Reklamace bez záručního listu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
22.7.10 13:44

Reklamace bez záručního listu

Ahoj holky,
chtěla bych Vás moc poprosit o radu, dala jsem do reklamace foťák bez záručního listu, prodavačka ho přijala, a souhlasila jsem s delší reklamační dobou, že si ho nechají zaslat ze společnosti. Nevíte náhodou jak dlouho to může trvat? Už je to přes měsíc. Děkuji za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
22.7.10 14:34

no nevím cos jim to podepsala, ale většinou pomáhá jen urgovat, urgovat, urgovat :cert: sice nepříjemné furt otravovat ale většinou na ně zabírá

a také vědet na co máš právo - nedávno tu nějaké diskuze na tohle téma byly, tak se koukni a nebo třeba na http://www.coi.cz/…slativa.html http://www.spotrebitel.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.7.10 16:17

Jak je tady již psáno, mrkni se na reklamační protokol, co je tam psané a co jsi jim podepsala. Mělo by to tam být napsané. Myslím, že to bude tím nejmenším písmem. :-( A zkus stále urgovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
22.7.10 16:23

Tak ze zákona je čas na reklamaci 30 dní.Na kolika dnech jsi se dohodla,určitě by ti tam měli napsat,do kdy reklamaci vyřídí.Jinak asi fakt urgovat,a otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
22.7.10 16:29

Presne tak, urgovat a urgovat.. a hlavne se nenechat jen tak odbyt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.7.10 09:15

Ahoj holky,
doma jsem si to přečetla, a je tam že souhlasím s delším dobou, ale otázka kolik ta doba je, aby to nebyl rok. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.7.10 20:24

Tak potom zkus stále jen urgovat a ať ti na ten reklamační protokol napíší co je to delší doba. A nech si to podepsat. A nebo zkus, že odjíždíš za týden na tři týdny a chceš vědět jak se máš zařídit. Jestli koupit nový, nebo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová