Jste přesvědčené, že budete dobré babičky?

2691
17.1.12 12:25

jste přesvědčené,že budete dobré babičky?

krásné poledne:-)musím se zeptat,včera jsem přemýšlela,jaká budu babička:-)uhozený,to já vím,když se jí stanu až za dost dlouho,ale i tak.u nás babičky nefungujou,nechtějí ani jedna,ale já jsem sama o sobě přesvědčená,že budu jiná..neříkám,že budu k dispozici denodenně,ale budu hlídat ráda a ráda pomůžu.nechci aby vnoučata měly ke mě vztah jako má muj syn k babičce..nechce k ní,na klíně jí seděl max 2× a druhé se bojí,páč jí viděl asi 6×.taky jste přesvědčené o tom,že budete kvalitní babičky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
17.1.12 12:28

Já jako dokonalá matka budu zcela jistě dokonalá babička :pankac:
Teď vážně, ráda bych byla použitelná babička, snad mi to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
17.1.12 12:29

Ja urcite nebudu dobra babicka. Vzhledem k tomu, ze hranice odchodu do duchodu se cim dal tim vic zvysuje… me nejspis vynesou na lopade rovnou z prace. Uz se tesim, jak se v sedesatce budu belhat s hulcickou do uradu… dam si zuby na stul a budu uradovat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.1.12 12:31

Tak neuvažovala jsem nad tím až tak, ale… Já asi nikdy nebudu taková ta typická česká babička. Chci být babička, která bude velmi šik i ve vysokém věku, jezdit do zahraničí na dovolenou a vnoučata brát sebou. :lol: Případně mít nějakého pěkného,mladého milence :-D Ne, sranda. Nemůžu říct jaká budu babička, když je to za xxx let. Ale mám prosě představy, že chci být babička, která může svým vnoučatům dát lásku a nechci se štvát rodičům do výchovy. Být prostě moderní babča :-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 12:32

Hojky, no mě to občas taky napadá a připadám si jako blázen, když mám děti ještě v plenkách :lol: U nás je to s babičkama těžké. Tu, co bysme měli kousek, tak ta nám umřela, když měl malý rok. A tu druhou (i třetí, protože naši jsou oba znovu ve svazku manželském :lol: )máme 300km daleko. Ale vztah k vnoučatům mají i tak bezvadný. Jen já si říkám, že 4× do roka je to prostě strašně málo na nějaký vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
17.1.12 12:32
74paja píše:
Ja urcite nebudu dobra babicka. Vzhledem k tomu, ze hranice odchodu do duchodu se cim dal tim vic zvysuje… me nejspis vynesou na lopade rovnou z prace. Uz se tesim, jak se v sedesatce budu belhat s hulcickou do uradu… dam si zuby na stul a budu uradovat :potlesk:

i tak :mrgreen: makat budem všichni do skonání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.1.12 12:33

budu skvělá babička :mrgreen: a nesnesitelná tchýně :lol:

• Citovat
  • Upravit
4118
17.1.12 12:34
74paja píše: … me nejspis vynesou na lopade rovnou z prace…

To nás všechny :mrgreen: Nepočítám, že bych měla možnost na vlastní kůži si vyzkoušet, jaký to je jako důchodce nemít čas. Dneska bodužel většinou babičky pracují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

pokud budu zdrava - neumru v praci, tak se budu snazit pomohat, pokud to ovsem budou chtit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
sophinka píše:
budu skvělá babička :mrgreen: a nesnesitelná tchýně :lol:

i tchýní bych chtěla být dobrou..ale tím si už nejsem tak jistá:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

Snad budu jednou dobrá babička,vezmu si příklad z mojí tchýně.To je fakt ta nej babička.Můžu se na ni kdykoli a včemkoli spolehnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 12:36

Já budu děsná!!! Příšerná!!!
S dětma to nedělám, nejsem si jista sama sebou, ale když vidím, jak radím ostatním s výchovou psů :jazyk: A neudržím se :pocitac: :pocitac:
Tak až budu mít jako babička pocit, že jsem snědla ho..o Šalamounovo a moje snacha bude „začátečník“ nejsem si jistá, že se udržím :)

Ne, v rámci zachování synova spokojeného života bude lepší, dožiju-li se babičkování-odsun nebo rovnou odstřel :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.1.12 12:36
74paja píše:
Ja urcite nebudu dobra babicka. Vzhledem k tomu, ze hranice odchodu do duchodu se cim dal tim vic zvysuje… me nejspis vynesou na lopade rovnou z prace. Uz se tesim, jak se v sedesatce budu belhat s hulcickou do uradu… dam si zuby na stul a budu uradovat :potlesk:

pch, ja v 75 letech vtrhnu do tridy a zapomenu, co jsem tam chtela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.1.12 12:42

Bojim se, ze nebudu, protoze moje matka je desna babicka a ony se ty vzory dedi, i negatoivni. Moc bych si prala byt lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
17.1.12 12:53

Já budu asi hodně stará babička… :think: už teď jsem v babičkovském věku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí