Peníze za smrt?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21895
21.7.10 19:49

Dejme tomu,ze nehodu zavinila..Bude se u soudu brat ohled na to,ze ma penize?Nebo se to bude posuzovat uplne stejne,jako kdyby byla ze socialne slabsi vrstvy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
21.7.10 19:51

Muj bratr umřel v praci mohl za to jiní chlap,take jsme si řikali ze zadne peníze nam ho nevrati,ALE:proběhl soud aniž bychom o tom věděli pač nam ani papir nedošel ani jsme nevěděli jaky trest dostal.až když od te nehody to trvalo dva roky a porad žadny papír mim rodičum se to nezdalo tak si o něj zažadali.chlap dostal pul ročni podminku směšny co?tak si zaplatili pravnika a rozjeli to znovu a najednou dostali pěněžni častku za umrtí a jak to?tak jsme byli radi že by potrestany aspon tak ikdy neřikej nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
21.7.10 19:52

Mně ta rodina přijde šílená, už jenom ten funus, to by mně zajímalo, kde na něj asi tak vzaly, když matka je v inv. důchodu a dcera na podpoře. Mně přijde nemorální požadovat peníze i pro děti, vnuky a já nevím koho, jako kdyby ten chlap byl milionář a zajišťoval celou širokou rodinu. Vsadím se, že ten funus financoval nějakej dobrodinec typu Blesk, aby mu stoupnul náklad. :cert:
A přát Darině smrt, jednak se její vina neprokázala, jednak jí policie ještě ani nevyslechla, takže žádný posudky, kdo to zavinil ještě nejsou. Navíc dost nechápu, proč se ten pán nedržel krajnice a producíroval se prostředkem, nejhorší je, že to dělaj i někteří cyklisti, taky ještě nepochopili, že těm v autech se nic nestane, ale z nich je mastnej flek.
Jinak peníze člověka nenahradí a pokud je vinná, tak ať jí soud odsoudí, ale absolutně nevidím důvod, proč by financovat celou jejich rodinu, to je prostě hyenismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
21.7.10 19:56
nepřihlášená MADI píše:
Jestli žádat jako náhradu peníze?? No nevím, nějakou logiku to má. Nevím, jestli ten pán nebyl živitel rodiny, tak hluboce jsem se o to nezajímala. Jestli ano, lehce se může rodina dostat do problémů třeba se splátkami hypotéky… Takže se to dá pochopit.
:potlesk: Přesně tak… také o tom moc nevím, ale ono je rozdíl v tom, jestli žádám „peníze za smrt dítěte“ (pak teda možná „každá koruna kapka krve“), anebo „kompenzaci za smrt živitele“…
Je to o formulaci… mimochodem, přesně takto se píše bulvár… :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
21.7.10 19:57

Madi odškodné ano, ale v nějaký rozumný výši, ten milion mi přišel adekvátní, těch 10 už je vyděračství.
Navíc prostě mně vždycky manžel peskoval, že mám na kole jezdit co nejví při krajnici a to všude, protože se vždycky může objevit nějaký auto a lepší skončit ve škarpě než mrtvej, takže ten pán si za to do určitý míry může sám. Jakou jela Dara ve skutečnosti rychlostí, to nikdo neví, druhá věc je, že to velký auto prostě v zatáčce úplně ke krajnici prostě nenarveš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.7.10 19:59

Je mi líto jak Dary tak té rodiny,ale ta rodina se chová dost podivně.Jistě,musel to být děsný šok a bolest,ale vykřikovat do médií taková prohlášení??? :roll: Samozřejmě nikdo nemůže vědět jak by se choval v jejich kůži.Kdyby to byl Pepa Novák z Podmostí tak by se takhle nechovaly.Dara je potrestaná dost.Já doufám,že se její vina neprokáže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
21.7.10 20:08
zuzka.mamka píše:
je to hrozné co se stalo, přišly o člena rodiny, ale on údajně měl vjet do protisměru jsem zase četla já, přijdemi že chtějí na ní napakovat

to je nesmysl,to se psalo v blesku ale pravda je že jel jak měl.
K otázce zda potrestat určitě ano.zda odškodnit rodinu asi určitě nějakou částkou ano.V americe je takové odškodnování zcela normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
21.7.10 20:11

Ja chapu financni odskodneni,i kdyby to mela byt forma „nejake pomsty“ a zadostiucineni - hrozny vyraz,ale 10 mega uz s timhle podle me nema nic spolecnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.7.10 20:16
Charlot píše:
zuzka.mamka píše:
je to hrozné co se stalo, přišly o člena rodiny, ale on údajně měl vjet do protisměru jsem zase četla já, přijdemi že chtějí na ní napakovat
K otázce zda potrestat určitě ano.zda odškodnit rodinu asi určitě nějakou částkou ano.V americe je takové odškodnování zcela normální

A jak to víš???KDyž vyšetřování jěště neskončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.10 20:20

Já se rodině nedivím. Kdyby mi někdo zabil někoho blízkého, prostě bych se chtěla pomstít co nejvíc, klidně bych to v médiích tak rozmázla jako oni. Já bych jí snad šla rovnou zastřelit :twisted: :think: :nevim:
Na druhou stranu Rolins měla snad povinné ručení, takže by škoda rodině měla být zaplacena z té pojistky, ne? Sice už vidím pojišťovnu, jak jim vyplázne 10 míčů, ale kdyby třeba chlápek tolik ročně vydělával, tak proč ne, nárok by měli. Rolins by měla jít sedět jako každý jiný na jejím místě, ale aby platila něco přímo té rodině, to si myslím, že zrovna košer není.
Samosebou, předpokládám, že nehodu zavinila opravdu ona, jinak jsou ty mé úvahy bezpředmětné.

Příspěvek upraven 21.07.10 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.7.10 20:21
Eemii píše:
Ja teda cetla,ze se na policejni vysterovani teprve ceka :nevim:Je to hrozny,co se rodine stalo,ale taky mi jejich chovani prijde silene,vystupovani v televizi atd.Darina je pro ne vidina penez,tak chytli sanci za pacesy.Jako kdyby zapomneli,ze prisli o blizkeho cloveka,nechapu to.Momentalne vypadaji oni jako ty hyeny.
Dariny je mi lito a moc ji preju,aby se jeji vina neprokazala.Zajimalo by me,jak by se k tomu celymu pak vyjadrili!!

Tak to si piš, že budou říkat, že to Dara podplatila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.7.10 20:35
verenika píše:
Charlot píše:
zuzka.mamka píše:
A jak to víš???KDyž vyšetřování jěště neskončilo?

Taky sem viděla sem vystoupení policisty který říkal že motorkář jel podle pravidel že nebyl v zákazu jízdy ani v protisměru,ale vina ještě neni daná,takže si myslim že celá diskuze je zbytečná.

Příspěvek upraven 21.07.10 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
21.7.10 20:35

No vidis,jasne,to me nenapdalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
21.7.10 20:37

já nevím,ale když Vám umře někdo tak blízký tak voláte hned do televize a chcete aby vás televize natáčela jak tam brečíte a jste v šoku?! Podle mě hned jak se to dozvěděli , kdo v tý nehodě figuroval,tak si hned spočítali,že na tom můžou pěkně vydělat a ten přehnanej pláč na obrazovku na pohřbu je pro mě jen laciná komedie.Jesli dostat odškodnění?! Ano nějaké odekvátní,ale 10 mega už je vyděračství a jen chtějí na smrti manžela vydělat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
21.7.10 20:40
ano,ano mé slova
mabit píše:
já nevím,ale když Vám umře někdo tak blízký tak voláte hned do televize a chcete aby vás televize natáčela jak tam brečíte a jste v šoku?! Podle mě hned jak se to dozvěděli , kdo v tý nehodě figuroval,tak si hned spočítali,že na tom můžou pěkně vydělat a ten přehnanej pláč na obrazovku na pohřbu je pro mě jen laciná komedie.Jesli dostat odškodnění?! Ano nějaké odekvátní,ale 10 mega už je vyděračství a jen chtějí na smrti manžela vydělat.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová