Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem k soucasnemu deni bych snad nejradsi donutila vladu vyhlasit referendum o vystupu z EU, protoze me az desi, jakou nam tu pripravuji budoucnost.
Jak byste hlasovali vy a proc?
Proti a to jsem byla velmi nadsena, kdyz se do EU vstupovalo. Taky to tenkrat byla jina EU, to co se zni stalo, je proste hnus, diktatura levicaku
Ono by stačilo, kdyby se dodržovaly zákony…
EU myšlenka mi byla vždy blízká, ale pokud to takhle povedou dál, tak bych v referendu hlasovala proti setrvání.
Mmch, máme v plánu se zúčastnit demonstrace na Hradčanském náměstí v únoru…protože jen samotného kecání u piva už bylo dost…
@Mar__tanka1983 Asi taky pujdu.Ale radsi s ochrankou. Prece jen, 6 mesic tehotenstvi…
Když Klaus brojil proti lisabonské smlouvě, to byl kritizován, to mu bylo nadáváno a spíláno, to se mu to vyčítalo… bez EU se v dnešní době nehnem, měl se poslouchat Klaus, dokud to šlo.
@MartinaIrena co znamená ochranka? ![]()
Já taky půjdu s chlapem, sama bych nešla (nikdy nevíš), a vypadá to, že nás vyrazí víc, abysme naplnili auto…
Sice samotná demonstrace nevyřeší nic, na druhou stranu, když se nás sejde dost, tak si třeba někdo nahoře uvědomí, že mezi lidem to začíná vřít…
@terinka4444 Ja si myslim, ze se bez nich hnem a bez vynucenych uprchliku, diktatorskych metod na omezovani svobody slova apod. taky.Spis nas maji hezky zpracovany, abychom papouskovali, co nam podsouvaji, jako ze ekonomicky bez nich memuzeme zit a jine. A ze duvody k obavam z vystupu maji, na to vem jed.Proc by jinak tolik masirovali soucasna media " reklamnima spotama, v jake pohadce si to zijem?"
@MartinaIrena nejsme si jistá, že nás nepřeceňuješ, zase tolik nás nepotřebují. Jinak co se týče pohádky, myslím, že většina světa nám tu pohádku může závidět. Kdyby se tenkrát poslouchaly Klausovi výhrady, kdyby jen…mohli si dneska všechny příkazy strčit někam. Pozdě. Navíc, stávající vedení nikdo a nic nedonutí k nějakému referendu natož k vystoupení. Ani omylem.
Ja vidim nadeji v tom, ze vystoupi Britanie a pak uz by se to mohlo postupne rozsypat
@MartinaIrena současný stav se mi nelíbí, ale mám takový pocit, že teď je na vystoupení z EU už pozdě
@terinka4444 Svrhnout vladu jako v Polsku? Uz na ne samozrejme delaji bu bu bu.
S tim prevenovanim, ono jim spis jde o to, co pise @Jana525 ze by je jeden stat ( a nejbliz k tomu ma UK) mohl poslat do zadku a ostatni by se treba mohly inspirovat. To by fakt mohlo dojit k rozkladu.
Jsem jednoznacne proti setrvani. Neprinasi nam to dle me nic dobryho. Referendum bohuzel nebude, tak aspon doufam, ze se EU co nejdriv rozpadne.
Jsem od pocatku silny euroskeptik, podobne jako Vaclav Klaus.