Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se no tak nevěřte, jako víc dělat nemůžu. Rozhodně bych jako anonym psala že tu jsem a mám jiný nick. Ještě bych mohla dát fotku ![]()
@Blackova.K píše:
Zdravím FBI Emimino.
Ne nejsem tady, viz před chvilkou založený profil.
Nikdy jsem jako anonym nepsala že tu jsem.
Mě osobně nikdo nešikanoval.
@neumisa mám před sebou tu diskuzi kde psala jako anonym, později jako Tomata, že to je k-Black
@Blackova.K píše:že by ses objevila zrovna teď? už se tu o „Tobě“ psalo tolikrát, na tuhle reinkarnaci nevěřim.. tak šup sem poslední profilovku
@martina.se no tak nevěřte, jako víc dělat nemůžu. Rozhodně bych jako anonym psala že tu jsem a mám jiný nick. Ještě bych mohla dát fotku
@Blackova.K píše:
@martina.se no tak nevěřte, jako víc dělat nemůžu. Rozhodně bych jako anonym psala že tu jsem a mám jiný nick. Ještě bych mohla dát fotku
měla jiný styl psaní
![]()
To nedáš… ![]()
@martina.se píše: že by ses objevila zrovna teď? už se tu o „Tobě“ psalo tolikrát, na tuhle reinkarnaci nevěřim.. tak šup sem poslední profilovku
Nenene, tomu já nevěřím…
![]()
@martina.se píše: že by ses objevila zrovna teď? už se tu o „Tobě“ psalo tolikrát, na tuhle reinkarnaci nevěřim.. tak šup sem poslední profilovku
Holky zkusene, muzu dotaz?
Dneska jsem se chtela prihlasit a napsalo mi to, ze jsem docasne bloknuta
a ze mam kontaktovat admina. Ale jak to udelat, kdyz nejsem prihlasena? Takze jsem se musela znovu zaregistrovat (sic!!) nevite proc a jak zjistim lze zjistit duvod blokace?!?! Jsem rozhorcena, protoze jsme zadna pravidla neporusila
![]()
@Blackova.K no už jsem to viděla
twl.. tady fakt někomu věřit
věřim jen těm, které znám osobně ![]()
@Babišovka píše:
@neumisa mám před sebou tu diskuzi kde psala jako anonym, později jako Tomata, že to je k-Black
myslíš starou diskuzi ![]()
@Malvajs2 píše:
Holky zkusene, muzu dotaz?
Dneska jsem se chtela prihlasit a napsalo mi to, ze jsem docasne bloknutaa ze mam kontaktovat admina. Ale jak to udelat, kdyz nejsem prihlasena? Takze jsem se musela znovu zaregistrovat (sic!!) nevite proc a jak zjistim lze zjistit duvod blokace?!?! Jsem rozhorcena, protoze jsme zadna pravidla neporusila
![]()
![]()
napsat jim sz z tohoto nového nicku.. pokud se to vysvětlí, tak ten nový zrušit.. ale s blokací přijde i důvod ![]()
@neumisa píše:
@Babišovkateď jsem se jí osobně ptala. ano, toto je pravá blacková.
osobně z očí do očí? ![]()