Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelangelo píše:
budu ti příště vděčná za SZ![]()
Dobře, dobře…nakopnu tě písemně… ![]()
@Blackova.K píše:
no já jsem dáma, je mi z toho slova uplně mdlokecám
ale nikdy bych to nenapsala takhle do diskuze cizím lidem, to jako ne.
sme nepřízpusobiví asik
![]()
Holky tak hadate se? Jestli ne a takhle si vyznavate lasku tak to jdu, to me nebavi. A zobani? Drogy necham vam. Vy to sezerete i za me. Ja se jdu nadopovat laskou sveho syna a manzela! ![]()
@georgesab píše:
Holky tak hadate se? Jestli ne a takhle si vyznavate lasku tak to jdu, to me nebavi. A zobani? Drogy necham vam. Vy to sezerete i za me. Ja se jdu nadopovat laskou sveho syna a manzela!
Máme svůj styl humoru…toť vše…a zobu jen já, ostatní tady jsou normální…jen já jsem učitelka… ![]()
@SIMONA1234 píše:
Dobře, dobře…nakopnu tě písemně…
Dej mi vědět dopředu ![]()
@georgesab píše:
Holky tak hadate se? Jestli ne a takhle si vyznavate lasku tak to jdu, to me nebavi. A zobani? Drogy necham vam. Vy to sezerete i za me. Ja se jdu nadopovat laskou sveho syna a manzela!
@Blackova.K píše:
bože vona je tu takyje mi mdlo.
Kde jsi se zasekla? Dušičky byly už dva tejdny zpátky…
@georgesab píše:
S tvým slovníkem chápu, že to nechápeš ![]()
@georgesab píše:
jsi divná ![]()
@SIMONA1234 píše:
Máme svůj styl humoru…toť vše…a zobu jen já, ostatní tady jsou normální…jen já jsem učitelka…
to nevysvětlíš
, zobni si
![]()
@Michelangelo píše:
to nevysvětlíš, zobni si
![]()
Neboj…mám od Míši plnej vagon… ![]()
@Michelangelo píše:
Dej mi vědět dopředu
Já ji poznala podle její profilovky, učitelka s bičíkem.
![]()
@Michelangelo píše:
to nevysvětlíš, zobni si
![]()
Michelko, já chci taky zobat.
![]()