Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, jak jste spokojeny s nabytkem z jysku, konkretně pohovkami
@tumpach Z Jysku kupujem jen drobnosti a textil. Brácha tam děla dlouhodobě na brigádě (montoval nábytek na prodejnu a vydával ze skladu) a říkal, že je to neuvěřitelný šrot. Nábytek se jim sypal pod rukama už při montáži. Jedíné co mi doporučil je ten zahradní nábytek, to je +- ok.
Co je ctí, že reklamace vyřizují údajně bez problémů, a to většínou kus za kus, bez keců.
Koupili jsme postel - z masivu, sice jen pro návštěvy, ale bez manželova zásahu - vylepšení by se nedala použít. Zahradní nábytek souhlasí, drží už 2 roky.
S pohovkami zkušenost nemám, ale známá si tam koupila skříň. Když ji doma montovali, zjistili, že chybí celá zadní stěna
Šla to reklamovat s tím, že jim ten kus zřejmě zapomněli dodat. Paní na pokladně se jen mile usmála a řekla: A co byste za ty prachy chtěla?
![]()
Znam, koupila jsem skrin..Je to levnej nabytek, nic moc nevydrzi..Pocitala jsem s tim, skrin jsem potrebovala jen na zacatek, nez nam znamej udela vestavenou skrin.. ![]()
Nevím, jak pohovky, ale chtěli jsme si tam koupit skříň a po bližším prohlídnutí na živo jsme si to rychle rozmyslely. Teď jsem koupila jen takový dvoupatrový botník a taky děs… ale stačí.
Asi bych tam něco koupila, být ve finanční krizi… ale jinak ne ne.
Ahojky,
konkrétně s pohovkou skušenost nemám, ale cca před 5 lety jsme tam koupili kuchynský stůl a židle z masivu a div se, do dneška to drží, není to rozvrzaný a nic při montáži nedělalo potíž a vše bylo přibaleno v krabicích, takže jsme asi měli štěstí na,,kvalitní,,sestavu ![]()
Ahoj. Nebudu házet všechno zboží z Jysku do jednoho pytle. Než si něco vyberu, pořádně si to jedu prohlédnout. U některých skříní bych se opravdu bála, aby se mi nerozsypaly pod rukama
Některé „nedokonalosti“ ale zjistíte až doma. Jako já, natěšená na letní lenošení na lehátku ZAMORA…pěkně si ho vybalím, začnu s montáží…a… Jeden boční díl vypadá, že si ho někdo svářel doma na koleni
I já bych to zvládla líp!Jsem optimista.Jistě si své ZAMORA lehátko užiji-třeba o Vánocích ![]()
Ahoj, máte někdo zkušenosti se skříněmi nebo jiným nábytkem z masivu borovice JYSK. Vydrží to? Děkuji
V Jysku se mi v letaku zalibil jidelni set skleneny stul se ctyrmi zidlemi. Mate nejakou zkusenost s nabytke / konkretne s jidelni sestavou od teto firmy?
Podle mně všechny ty prodejny vyjdou na stejno ať je to Jysk, Asko, Mobelix nebo Sconto, mám zkušenosti se všemi a pokud se s tím nábytkem nějak extra nepohybuje vydrží dlouho, třeba stěnu do obýváku z Aska jsem měla 8 let, naposledy jsem kupovala obývací stěnu v Mobelixu a drží v pohodě, brácha si tam koupil šatní skříň a půl roku ji měl pryč, ale protože se o ní opřel a chtěl jí přestěhovat a ona se rozklížela a rozpadla se, taky z toho máme kuchyňsky stůl a židle, nějaké kovové a skleněný stůl a to je teda šíleny!!!z Jysku mám x let botník a v pohodě.., komoda taky v pohodě drží…
Dámy… pracuji v JYSKU, jestli chcete něco vědět o kvalitě, nebo o něčem jiném, jen se ptejte. ![]()
Máme z Jysku knihovnu a jídelní stůl se židlemi a zatím drží. Stejně tak postel z předchozího bydlení, která je teda teď rozložená ve sklepě, ale fungovala taky víc než dobře a byla bytelná, nevrzala… Takže pro pohovku jsme šli taky tam, po měsíci užívání v ní křuplo, po druhém měsíci podruhé a kus odletěl ![]()
My doma máme z jysku dvě skříně, obě naprd… u jedné vypadávají posuvné dveře, u druhé jsem ráda, že stojí… protož jsme ji o víkendu chtěly v pokoji přestěhovat a málem se nám rozpadla (děláme si srandu, že při příštím stěhování poletí oknem). Pak jsme z jysku měly postel - bílý kovový rám postele a matraci, matrace super, ale postel? škoda vyhozených peněz… prostřední tyč, která měla držet matraci a rošty se prohla a při pohledu na materiál tý tyče ani není divu… pevnost podobná papíru.
Takže moje zkušenost nic moc.
@Anonymní píše:
Dámy… pracuji v JYSKU, jestli chcete něco vědět o kvalitě, nebo o něčem jiném, jen se ptejte.
dobry den!
chci zeptat na tuto rozkladaci pohovku: http://jysk.cz/…ozenka-cerna
nechapu kolik bude na sirku kdyz ji rozlozim.
a tuto: http://jysk.cz/…bezova-hneda
diky!