Peníze za smrt?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.7.10 19:12

Peníze za smrt?

Četl jsem diskuzi, že rodina po zemřelém, chce po Rolins 10 milionů. Jak se na to díváte jako matky?Píši od přítelkyně snad neva :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
21.7.10 19:18

No a uz se prokazala jeji vina???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.10 19:19

Četla jsem to ráno a nevěřila jsem vlastním očím :roll: . Možná by bylo zajímavé vědět, jestli by rodina takhle postupovala, kdyby nešlo o celebritu. Je mi Darinky líto, ať už za to mohla nebo ne (rodiny samozřejmě taky). Potrestaná už je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291

Tak mi to přijde přehnané, už jen z toho důvodu že to by pak mohl chtít každý 8-o Já bych jí dala trest jako je pro „normální“ lidi. Minimálně odebrat řidičák :evil: Nevím co ještě za toto dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

jo, prý ano, že vina by měla být na její straně, ale neni to stopro jisté,spíš jako matky za zabité dítě, žádaly byste nějaké finance a jaké?? A vůbec jestli??

• Citovat
  • Upravit
16291
21.7.10 19:25

Jako matka bych žádala aby šla sedět až zčerná. Peníze mi dítě nenahradí a ona by si vesele běhala po světě dál. Mně osobně by asi z těch peněz bylo na blití. Představa že každá koruna je kapka krve mého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.7.10 19:25

je to hrozné co se stalo, přišly o člena rodiny, ale on údajně měl vjet do protisměru jsem zase četla já, přijdemi že chtějí na ní napakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
21.7.10 19:26

jde spis o to, ze rodina zada i co se tyce bratra zemreleho apod. to mi prijde uz nemoralni, chapu manzelku, deti, pripadne vnuky, ale takto by se mohlo prihlasit X clenu rodiny a bylo by z toho milionu treba 20.

kazdopadne me na cele teto tragedii prijde hrozny to, ze vdova ihned vystoupila v televizi, to jako volala Primu (nebo Novu nevim, kde jsem to videla), at prijedou, ze ji Darina zabila muze? nevim samozrejme jak bych reagovala ja, ale myslim, ze bych novinare poslala do patricnych mist a ne, ze bych brecela pred kamerou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.7.10 19:28
Anonymní píše:
jo, prý ano, že vina by měla být na její straně, ale neni to stopro jisté,spíš jako matky za zabité dítě, žádaly byste nějaké finance a jaké?? A vůbec jestli??

Jestli jsem správně pochopila tak Rollins byla jen příklad zda by jsme jako matky žádaly finanční odškodnění? A myšleno to bylo všeobecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
21.7.10 19:29
Hanule píše:
Jako matka bych žádala aby šla sedět až zčerná. Peníze mi dítě nenahradí a ona by si vesele běhala po světě dál. Mně osobně by asi z těch peněz bylo na blití. Představa že každá koruna je kapka krve mého syna.

Naprostý SOUHLAS !!! :palec:

Žádat peníze za smrt blízké osoby :poblion: fuj… Kdyby byl člen rodiny zraněn s následky, tak bych peníze chtěla. Na péči, nadstandartní léčbu, přístroje (např. el. vozík) a nějaké ozdravné lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.7.10 19:29

Hmmmm, i smrt je kšeft… I způsobená újma na zdraví je kšeft… bohbužel už si na to začínáme zvykat.
Zhruba před deseti lety sestřelila jedna mladá Mgr. z dobře situované rodiny na přechodu pro chodce jistou mladou paní. Ta mladá paní byla v tom městečku známá jako sociální případ. Slečna Mgr. jí nabídla jako mimosoudní vyrovnání deset tisíc korun (zranění zanechalo trvalé následky). Mladá paní to odmítla s tím, že se bude o náhradu způsobené újmy na zdraví soudit. Dostalo se jí odpovědi, že slečna má výborného advokáta a ten že soud vyhraje. A tak to taky bylo - poškozená soud o finanční náhradu způsobené újmy prohrála a ještě musela uhradit soudní výlohy. A apk se v tom vyznejte…
:nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.7.10 19:33
Jura007 píše:
Hmmmm, i smrt je kšeft… I způsobená újma na zdraví je kšeft… bohbužel už si na to začínáme zvykat.
Zhruba před deseti lety sestřelila jedna mladá Mgr. z dobře situované rodiny na přechodu pro chodce jistou mladou paní. Ta mladá paní byla v tom městečku známá jako sociální případ. Slečna Mgr. jí nabídla jako mimosoudní vyrovnání deset tisíc korun (zranění zanechalo trvalé následky). Mladá paní to odmítla s tím, že se bude o náhradu způsobené újmy na zdraví soudit. Dostalo se jí odpovědi, že slečna má výborného advokáta a ten že soud vyhraje. A tak to taky bylo - poškozená soud o finanční náhradu způsobené újmy prohrála a ještě musela uhradit soudní výlohy. A apk se v tom vyznejte… :nevim: :nevim: :nevim:

to mi připomíná případ kdy pan na poště našel v obálce částku, pak jí šel nezištně vrátit a ještě ho za to zažalovaly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
21.7.10 19:35

Ja teda cetla,ze se na policejni vysterovani teprve ceka :nevim:

Je to hrozny,co se rodine stalo,ale taky mi jejich chovani prijde silene,vystupovani v televizi atd.Darina je pro ne vidina penez,tak chytli sanci za pacesy.Jako kdyby zapomneli,ze prisli o blizkeho cloveka,nechapu to.Momentalne vypadaji oni jako ty hyeny.
Dariny je mi lito a moc ji preju,aby se jeji vina neprokazala.Zajimalo by me,jak by se k tomu celymu pak vyjadrili!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.7.10 19:36
zuzka.mamka píše:
Jura007 píše:
Zhruba před deseti lety sestřelila jedna mladá Mgr. z dobře situované rodiny na přechodu pro chodce jistou mladou paní. Ta mladá paní byla v tom městečku známá jako sociální případ. Slečna Mgr. jí nabídla jako mimosoudní vyrovnání deset tisíc korun (zranění zanechalo trvalé následky). Mladá paní to odmítla s tím, že se bude o náhradu způsobené újmy na zdraví soudit. Dostalo se jí odpovědi, že slečna má výborného advokáta a ten že soud vyhraje. A tak to taky bylo - poškozená soud o finanční náhradu způsobené újmy prohrála a ještě musela uhradit soudní výlohy. A apk se v tom vyznejte… :nevim: :nevim: :nevim:
to mi připomíná případ kdy pan na poště našel v obálce částku, pak jí šel nezištně vrátit a ještě ho za to zažalovaly :zed:

Případně jak bezdomovec zachránil malýho Vendelína Čtvrtka z popelnice a za odměnu mohl jít makat za minimální mzdu a splácet své dluhy státu, že? :lol: To bylo taky pro dobrotu na žebrotu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená MADI
21.7.10 19:45

Tak pokud vím, tak policejní vyšetřování ještě neskončilo, takže jestli Dara nehodu zavinila nebo ne, tak to jsou jen dohady.

Pokud se prokáže vina, samozřejmě by měla být adekvátně potrestaná a tady je jedno, jestli je známá nebo ne.

Je mi líto obou stran, jedna ztratila člena rodiny a druhá má dost velké trauma.

Jestli žádat jako náhradu peníze?? No nevím, nějakou logiku to má. Nevím, jestli ten pán nebyl živitel rodiny, tak hluboce jsem se o to nezajímala. Jestli ano, lehce se může rodina dostat do problémů třeba se splátkami hypotéky… Takže se to dá pochopit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová