Peníze za smrt?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
21.7.10 22:14
MarketaJ píše:
Páni to jsem teda netušila, že to s tím odškodněním je až takhle. 8-o S tím že mohla vycestovat do zahraničí, to mně taky docela zarazilo :think:. Já si osobně myslím, že oba dva jsou účastníci silničního provozu, takže předvídat by měli oba dva a ten motocyklista je prostě ten zranitelnější, tak ten o to víc. Mimochodem s motorkáři se setkávám hodně často u našich, jezdí na Karlštejnsko a jezdí stylem já jsem motorkář a kdo je víc :cert: a je jim úplně fuk, že proti nim může v zatáčce vyjet kamion. Jestli je vinná, tak ať jí odsoudí, jestli ne, tak jí to stejně bude každej předhazovat. Rozhodně to těm policajtům nezávidím. [/cita

já jsem nemotorkář a nikdy bych si na ní ani nesedla když vidím jak chovají auta k motorkářům – tím je nijak nebráním– vím že jezdí hrozně ale všichni se jim lepí na zadek, předjíždějí tesně vedle nich kolikrát co vidím se mi úplně zastaví dech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.7.10 22:19
zuzka.mamka píše:
MarketaJ píše:
Páni to jsem teda netušila, že to s tím odškodněním je až takhle. 8-o S tím že mohla vycestovat do zahraničí, to mně taky docela zarazilo :think:. Já si osobně myslím, že oba dva jsou účastníci silničního provozu, takže předvídat by měli oba dva a ten motocyklista je prostě ten zranitelnější, tak ten o to víc. Mimochodem s motorkáři se setkávám hodně často u našich, jezdí na Karlštejnsko a jezdí stylem já jsem motorkář a kdo je víc :cert: a je jim úplně fuk, že proti nim může v zatáčce vyjet kamion. Jestli je vinná, tak ať jí odsoudí, jestli ne, tak jí to stejně bude každej předhazovat. Rozhodně to těm policajtům nezávidím. [/citajá jsem nemotorkář a nikdy bych si na ní ani nesedla když vidím jak chovají auta k motorkářům – tím je nijak nebráním– vím že jezdí hrozně ale všichni se jim lepí na zadek, předjíždějí tesně vedle nich kolikrát co vidím se mi úplně zastaví dech

Na motorku bych taky nesedila- ale myslím že bezohledná auta a motorkáři- tak půl na půl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.7.10 22:30

Holky a s jakou jistotou víte, že rodina zažádala o 10 mega???? Že to psali v blesku, tak to přece nemusí být pravda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.7.10 22:58

Deri :mavam: - já si taky myslím,že je to blbost- vždyť jsem to psala, s největší pravděpodobností ji zažalují- ale vysoudit mohou jen odškodnění ve výši uvedené výše, (nehledě na trest,kerý ji v případě viny čeká!)
10 mega- to možná někde v nějakém mimosoudním vyrovnání- což je v případě,že jde o smrt člověka absolutně nemožné!
Jo a Blesk- tam určitě píšou jen samý blbosti- tak bych řekla,že i tohle je taky alespoń z části(myslím tím velikost částy při nejmenším blbost..) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
22.7.10 00:08

Nevim, na ci strane je vina, ale pz toho,jak vystupuje manzelka zemreleho,ze jde do televize a zada nehorazny penize, mam pocit, ze kdyby vedela dopredu,ze tam Dara pojede, sama ji muze strci pod kola..
Klidne se ted do me puste,ale ja,kdybych ztratila muze, ktereho miluju, nechtela bych videt nikoho,natoz kameru a chtela bych prokazaneho vinika dostat za mrize,ne si nacpat kapsy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.10 06:41

Tak nevím, všechny ty informace jsou z Blesku, takže se jim nedá úplně věřit. Věřila bych maximálně mluvčímu policie, který ale říká, že vyšetřování ještě není skončené.

Pro Daru bude asi klíčové, aby se prokázalo, že jela povolenou rychlostí a neměla v sobě ani kapičku alkoholu.

Včera jsem viděla Top Star, ukazovali tam to místo, kde se to stalo. Bylo to úzká nekvalitní silnice..

Ohledně odškodného - 10 mega je opravdu hodně, taky mi to zavání. Ale zase je to informace z bulváru, stejně tak tu rodinu vykreslili jako divnou.. Může to tak být i nemusí… Po smrti svého blízkého bych určitě do televize nešla, ale každý z nás má jiné reakce…

To odškodnění by taky mělo být odstupňované na příjem zaviněného - např. odškodnění ve výši 2 mil nemá smysl dávat člověku s minimální mzdou - nikdy nebude schopen to zaplatit, naopak člověku, který přehazuje miliony vidlemi, tak mu to asi nic neudělá.

Co se týče povinného ručení, nejsem si jistá, ale z toho se platí nejspíš jen škody na vozidle, ale odškodnění?

• Citovat
  • Upravit
388
22.7.10 07:00

Včera v tv říkal mluvčí, že není rozhodnuto, byl ta i nějaký svědek nehody a tvrdil, že snad pán se vyhybal tý díře. Nevím na čí straně je pravda a rozhodně bych nechtěla být ten co má rozhodnout.
Dara z toho nevyjde dobře vlastně v žádným případě a to je mi líto nejvíc, protože pokud je neviná, tak jen proto, že je známá bude dost takových co řeknou - ta to podplatila! Pokud to zavinila, je jasný, že by měl následovat trest jako každýmu jinýmu.
Já bych osobně nestála o vyrovnání (pokud bych nebyla na příjem toho člověka odkázaná), ale chtěla bych vědět pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.7.10 07:06

Povinné ručení ne- ale určitě měla připojištění- to to určitě hradí!
No já neví,jak bych se chovala,kdybych stratila manžela,podle mě se chce pomstít…
No Dara má dobrýho právníka- už jen to že jí zakázal o tom mluvit,jsem čekala,že někde něco plácne- ale on to má dobře vymyšlený,stejně tak jako s tím soustrastným dopisem- ve kterém se ale neomlouvá…
Podle mě se budou nejdřív snažit dokázet,to co psala Madi,že nebyla opilá,že jela pomalu,na své straně ulice,že on byl opilý,že jel v protisměru,že tam vletěl…Když to nepůjde,tak budou dokazovat,že seto nedalo odvrátit- tak si myslím,že se z toho vyseká :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.7.10 07:39
Gina108 píše:
Rolins by měla jít sedět jako každý jiný na jejím místě,

Já, co vím, tak neplatí automaticky, že se jde za zabití na silnici sedět. Viz případ Diny. Když tam není alkohol nebo nějaká další přitěžující okolnost, tak je to většinou na podmínku.

Jinak jsem taky ten typ, co by po takové události rozhodně Novu a podobná média nevyhledával.
A pokud ta rodina fakt chtěla 10 mil., tak je to vydírání. Odškodné chápu, pokud se prokáže její vina, ale v přiměřené výši. I když se život žádnou finanční kompenzací nevrátí, to je bez debaty.

A jak tu někdo psal o těch nabušených motorkářích…tohle asi nebyl ten případ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.10 07:42

Enny, já si nemyslím, že policie bude chtít dokázat, že je to jeho vina. :nevim:
Já se obávám, že stejně na nic moc nepřijdou, protože očitý svěděk nejspíš nebyl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23847
22.7.10 08:03
enny3 píše:
Povinné ručení ne- ale určitě měla připojištění- to to určitě hradí!
No já neví,jak bych se chovala,kdybych stratila manžela,podle mě se chce pomstít…
No Dara má dobrýho právníka- už jen to že jí zakázal o tom mluvit,jsem čekala,že někde něco plácne- ale on to má dobře vymyšlený,stejně tak jako s tím soustrastným dopisem- ve kterém se ale neomlouvá…
Podle mě se budou nejdřív snažit dokázet,to co psala Madi,že nebyla opilá,že jela pomalu,na své straně ulice,že on byl opilý,že jel v protisměru,že tam vletěl…Když to nepůjde,tak budou dokazovat,že seto nedalo odvrátit- tak si myslím,že se z toho vyseká :pocitac:

Tak mi teda holky řekněte, k čemu si to povinné ručení vůbec platím :evil: . Vždycky je tam plnění nižší/vyšší a to nižší bývá 30 mil na věcné škody a 30 mil na zdraví. Já si pořád naivně myslím, že kdyby se něco takového stalo mně, tak odškodnění příbuzným zacvaká pojišťovna a mooožná to bude pak vymáhat po mně.
Jestli to tak není, tak při výběru PR můžu rovnou prdět na nějaké vyšší pojistné limity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.7.10 08:09

Mmch svědka nehody prý mají:

Deník rovněž sehnal jednoho ze svědků nehody, penzistu, který byl u nehody těsně poté, co se stala. „Ta bestie ho zabila. Normálně ho smetla ze silnice,“ nebral si servítky důchodce Václav Grasser. „Je tam díra v silnici, která ji nejspíš vyhodila v té rychlosti do protisměru. Motorka byla napadrť,“ dodává penzista.

http://www.super.cz/…s-vdove.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.10 08:19

Gino a včera v topstaru měli také svědka, který tvrdil, že se motocyklista vyhýbal té díře doleva a ocitl se v protisměru. Tak si vyber :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
22.7.10 08:22

Njn, jeden zdroj důvěryhodnější než druhý :mrgreen: jsem zvědavá jak to vyšetří policajti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.7.10 08:25

No uvidíme :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat