Mě Ú termín pro vyřízení žádosti

5429
22.7.10 10:18

Mě Ú termín pro vyřízení žádosti

Nevíte někdo zda existuje nějaký termím do kdy mi musí MěÚ odpovědět ohledně vyřízení žádosti.Jsou to dva měsíce a nic-řekli mi že mi písemně odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
22.7.10 10:21

záleží na tom o jakou žádost šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
22.7.10 10:24

Ahoj, většinou bývá lhůta odpovědi 30dnů, nebo může být vytištěná na žádosti pokud je to formulář z měú. My měly takhle problém s obecním úřadem, že po nás chtěl žádost o vyjádření proč se nevyjádřili k jiné žádost :pocitac: :mrgreen: , nakonec ustoupily, protože to byl jejich ofiko formulář a měly tam naspánom, že se MUSÍ vyjádřit do 30 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
22.7.10 10:32

Jde o odstranění lavičky před domem-žádost nebyla na jejich formuláři(shází se zde omladina dělá binec vajgly,pije alkohol,ničí fasádu)pro odstranění byli všichni vlastníci bytů v domě před kterým lavička je.Z drbů vím,že někdo(netuším jak se o tom dozvěděl)byl na úřadě a chce tam lavičku nechat,pokud vím nedal tam písemnou žádost a prý to musí projednat MěÚ rada.Pán byl moc příjemný když jsem tam volala,tak mě zajímá zda existuje ze zákona nějaký termín do kdy to musí vyřídit.Dva měsíce mi přijdou dost na to aby už něco udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
22.7.10 11:04

I kdyby to projednávala městská rada, tak ta se schází většinou jednou za měsíc, tak to zkus zaurgovat, nebo se dojít zeptat popř zatelefonovat kdy se vyjádřej, popřípadě proč se nevyjádřily. My jsem až takhle přišli na to, že chtějí ten formulář aby se vyjídřili :mrgreen: , prostě kocourkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
22.7.10 12:53

No právě,že tam sousedka volala a byli děsně příjemní,že to není jen tak že to musí projednat ta rada a blabla bla.Dnes tam jdu já a uvidí ten tanec!!!
Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová