Jste spokojení s pohovkami z Jysku?

6945
27.7.12 10:38

jysk nabytek

Ahojky, jak jste spokojeny s nabytkem z jysku, konkretně pohovkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
620
27.7.12 11:19

@tumpach Z Jysku kupujem jen drobnosti a textil. Brácha tam děla dlouhodobě na brigádě (montoval nábytek na prodejnu a vydával ze skladu) a říkal, že je to neuvěřitelný šrot. Nábytek se jim sypal pod rukama už při montáži. Jedíné co mi doporučil je ten zahradní nábytek, to je +- ok.
Co je ctí, že reklamace vyřizují údajně bez problémů, a to většínou kus za kus, bez keců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.7.12 11:47

Koupili jsme postel - z masivu, sice jen pro návštěvy, ale bez manželova zásahu - vylepšení by se nedala použít. Zahradní nábytek souhlasí, drží už 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
27.7.12 12:09

S pohovkami zkušenost nemám, ale známá si tam koupila skříň. Když ji doma montovali, zjistili, že chybí celá zadní stěna 8o Šla to reklamovat s tím, že jim ten kus zřejmě zapomněli dodat. Paní na pokladně se jen mile usmála a řekla: A co byste za ty prachy chtěla? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.7.12 12:41

Znam, koupila jsem skrin..Je to levnej nabytek, nic moc nevydrzi..Pocitala jsem s tim, skrin jsem potrebovala jen na zacatek, nez nam znamej udela vestavenou skrin.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
27.7.12 14:59

Nevím, jak pohovky, ale chtěli jsme si tam koupit skříň a po bližším prohlídnutí na živo jsme si to rychle rozmyslely. Teď jsem koupila jen takový dvoupatrový botník a taky děs… ale stačí.
Asi bych tam něco koupila, být ve finanční krizi… ale jinak ne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.8.12 16:15

Ahojky,
konkrétně s pohovkou skušenost nemám, ale cca před 5 lety jsme tam koupili kuchynský stůl a židle z masivu a div se, do dneška to drží, není to rozvrzaný a nic při montáži nedělalo potíž a vše bylo přibaleno v krabicích, takže jsme asi měli štěstí na,,kvalitní,,sestavu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
7.7.13 11:39

Ahoj. Nebudu házet všechno zboží z Jysku do jednoho pytle. Než si něco vyberu, pořádně si to jedu prohlédnout. U některých skříní bych se opravdu bála, aby se mi nerozsypaly pod rukama :cert: Některé „nedokonalosti“ ale zjistíte až doma. Jako já, natěšená na letní lenošení na lehátku ZAMORA…pěkně si ho vybalím, začnu s montáží…a… Jeden boční díl vypadá, že si ho někdo svářel doma na koleni :nevim: I já bych to zvládla líp!Jsem optimista.Jistě si své ZAMORA lehátko užiji-třeba o Vánocích :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.9.14 13:58

Ahoj, máte někdo zkušenosti se skříněmi nebo jiným nábytkem z masivu borovice JYSK. Vydrží to? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.11.14 19:49

V Jysku se mi v letaku zalibil jidelni set skleneny stul se ctyrmi zidlemi. Mate nejakou zkusenost s nabytke / konkretne s jidelni sestavou od teto firmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
17.11.14 20:08

Podle mně všechny ty prodejny vyjdou na stejno ať je to Jysk, Asko, Mobelix nebo Sconto, mám zkušenosti se všemi a pokud se s tím nábytkem nějak extra nepohybuje vydrží dlouho, třeba stěnu do obýváku z Aska jsem měla 8 let, naposledy jsem kupovala obývací stěnu v Mobelixu a drží v pohodě, brácha si tam koupil šatní skříň a půl roku ji měl pryč, ale protože se o ní opřel a chtěl jí přestěhovat a ona se rozklížela a rozpadla se, taky z toho máme kuchyňsky stůl a židle, nějaké kovové a skleněný stůl a to je teda šíleny!!!z Jysku mám x let botník a v pohodě.., komoda taky v pohodě drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.14 11:48

Dámy… pracuji v JYSKU, jestli chcete něco vědět o kvalitě, nebo o něčem jiném, jen se ptejte. :-)

• Citovat
  • Upravit
1685
16.12.14 11:55

Máme z Jysku knihovnu a jídelní stůl se židlemi a zatím drží. Stejně tak postel z předchozího bydlení, která je teda teď rozložená ve sklepě, ale fungovala taky víc než dobře a byla bytelná, nevrzala… Takže pro pohovku jsme šli taky tam, po měsíci užívání v ní křuplo, po druhém měsíci podruhé a kus odletěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.12.14 12:06

My doma máme z jysku dvě skříně, obě naprd… u jedné vypadávají posuvné dveře, u druhé jsem ráda, že stojí… protož jsme ji o víkendu chtěly v pokoji přestěhovat a málem se nám rozpadla (děláme si srandu, že při příštím stěhování poletí oknem). Pak jsme z jysku měly postel - bílý kovový rám postele a matraci, matrace super, ale postel? škoda vyhozených peněz… prostřední tyč, která měla držet matraci a rošty se prohla a při pohledu na materiál tý tyče ani není divu… pevnost podobná papíru. :zed: Takže moje zkušenost nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.14 12:29
@Anonymní píše:
Dámy… pracuji v JYSKU, jestli chcete něco vědět o kvalitě, nebo o něčem jiném, jen se ptejte. :-)

dobry den!
chci zeptat na tuto rozkladaci pohovku: http://jysk.cz/…ozenka-cerna
nechapu kolik bude na sirku kdyz ji rozlozim.
a tuto: http://jysk.cz/…bezova-hneda

diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák