Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak v Reflexu se JXD opět ventiluje, tentokrát vystupuje proti nudistům. ještě jsem to nedočetla celé, ale zdá se, že především mu vadí, že jsou oškliví.
Já mám nudapláže celkem ráda, nikdo na mě neciví. osobně bych chtěla žív ve světě, kde se nikdo nebude mračit na nikoho, že si dovolil odhalit své povadlé či tlusé tělo.
Nicméně na výlet do lesa s batohem bych nahatá nešla, přijde mi to ukrutně nepraktické (reaguji na jedno ilustrační foto u článku).
Co myslíte, měla by být nahota přijatelná, nebo raději izolovaná.
A co už je nahota? Genitálie a bradavky u ženy?
Rebarboro, tak jsem si představila to jak má žena odhaleny jen bradavky a genitálie a to mi přijde spíš jako vulgarismus než nahota ![]()
Jinak proti ní vcelku nic nemám - pokud je na určených místech jako třeba na nudapláži, pokud by se rozhodovalo zda chodit nazí i po městě tak bych byla asi puritánka a stála za těmi co chtějí aby byla nahota izolována.
Na plážích a celkově u koupališť bych taky byla pro „izolovanost“ nudistů, docela by mi vadilo aby si mé děti myslely že obnažovat se kdekoliv je normální. Tedy přesněji mám namysli chodit komplet bez plavek, vrchní díl bych ještě sundat dovolila, protože prsa děti znaj snad všechny ![]()
Mně nudapláže taky nijak nevadí. Chodila jsem hlavně dřív, teď mi spíš vadí koupání „naostro“
Jinak opalovačka bez problémů…myslím, že JXD spíš vidí to, že na nudaplážích se objevují převážně starší lidé a důchodci (aspoň tam, kde jsem byla já) a pravda - tam žádná hezká těla čekat nemůžeme…nicméně, přece nechodíme na nudapláže pozorovat, jak kdo vypadá, ne? ![]()
Jinak jsem taky pro, aby nahota zůstala na místech k tomu vyhrazených, myslím celková nahota. Jak píše Hanule, ženská prsa děti znají
Ale jen tak se někde procházet nahatá, to už mi přijde dost ulítlé ![]()
Pro mě patří nahota do intimní sféry a i když nejsem jinak žádná puritánka, tak bych ji veřejně nevystavovala ani na nuda pláži, nějak mi to je proti srsti, že by mě mohl někdo očumovat. Nedělám si iluze, že na nuda pláže chodí spousta chlapů jen za tímto účelem. Koupání naostro je mi příjemné, plavky netísní a pak nestudí, ale když vylezu z vody ven,tak se obléknu.
On JXD má ten „dar“ podat jakýkoli rozumný názor silně konfrontačním způsobem, on je prostě už takový. ![]()
Fotka naháčů s batohama je dost komická a paní s parohy taky - děsně jsem se musela smát. ![]()
Ahoj rhiannon úpně mimo příspěvek. Máte Maxmiliana!
my Maxmiliána
tehdy to bylo hodně neobvyklé jméno. Tak mám radost, že je další Maxík na světe.
Našemu už je 9 let..
k příspěvku: chodím se koupat nahá do lesa do řeky.. případně chápu, že se někdo opaluje nahý na své zahradě
proč ne? ale chodit po městě nebo s batohem na výlet to nechápu a nevyhledávám.
Hezký víkend všem!
Podle mně JXD prostě jenom nepochopil, že jde o životní filozofii, nikoli shromaždiště volného skupinového sexu
![]()
Co tam leze když se mu to nelíbí?
![]()