K čemu jsou dobré křupky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.7.18 17:07

k čemu jsou dobré křupky

Ahoj, mohl by mi někdo říct, na co jsou dobré ty kukuřičné nebo jáhlové křupky pro miminkO?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1805
31.7.18 17:09

Nutričně možná tak na vlákninu, jinak na zabavení dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
31.7.18 17:10

Na cestu MHD :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
31.7.18 17:16

Na zabavení je to skvělá věc !! Je mi fuk jestli to diteti něco dává nebo ne (nezdravé to není), hlavně že nekřičí :) bez krupek si neumím představit vyjít z baráku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.7.18 17:37

Nácvik polykání a kousání. Jsou snadno rozkousnutelné, případně odžužlatelné a sliny je snadno rozpouští, takže je minimalizované zaskočení s dušením. Nutričně je to nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
31.7.18 17:45

A pak ještě na vytváření bordelu, zejména ty ožužlané úžasně lepí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.7.18 17:48

@j.a.n.i1 ano! Není nad madlo kočárku oblepene krupkama :mrgreen: taky zaslapane v koberci nebo gauci jsou moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 17:49

Dobre se to diteti drzi, nauci se kousat, muze i zuzlat, zabavi to na cestach a nezustane po tom tolik svinciku jako napr po rohliku nebo syrovem ovoci. Kupuju uz ale jen ty vetsi a hodne nadychane, nelepi se. Jednou jsem koupila nejake bio v dmku, byly male a uzke a v puse se tak divne rozmatlaly. Mala jeste neumela kousat a malem se tim udusila, nemohla to vykaslat jak to lepilo. Takze uz jedine ty vetsi osvedcene. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
31.7.18 17:59

@alialiali nezdravé to je. Taky jsem je kupovala, než jsem zjistila, že extrudovane vyrobky (i knackebrot, ryzovy polystyren) funguji v těle podobně jako cukr, tj. nezdravě rychly přísun energie, velka zátěž pro telo - byl o tom nedavno rozhovor na aktualne.cz s dr. Margit Slimakovou. Lepsi je pry koupit třeba spaldove susenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.7.18 18:50

Dokud jsem byla bezdětná, taky mi to přišlo divné, všude batolata s křupkama. Potom v půl roce dítěte nám to jiná maminka nabízela a přišlo mi to divné. O pár měsíců později jsem bez křupek nevyšla ani na krok :mrgreen: :mrgreen: Hlavní důvody už jsou tu vypsané, hlavně to děťátko zabaví, navzteká se na cestách, že nechce sedět v klidu, snadno se křupka rozpustí v pusince, možná je to příjemné pokousávat, když lezou zuby, (nejen) dětem to chutná. Nejsou solené a asi ani jinak zdraví škodlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí