Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nevíte někdo, co všechno je v balíčku pro novorozence od VZP? přemýšlíme, jestli zajet na pobočku a registrovat dceru tam (prý dostaneme balíček) nebo udělat registraci elektronicky (to ale nedostaneme nic:-( A.
Ahoj, gratuluju k miminku
![]()
Co si pamatuju, byly tam 2 látkové pleny s potiskem, medvídek, přesnídávka, nějaký desinfekční sprej a nějaký vzorečky krému od Avonu, pak už tuším, jen letáčky
Víc si nepamatuju ![]()
Tak my jsme měli 2 pleny s potiskem, medvídka, jednu přesnídávku od Hami, antibakteriální mýdlo, Savo, vzorečky od Hippu, 2 pleny Pampers Premium Care,letáčky, časopisy…a pak už nevím ![]()
My jsme dostali jedno body s potiskem medvídka, krém na prsní bradavky a krém na opruzeniny s tukem z ovčí vlny, který jsme ani jedna nesnesly.To bylo zabalené jakoby v kosmetické taštičce..
Stejně jsem malou v prvním možném termínu přehlásila k jiné pojišťovně, protože VZP by nám nepřispěla ani ťuk na očkování. Ale o tom diskuze není.
Ahoj, v našem balíčku byl plyšový medvídek, velká osušková plena s potiskem, BIO masozeleninový příkrm od Hamé a propagační předměty (kalendář, prospekty,…)
my měli plenu,letáky,vzorečky,přesnídávku a netekoucí hrneček,který používám doteď
my taky plyšáka, 2plínky s potiskem, Hami výživu, knížku můj první rok a hromadu letáčků ![]()
Ahoj, já myslím, že pro prvotní registraci miminka se musíš dostavit osobně s rodným listem.. ![]()
Nevím jak u VZP, ale u ČPZP (205) to tak je.. A „musí“ se to udělat do 8 dnů od narození..
Vercada píše:
Ahoj, já myslím, že pro prvotní registraci miminka se musíš dostavit osobně s rodným listem..Nevím jak u VZP, ale u ČPZP (205) to tak je.. A „musí“ se to udělat do 8 dnů od narození..
Nemusíš. Já jsem staršího v roce 2006 k vůli velkým vedrům a nemožnosti se někam dostat zaregistrovala poštou, stačila kopie rodného listu. Žádný dárek jsem ale nedostala. Taky jsem ho co nejdříve přeregistrovala jinam.
plenka, plyšový medvídek, přesnídávka a hromada prospektů …
Jana206 .. můžu se zeptat kam jsi děti přehlásila?? která pojišťovna na něco přispívá … díky
zaju píše:
plenka, plyšový medvídek, přesnídávka a hromada prospektů …Jana206 .. můžu se zeptat kam jsi děti přehlásila?? která pojišťovna na něco přispívá … díky
No, k Metalce. Nic lepšího místně dostupného jsem nevymyslela ![]()
Nevím, ale dnes k vůli všeobecnému šetření a krizi už nemá žádná pojišťovna takové výhody jako dřív..
Nám šlo konkrétně o očkování proti pneumokokům Prevenarem, který moje děti ještě zdarma neměly, dále o očkování proti meningokoku a žloutence..
Mají nějaké balíčky, každý si z toho může vybrat
Vím, že tam dřív bylo kromě očkování i příspěvek na autosedačku, to už myslím není, cyklistickou helmu, sluneční brýle apod.
Já jsem u VZP a hodlám u ní zůstat. Jsem u ní celý život, mám zdravotní problémy, čeká mě za čas operace, potom budu potřebovat třeba lázně a jiné výhody. Menší pojišťovny lázně,ozdravné pobyty a případně různé pomůcky proplácejí v závislosti na délce pojištění.
Naštěstí u Metalky jsem nikdy neměla problém s vyplacením příspěvku pro dítě na moje jméno a můj účet, i když sama nejsem jejich pojištěncem.
Dava vubec VZP jeste porad tyhle balicky? Slysela jsem, ze hodne tehle veci zrusila, me uz letos neprispeli ani na predporodni kurz ani na cviceni v tehu ![]()
my jsme tam měli nějaký příkrmy (zeleninové) jedno bodýčko s potiskem VZP, nějaké letáčky, časopis, dvě pleny, vzorek vlhčených ubrousků. To je asi všechno… už si to přesně nepamatuju… je to už skoro 4 roky.
Co vím některé holky dostávali od VZP takovou moc hezkou plyšovou berušku, tu my né ![]()
onionka píše:
my jsme tam měli nějaký příkrmy (zeleninové) jedno bodýčko s potiskem VZP, nějaké letáčky, časopis, dvě pleny, vzorek vlhčených ubrousků. To je asi všechno… už si to přesně nepamatuju… je to už skoro 4 roky.
Co vím některé holky dostávali od VZP takovou moc hezkou plyšovou berušku, tu my né
Nebyla ta beruška od jinud? Pokud vím, plyšovou berušku svého času dávala Komereční banka při založení nějakého dětského spořícího účtu - Beruška - od 8 let vlastní kreditní karta ![]()