Poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.10 20:48

poradíte?

Ahoj také jsem se nechala ukecat od pojišťvny média.V říjnu mi ale u nich končí povinný rok co jsem tam musela zůstat a ráda bych k jiné pojišťovně,ale nevím která je dobrá.Před tím jsem byla u vzp,ale moc se mi kní nechce,protože málo platí.Poradíte mi nějakou jinou a hlavně solidní pojišťovnu?Díky :hug: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.7.10 20:51

Já jsem od VZP přešla k OZP (před cca 4 lety), protože mi VZP nepřispěla v těhu na nic, OZP celkem dost. Teď už to tak slavné není, ale zatím jsem spokojená. Nemám to moc prozkoumané, tak netvrdím, že je nejlepší, ale už jsem párkrát viděla u lékaře, že jako smluvní partnery má jen VZP a OZP :nevim: . Takže i na tohle bych při výběru brala ohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
20.7.10 21:00

Také mám OZP a zatím bez problémů. Navíc jsem tedy využívala zatím jen plavání. Narazila jsem na jediného doktora, který neměl s touto pojišťovnou smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.7.10 21:02

My jsme u české průmyslové zdravotní pojištovny. Jsme spokojeni, dávají hodně příspěvků a je tam program bonus kde ti za preventivní prohlídky dávají body a ty se přeměnují na peníze a ty se dají použít třeba na různé očkování. Nejlepší by bylo si o té pojištovně přečíst na jejich stránkách, jaké mají příspěvky a výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.7.10 22:06

dobra je metal alianz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
20.7.10 23:40

Já bych mohla doporučit ZPŠ,Škoda,nikdy jsem neměla problém,že by mě někde neošetřili,po narození dítěte přispějí 1000,–na plínky,nebo hyg.pomůcky,dostali jsme pro mimi kufřík s lahvičkou,dig.teploměrem,rachlíky,super dudák,a ještě pár věcí,který už ale nepamatuju,vše od chicca,takže nic levnýho,a hodně přispívaj na očkování,rovnátka,holce víc jak polovinu na rakovinu děl.čípku,a maj toho samo mnohem víc,maningokoka,pneumokoka,na vše přispívaj, :wink: stací si kliknout na jejich stránky,koukni na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.7.10 07:18

Taky mám děti u ZPŠ-škoda, přehlásila jsem je kvůli tomu, že VZP nepřispívala na nic a ZPŠ mimo jiné na spoustu očkování - díky ní jsme ušetřili 3000 na očkování na pneumokoka. Za přihlášku jsme dostali obrovský kruk k vodě, dárek pro děti k mikulášovi, … Peníze za očkování jsme měli do týdne na účtu … Maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
21.7.10 07:42

Já osobně bych se nejdřív mrkla na „balíčky“ na co pojišťovny přispívají. Třeba ZPMVČR toho má hodně (příspěvek na miminkovské plavání, sportovní ochranné pomůcky apod.) a je spoustu dalších - ale problém pak může nastat u tvých lékařů - nemusí mít s vybranou pojišťovnou smlouvu - moje zubařka třeba nedostavala novou smlouvu od pojišťovny (prý mají zubařů v registru už dost…) :cert: Takže bych se optala u tvých „oblíbených lékařů“, se kterou pojišťovnou mají smlouvy a to bych také brala v potaz. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
21.7.10 07:56

ZPMVCR letos na nic moc neprispiva, vsechno zkrouhli :cert: ale jinak v pohode, jeste sem nenarazila na doktora, ktery by s ni nemel smlouvu, samozrejme urcite takovy jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.7.10 08:26

Taky jsme přešli k ZPMVCR, měla spoustu balíčků, ale letos to zkrouhli a není nic. Ani příspěvek na autosedačku.
Nicméně bych při výběru pojištovny koukala hlavně na to, aby měli smlouvy všichni lékaři, které potřebuji. U ZPMVCR by to neměl být problém, lékaři smlouvy většinou mají, ještě jsem se nesetkala s někým, kdo by neměl :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová