Balíček pro novorozence VZP

238
20.7.10 18:52

balíček pro novorozence VZP

nevíte někdo, co všechno je v balíčku pro novorozence od VZP? přemýšlíme, jestli zajet na pobočku a registrovat dceru tam (prý dostaneme balíček) nebo udělat registraci elektronicky (to ale nedostaneme nic:-( A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
20.7.10 18:57

Ahoj, gratuluju k miminku :-D :kytka:
Co si pamatuju, byly tam 2 látkové pleny s potiskem, medvídek, přesnídávka, nějaký desinfekční sprej a nějaký vzorečky krému od Avonu, pak už tuším, jen letáčky :wink: Víc si nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.7.10 19:11

Tak my jsme měli 2 pleny s potiskem, medvídka, jednu přesnídávku od Hami, antibakteriální mýdlo, Savo, vzorečky od Hippu, 2 pleny Pampers Premium Care,letáčky, časopisy…a pak už nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
20.7.10 19:14

My jsme dostali jedno body s potiskem medvídka, krém na prsní bradavky a krém na opruzeniny s tukem z ovčí vlny, který jsme ani jedna nesnesly.To bylo zabalené jakoby v kosmetické taštičce..

Stejně jsem malou v prvním možném termínu přehlásila k jiné pojišťovně, protože VZP by nám nepřispěla ani ťuk na očkování. Ale o tom diskuze není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.7.10 19:19

Ahoj, v našem balíčku byl plyšový medvídek, velká osušková plena s potiskem, BIO masozeleninový příkrm od Hamé a propagační předměty (kalendář, prospekty,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
20.7.10 19:19

my měli plenu,letáky,vzorečky,přesnídávku a netekoucí hrneček,který používám doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
20.7.10 19:52

my taky plyšáka, 2plínky s potiskem, Hami výživu, knížku můj první rok a hromadu letáčků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
20.7.10 19:53

Ahoj, já myslím, že pro prvotní registraci miminka se musíš dostavit osobně s rodným listem.. :nevim:

Nevím jak u VZP, ale u ČPZP (205) to tak je.. A „musí“ se to udělat do 8 dnů od narození..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
20.7.10 19:59
Vercada píše:
Ahoj, já myslím, že pro prvotní registraci miminka se musíš dostavit osobně s rodným listem.. :nevim:Nevím jak u VZP, ale u ČPZP (205) to tak je.. A „musí“ se to udělat do 8 dnů od narození..

Nemusíš. Já jsem staršího v roce 2006 k vůli velkým vedrům a nemožnosti se někam dostat zaregistrovala poštou, stačila kopie rodného listu. Žádný dárek jsem ale nedostala. Taky jsem ho co nejdříve přeregistrovala jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
20.7.10 20:14

plenka, plyšový medvídek, přesnídávka a hromada prospektů …

Jana206 .. můžu se zeptat kam jsi děti přehlásila?? která pojišťovna na něco přispívá … díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
20.7.10 20:23
zaju píše:
plenka, plyšový medvídek, přesnídávka a hromada prospektů …Jana206 .. můžu se zeptat kam jsi děti přehlásila?? která pojišťovna na něco přispívá … díky

No, k Metalce. Nic lepšího místně dostupného jsem nevymyslela :mrgreen:
Nevím, ale dnes k vůli všeobecnému šetření a krizi už nemá žádná pojišťovna takové výhody jako dřív..

Nám šlo konkrétně o očkování proti pneumokokům Prevenarem, který moje děti ještě zdarma neměly, dále o očkování proti meningokoku a žloutence..
Mají nějaké balíčky, každý si z toho může vybrat :mrgreen: Vím, že tam dřív bylo kromě očkování i příspěvek na autosedačku, to už myslím není, cyklistickou helmu, sluneční brýle apod.

Já jsem u VZP a hodlám u ní zůstat. Jsem u ní celý život, mám zdravotní problémy, čeká mě za čas operace, potom budu potřebovat třeba lázně a jiné výhody. Menší pojišťovny lázně,ozdravné pobyty a případně různé pomůcky proplácejí v závislosti na délce pojištění.

Naštěstí u Metalky jsem nikdy neměla problém s vyplacením příspěvku pro dítě na moje jméno a můj účet, i když sama nejsem jejich pojištěncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
20.7.10 20:37

Dava vubec VZP jeste porad tyhle balicky? Slysela jsem, ze hodne tehle veci zrusila, me uz letos neprispeli ani na predporodni kurz ani na cviceni v tehu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.7.10 20:41

Bubli, letos na začátku února ještě ano :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
20.7.10 21:00

my jsme tam měli nějaký příkrmy (zeleninové) jedno bodýčko s potiskem VZP, nějaké letáčky, časopis, dvě pleny, vzorek vlhčených ubrousků. To je asi všechno… už si to přesně nepamatuju… je to už skoro 4 roky.
Co vím některé holky dostávali od VZP takovou moc hezkou plyšovou berušku, tu my né :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
20.7.10 21:02
onionka píše:
my jsme tam měli nějaký příkrmy (zeleninové) jedno bodýčko s potiskem VZP, nějaké letáčky, časopis, dvě pleny, vzorek vlhčených ubrousků. To je asi všechno… už si to přesně nepamatuju… je to už skoro 4 roky.
Co vím některé holky dostávali od VZP takovou moc hezkou plyšovou berušku, tu my né :evil:

Nebyla ta beruška od jinud? Pokud vím, plyšovou berušku svého času dávala Komereční banka při založení nějakého dětského spořícího účtu - Beruška - od 8 let vlastní kreditní karta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová