Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blackova.K píše:
no co ti mám povídat, krása nesmírná
Tak nepovídej a vypal nám oči fotkou
![]()
@Blackova.K píše:
@šmoulinka71 odešla jsem protože mi tady vadilo pár věcí. No jak se mi daří? prvních pár dní to šlo, pak mi to začalo chybět tak jsem si pro jistotu emimino nechala zablokovat abych ho neměla v PCpak zas dobrý, jako život je fajn i bez emimi. Ale přiznám že mi to občas chybí, byla tady prča. Zrovna nedávno jsem si četla starou diskuzi, a tlemila jsem se až mě bolelo břicho
No právě, mě to tady taky někdy štve, ale fakt se tu zabavím. Zas na druhou stranu si říkám, že je to zbytečně strávený čas. Od tý doby, co sem chodím, tak nečtu, tohle mě hodně omezuje a taky jsem uvažovala, že kvůli tomu odejdu. Jenže víš kolik lidí by si tady oddychlo.
To nemůžu dopustit.
![]()
@martulkasloník píše:
promiň ale asi budu další kdo ti nevěří, stará blackovka prostě psala jinak, jedině že bys se zablokováním na emiminu změnila i styl vyjadřování a života. tlemila jsem se až mě bolelo břicho..to by ona nikdy nenapsala, nebo ne takto
vyvracet nic nebudu. Když víš líp jak psala nebo jak by psala ![]()
@šmoulinka71 píše:
No právě, mě to tady taky někdy štve, ale fakt se tu zabavím. Zas na druhou stranu si říkám, že je to zbytečně strávený čas. Od tý doby, co sem chodím, tak nečtu, tohle mě hodně omezuje a taky jsem uvažovala, že kvůli tomu odejdu. Jenže víš kolik lidí by si tady oddychlo.![]()
![]()
![]()
To nemůžu dopustit.
![]()
hele je to závislost šílená, já už byla fakt hodně. A i my to začalo vadit, chlapovi ne, ten byl rád já se vykecala tady a on měl klid. Po odchodu jsem najednou měla tolik času, doma uklizeno, děcka najedený… ![]()
@Blackova.K píše:
vyvracet nic nebudu. Když víš líp jak psala nebo jak by psala
buď ráda, že nepíšeš jako stará blacková, protože to znamená, že jsi mladá blacková - a to za to stojí, ne? ![]()
Píše jako mladá kozí Blacková, akorát už asi nemá potřebu bavit celé emimino ![]()
@Blackova.K píše:
hele je to závislost šílená, já už byla fakt hodně. A i my to začalo vadit, chlapovi ne, ten byl rád já se vykecala tady a on měl klid. Po odchodu jsem najednou měla tolik času, doma uklizeno, děcka najedený…
A jak jsi poznala, že už je to hodně?
@atominnka píše:
@Malvajs2 a nemáš původní nick Karole?
ne, jsem od zacatku Malvajs ![]()
@neumisa píše:
buď ráda, že nepíšeš jako stará blacková, protože to znamená, že jsi mladá blacková - a to za to stojí, ne?
to je fakt ![]()
@šmoulinka71 no už jsem moc řešila co se tady píše, děje. Příběhy jiných, pořád jsem měla potřebu nad tím přemýšlet, trápila se tím.
@Antonie Bolavá zdravím ![]()
Teda, jsem tady registrovana kratce, zato jsem dlohodobe smirovala a bylo m lito, ze blackovs odesla. Mela jsem rada jeji trefne komentare…tak pokud jsi to ty, tak jedine dobre ![]()
@Malvajs2 píše:
ne, jsem od zacatku Malvajs
Tak zkus napsat adminům SZ, možná měli chvilku delete a nevěděli kdy skončit ![]()
@Malvajs2 tak to nevim, jen včera vim, ze zablokovali karole… tak snad ti brzo odpoví