Jste pro nebo proti setrváni v EU a proč?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25045
18.1.16 19:35

EU- jste pro nebo proti setrvani a proc?

Vzhledem k soucasnemu deni bych snad nejradsi donutila vladu vyhlasit referendum o vystupu z EU, protoze me az desi, jakou nam tu pripravuji budoucnost.
Jak byste hlasovali vy a proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
18.1.16 19:39

Proti a to jsem byla velmi nadsena, kdyz se do EU vstupovalo. Taky to tenkrat byla jina EU, to co se zni stalo, je proste hnus, diktatura levicaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
18.1.16 19:42

Ono by stačilo, kdyby se dodržovaly zákony…
EU myšlenka mi byla vždy blízká, ale pokud to takhle povedou dál, tak bych v referendu hlasovala proti setrvání.
Mmch, máme v plánu se zúčastnit demonstrace na Hradčanském náměstí v únoru…protože jen samotného kecání u piva už bylo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25045
18.1.16 19:45

@Mar__tanka1983 Asi taky pujdu.Ale radsi s ochrankou. Prece jen, 6 mesic tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.1.16 19:47

Když Klaus brojil proti lisabonské smlouvě, to byl kritizován, to mu bylo nadáváno a spíláno, to se mu to vyčítalo… bez EU se v dnešní době nehnem, měl se poslouchat Klaus, dokud to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
18.1.16 19:49

Samozřejmě pro vystoupení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
18.1.16 19:51

@MartinaIrena co znamená ochranka? :mrgreen:
Já taky půjdu s chlapem, sama bych nešla (nikdy nevíš), a vypadá to, že nás vyrazí víc, abysme naplnili auto…
Sice samotná demonstrace nevyřeší nic, na druhou stranu, když se nás sejde dost, tak si třeba někdo nahoře uvědomí, že mezi lidem to začíná vřít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25045
18.1.16 19:54

@terinka4444 Ja si myslim, ze se bez nich hnem a bez vynucenych uprchliku, diktatorskych metod na omezovani svobody slova apod. taky.Spis nas maji hezky zpracovany, abychom papouskovali, co nam podsouvaji, jako ze ekonomicky bez nich memuzeme zit a jine. A ze duvody k obavam z vystupu maji, na to vem jed.Proc by jinak tolik masirovali soucasna media " reklamnima spotama, v jake pohadce si to zijem?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.1.16 19:59

@MartinaIrena nejsme si jistá, že nás nepřeceňuješ, zase tolik nás nepotřebují. Jinak co se týče pohádky, myslím, že většina světa nám tu pohádku může závidět. Kdyby se tenkrát poslouchaly Klausovi výhrady, kdyby jen…mohli si dneska všechny příkazy strčit někam. Pozdě. Navíc, stávající vedení nikdo a nic nedonutí k nějakému referendu natož k vystoupení. Ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
18.1.16 20:02

Ja vidim nadeji v tom, ze vystoupi Britanie a pak uz by se to mohlo postupne rozsypat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
18.1.16 20:03

@MartinaIrena přesně.
Ještě že jsme nepřijali euro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.1.16 20:09

@MartinaIrena současný stav se mi nelíbí, ale mám takový pocit, že teď je na vystoupení z EU už pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25045
18.1.16 20:11

@terinka4444 Svrhnout vladu jako v Polsku? Uz na ne samozrejme delaji bu bu bu.
S tim prevenovanim, ono jim spis jde o to, co pise @Jana525 ze by je jeden stat ( a nejbliz k tomu ma UK) mohl poslat do zadku a ostatni by se treba mohly inspirovat. To by fakt mohlo dojit k rozkladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
18.1.16 20:14

Jsem jednoznacne proti setrvani. Neprinasi nam to dle me nic dobryho. Referendum bohuzel nebude, tak aspon doufam, ze se EU co nejdriv rozpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.1.16 20:17

Jsem od pocatku silny euroskeptik, podobne jako Vaclav Klaus.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová