Peníze za smrt?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
21.7.10 20:55
lukymaty píše:
ano,ano mé slova
mabit píše:
já nevím,ale když Vám umře někdo tak blízký tak voláte hned do televize a chcete aby vás televize natáčela jak tam brečíte a jste v šoku?! Podle mě hned jak se to dozvěděli , kdo v tý nehodě figuroval,tak si hned spočítali,že na tom můžou pěkně vydělat a ten přehnanej pláč na obrazovku na pohřbu je pro mě jen laciná komedie.Jesli dostat odškodnění?! Ano nějaké odekvátní,ale 10 mega už je vyděračství a jen chtějí na smrti manžela vydělat.....

Souhlas taktéž-a pokud ten pán nebyl milionář,který zabezpečoval finančně celou širokou rodinu -je JAKÉKOLI FINANČNÍ VYROVNÁNÍ NAD 1 MEGA NAPROSTO OUT :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.7.10 21:04

Je to fraška,takové nehody se dějí denně.Daru teda nemusím,ale je mi jí teď líto.Kdyby nebyla známá,tak to bylo jeden den ve zprávách, druhý den by to nikdo neřešil.Jen soukromě soud a zůčastněné strany.A paron,ale pokud opravdu ten chlap vjel do protisměru,tak se není čemu divit,že teď poliká andělíčky.Pokud,opakuji pokud,jako čistě hypoteticky ten chlap vjel do protisměru,je to horší přestupek než vyšší rychlost,a kdyby to přežil,chtěl by vytřískat prachy tak jako tak,ať mi niko neříká že ne.Je mi jí líto,protože i když se její zavinění neprokáže, bude stím stínem žít do konce života.

• Citovat
  • Upravit
23847
21.7.10 21:10
mabit píše:
já nevím,ale když Vám umře někdo tak blízký tak voláte hned do televize a chcete aby vás televize natáčela jak tam brečíte a jste v šoku?! Podle mě hned jak se to dozvěděli , kdo v tý nehodě figuroval,tak si hned spočítali,že na tom můžou pěkně vydělat a ten přehnanej pláč na obrazovku na pohřbu je pro mě jen laciná komedie.Jesli dostat odškodnění?! Ano nějaké odekvátní,ale 10 mega už je vyděračství a jen chtějí na smrti manžela vydělat.....

Já bych to udělala na jejich místě taky, kdybych ji chtěla zničit (ať už policajti rozhodnou jakkoli, tak pro rodinu bude furt vražedkyně, asi jí to u nich nikdo neodpáře). No a slavnou osobnost holt ten bulvár zničí nejvíc (holt Frantu Vomáčku by nějaký Blesk asi netankoval) Já je fakt chápu, taky bych byla swině.
Já osobně si přeju, aby se prokázala pravda. Jestli fakt jela moc rychle, tak ať za to pyká. A líto je mi obou dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.7.10 21:19
Charlot píše:
zuzka.mamka píše:
je to hrozné co se stalo, přišly o člena rodiny, ale on údajně měl vjet do protisměru jsem zase četla já, přijdemi že chtějí na ní napakovat
to je nesmysl,to se psalo v blesku ale pravda je že jel jak měl.
K otázce zda potrestat určitě ano.zda odškodnit rodinu asi určitě nějakou částkou ano.V americe je takové odškodnování zcela normální

tak v americe jedna ženská vysoudila na mcdonaldovy několik milionů dolarů na tom že tech krabičkách s hranolky nepíšou kolik mají tuku, a ona nevedela že jsou tak tučný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
21.7.10 21:22

Musí to být strašná rána pro rodinu a chápu, že chtějí nějaké odškodnění (pokud to byla její vina), ale žádná částka mu život nevrátí… a 10milionů je docela přehnaný! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.7.10 21:25
zuzka.mamka píše:
Charlot píše:
zuzka.mamka píše:
je to hrozné co se stalo, přišly o člena rodiny, ale on údajně měl vjet do protisměru jsem zase četla já, přijdemi že chtějí na ní napakovat
to je nesmysl,to se psalo v blesku ale pravda je že jel jak měl.
K otázce zda potrestat určitě ano.zda odškodnit rodinu asi určitě nějakou částkou ano.V americe je takové odškodnování zcela normální
tak v americe jedna ženská vysoudila na mcdonaldovy několik milionů dolarů na tom že tech krabičkách s hranolky nepíšou kolik mají tuku, a ona nevedela že jsou tak tučný
…hm,tak to je stejná trapárna jako když se v Americe kdosi soudil u tabákové firmy,že dostal rakovinu.Nevědel,že to způsobuje kouření :roll: ,není nad Ameriku.Tam se i psi suší v mikrovlnce :zed: .To jsme ještě inteligentní národ…
  • Citovat
  • Upravit
4232
21.7.10 21:25

Gino já osobně bych asi o mediální pozornost nestála. nevím, každej jsme jinej. navíc mám pocit, že i kdyby jela s instruktorem autoškoly vedle sebe, tak by jí ta rodina stejně lynčovala. A prostě podle mně není v pořádku, když motocyklista jede prostředkem silnice, klidně to tak může bejt podle předpisů v pořádku, tak je to hazard. Dara je myslím potrestaná až do konce života, pravděpodobně není člověk, který by to jenom tak hodil za hlavu, i kdyby jí sprostili viny, řekla bych, že jí to opravdu hodně sebralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.7.10 21:26
kačenka89 píše:
Musí to být strašná rána pro rodinu a chápu, že chtějí nějaké odškodnění (pokud to byla její vina), ale žádná částka mu život nevrátí… a 10milionů je docela přehnaný! :nevim:

Ano,je to přehnané,ona dala prst/1mega/ a oni chtějí sežrat celou ruku.

• Citovat
  • Upravit
9943
21.7.10 21:45

tak si myslím, že konkrétn tento případ je fakt asi i o tom, že ji chtějí vyždímat. Ale k tomu, že žádají i za bratra apod… to asi normáln možné je, protože mojí kamarádce srazili na přechodu tchýni a ta potom zemřela a když jednali s právníkem, tak jednu dobu to vypadalo, že dostanou odškodnění všichni, co s ní žili v jedné domácnosti-takže syn, ona jako snacha, i jejich děti, ale nakonec jim to nějak strouhli. samozřejmě to mělo být odstupňované-čím bližší příbuzný, tím větší odškodné, ale pak z toho tuším vylezlo jen pro syna a jeho syna a ji jako snachu už asi ne. No šťourali se jim tam v systému bydlení-nakonec jim řekli, že to není jedna domácnost, proto jim to strouhli. Bydleli sice v jednom domku, ale oni mají nahoře všechno svoje, tudíž se to považuje za DVĚ domácnosti. Ale týkalo se fakt jenom jich, co žili v jednom době. U Dary to vypadá, že to roztahují opravdu na hooodně široko. Jsem zvědavá, jak to dopadne a čí vina to opravdu byla. Já osobně hodně nadávám na neukázněné cyklisty apod., když řídím, protože vím jak to pak dopadá-cyklista je neosvětlený nebo ti tam vletí, že se nerozhlídne, ale může za to řidič, že má předvídat. No to abych jezdila celou cestu třicítkou, kdybych měla předvídat všude, že mi tam může někdo vletět. a když mi to tak třeba udělali v zatáčce mladí parchanti tři roztažení na celou šířku silnice a když jsem na ně třikrát troubila, páč nebylo možné je nijak objet, tak na mě ještě dělali ksichty a různé posunky-to mám pak chuť zastavit a vyliskat to. Někteří si to fakt neuvědomují, co všechno se může stát a jak nebezpečné tyhle frajeřinky jsou.
No pánovi se třeba i mohlo udělat špatně a neudržel směr…kdo ví, to už nám nikdo nepoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.7.10 21:47

Holky podle zákona mají na odškodnění právo- pokud se teda prokáže Daře vina- ne teda samozřejmě 10 milionů,ale jestli chcete tak to tady vypíšu :roll:
No mě osobně spíš zaráží,že nebyla provedena žádná předběžná opatření- třeba,že se píše,že Dara vycestovala,což by teda podle mě normálně nikdo nemohl a určitě pořád může řídit- to je do nebe volající,protože ať by se to stalo komukoli ,,normálnímu"- dokud by probíhalo všetřování,tak by určitě nesměl!!!!!!! :pocitac: Jsem zvědavá,jak to dopadne a pokud je opravdu vinná,zda půjde sedět,to že mám malý dítě- no zase u nikoho jiného by se o to soud nestaral- přece každý,kdo do auta sedne,bere na sebe to riziko,že se něco stane-u dopravních nehod se neprokazuje úmysl,jde o to,že o riziku víme,přesto řídíme a tak doufám,že bude souzena spravdlivě,stejně jako kdokoli jiný!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.7.10 21:49
Brusek píše:
tak si myslím, že konkrétn tento případ je fakt asi i o tom, že ji chtějí vyždímat. Ale k tomu, že žádají i za bratra apod… to asi normáln možné je, protože mojí kamarádce srazili na přechodu tchýni a ta potom zemřela a když jednali s právníkem, tak jednu dobu to vypadalo, že dostanou odškodnění všichni, co s ní žili v jedné domácnosti-takže syn, ona jako snacha, i jejich děti, ale nakonec jim to nějak strouhli. samozřejmě to mělo být odstupňované-čím bližší příbuzný, tím větší odškodné, ale pak z toho tuším vylezlo jen pro syna a jeho syna a ji jako snachu už asi ne. No šťourali se jim tam v systému bydlení-nakonec jim řekli, že to není jedna domácnost, proto jim to strouhli. Bydleli sice v jednom domku, ale oni mají nahoře všechno svoje, tudíž se to považuje za DVĚ domácnosti. Ale týkalo se fakt jenom jich, co žili v jednom době. U Dary to vypadá, že to roztahují opravdu na hooodně široko. Jsem zvědavá, jak to dopadne a čí vina to opravdu byla. Já osobně hodně nadávám na neukázněné cyklisty apod., když řídím, protože vím jak to pak dopadá-cyklista je neosvětlený nebo ti tam vletí, že se nerozhlídne, ale může za to řidič, že má předvídat. No to abych jezdila celou cestu třicítkou, kdybych měla předvídat všude, že mi tam může někdo vletět. a když mi to tak třeba udělali v zatáčce mladí parchanti tři roztažení na celou šířku silnice a když jsem na ně třikrát troubila, páč nebylo možné je nijak objet, tak na mě ještě dělali ksichty a různé posunky-to mám pak chuť zastavit a vyliskat to. Někteří si to fakt neuvědomují, co všechno se může stát a jak nebezpečné tyhle frajeřinky jsou.
No pánovi se třeba i mohlo udělat špatně a neudržel směr…kdo ví, to už nám nikdo nepoví.

Ano stím odškodněním je to přesně tak- dokonce se dává i za smrt nenarozeného dítěte oběma rodičům- ty jo ten úřad to ale vymyslel s tou společnou domácností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
21.7.10 21:52
enny3 píše:
Holky podle zákona mají na odškodnění právo- pokud se teda prokáže Daře vina- ne teda samozřejmě 10 milionů,ale jestli chcete tak to tady vypíšu :roll:
No mě osobně spíš zaráží,že nebyla provedena žádná předběžná opatření- třeba,že se píše,že Dara vycestovala,což by teda podle mě normálně nikdo nemohl a určitě pořád může řídit- to je do nebe volající,protože ať by se to stalo komukoli ,,normálnímu"- dokud by probíhalo všetřování,tak by určitě nesměl!!!!!!! :pocitac: Jsem zvědavá,jak to dopadne a pokud je opravdu vinná,zda půjde sedět,to že mám malý dítě- no zase u nikoho jiného by se o to soud nestaral- přece každý,kdo do auta sedne,bere na sebe to riziko,že se něco stane-u dopravních nehod se neprokazuje úmysl,jde o to,že o riziku víme,přesto řídíme a tak doufám,že bude souzena spravdlivě,stejně jako kdokoli jiný!!!!!!!

naprosto s tebou souhlalím, také jsem zvědavá jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.7.10 21:59

Koho by to zajímalo:
(3) Za škodu usmrcením náleží pozůstalým jednorázové odškodnění, a to

1. manželovi nebo manželce 240 000 Kč,

b) každému dítěti 240 000 Kč,
c) každému rodiči 240 000 Kč,
d) každému rodiči při ztrátě dosud nenarozeného počatého dítěte 85 000 Kč,
e) každému sourozenci zesnulého 175 000 Kč,
f) každé další blízké osobě žijící ve společné domácnosti s usmrceným v době vzniku události, která byla příčinou škody na zdraví s následkem jeho smrti, 240 000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
21.7.10 22:02

Páni to jsem teda netušila, že to s tím odškodněním je až takhle. 8-o S tím že mohla vycestovat do zahraničí, to mně taky docela zarazilo :think:. Já si osobně myslím, že oba dva jsou účastníci silničního provozu, takže předvídat by měli oba dva a ten motocyklista je prostě ten zranitelnější, tak ten o to víc. Mimochodem s motorkáři se setkávám hodně často u našich, jezdí na Karlštejnsko a jezdí stylem já jsem motorkář a kdo je víc :cert: a je jim úplně fuk, že proti nim může v zatáčce vyjet kamion. Jestli je vinná, tak ať jí odsoudí, jestli ne, tak jí to stejně bude každej předhazovat. Rozhodně to těm policajtům nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.7.10 22:05

Jasně,jasně- oba to jo,promiň,ale když je tam smrt,tak ba se to přdběžné opatatřní určitě mělo dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová