maminka dokonalá taková jaká je, pro manžela jeho žena taktéž, jinak by si ji nevzal :kytka:

Neexistuje dokonalá žena, muž, dítě,… Každý máme své vlastní priority :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
19.4.15 13:35
@Míšáneček píše:
@zvědavá borůvka oni jsou fakt někdy jak debilové.. přitom já jsem taková docela výbušná.. ale tohle jsem fakt nečekala a tak mě to rozhodilo, že jsem si jen dřepla..

Taky mám negativní zkušenost s řidičem autobusu, choval se jako hovado, jinak to říct ani nejde.
Kdybych měla sílu a odvahu, tak bych mu přes rypák takovou ubalila, že by nevěděl čí je (a pak bych rychle zdrhla abych neměla potíže) :lol:
Prostě bych vzala spravedlnost do vlastních ruk 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová