Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaj, z toho si nic nedělej, to má asi většina těhulí
připravuje to na noci s miminkem ![]()
já jsem v práci, na recepci, až do rána. nikdo tu není, je to fakt nuda. a samota ![]()
@Petullka82 píše:
@LuciElle174 Co se stalo?
Trable v ráji
Slíbí v půl 11 že dá poslední pivo a jde domů-ještě nikde, ani písmeno nenapsal ![]()
@LuciElle174 tak to se ti nedivím. to ten můj taky udělal: prý: jdu na jedno a za chvíli jsem doma. přišel ráno a celej další den mu bylo zle a já se o děti musela starat sama. ještě dlouho o tom poslouchal ![]()
Čekám na toho sebestřednýho blba s kterým mám dvě krásné malé děti až se uráčí přijít abych ho už konečně a definitivně mohla kopnout do zadku!
Ahoj holky, taky nespim
jsem v 12 tt a mam to tak od zacatku tehotenstvi
A chlap taky neni doma, sel zapijet syna od kolegy z prace a samozrejme jsem mu rikala, ne abys přišel ve tri…a vidite, delaji si proste co chteji: ![]()
@Petullka82 píše:
Dělá to často nebo vyjímečně?
Bohužel často,to je ten problém ![]()
@Anonymní píše: Čekám na toho sebestřednýho blba s kterým mám dvě krásné malé děti až se uráčí přijít abych ho už konečně a definitivně mohla kopnout do zadku!
Jak já Tě chápu ![]()
Holky, to mě mrzí…já už si tolikrát říkala, že si najdu radši nějakou ženskou ![]()
@LuciElle174 bohužel, už to nevydržím čekat ani až děti odrostou. Budu se muset postarat sama což ostatně dělám do teď. Je pro mě už jen zdrojem financí a starostí. Musíme zatnout zuby a jít dál!
@Anonymní píše:
@LuciElle174 bohužel, už to nevydržím čekat ani až děti odrostou. Budu se muset postarat sama což ostatně dělám do teď. Je pro mě už jen zdrojem financí a starostí. Musíme zatnout zuby a jít dál!
Jak mate starý deti?
@Anonymní píše:
Jo, taky se furt starám jenom já, už mě to nebaví
Jak tu na mě hrál, že jde jenom nachvilku
Normálně mi z něj je zle ![]()
@Petullka82 píše:
Holky, to mě mrzí…já už si tolikrát říkala, že si najdu radši nějakou ženskou
Koukala jsem tuhle na Andely a byla tam Langerova s tou Spatovou, tak jsem nad nima premyslela a vcera, kdyz sem vytirala a zustavaly mi furt na zemi uhlodany nehty, sem si říkala, no, Anetko, to ty doma nemas ![]()