K čemu jsou dobré křupky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Na zabavení je to skvělá věc !! Je mi fuk jestli to diteti něco dává nebo ne (nezdravé to není), hlavně že nekřičí
bez krupek si neumím představit vyjít z baráku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nácvik polykání a kousání. Jsou snadno rozkousnutelné, případně odžužlatelné a sliny je snadno rozpouští, takže je minimalizované zaskočení s dušením. Nutričně je to nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pak ještě na vytváření bordelu, zejména ty ožužlané úžasně lepí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 ano! Není nad madlo kočárku oblepene krupkama
taky zaslapane v koberci nebo gauci jsou moc fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre se to diteti drzi, nauci se kousat, muze i zuzlat, zabavi to na cestach a nezustane po tom tolik svinciku jako napr po rohliku nebo syrovem ovoci. Kupuju uz ale jen ty vetsi a hodne nadychane, nelepi se. Jednou jsem koupila nejake bio v dmku, byly male a uzke a v puse se tak divne rozmatlaly. Mala jeste neumela kousat a malem se tim udusila, nemohla to vykaslat jak to lepilo. Takze uz jedine ty vetsi osvedcene. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alialiali nezdravé to je. Taky jsem je kupovala, než jsem zjistila, že extrudovane vyrobky (i knackebrot, ryzovy polystyren) funguji v těle podobně jako cukr, tj. nezdravě rychly přísun energie, velka zátěž pro telo - byl o tom nedavno rozhovor na aktualne.cz s dr. Margit Slimakovou. Lepsi je pry koupit třeba spaldove susenky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokud jsem byla bezdětná, taky mi to přišlo divné, všude batolata s křupkama. Potom v půl roce dítěte nám to jiná maminka nabízela a přišlo mi to divné. O pár měsíců později jsem bez křupek nevyšla ani na krok
Hlavní důvody už jsou tu vypsané, hlavně to děťátko zabaví, navzteká se na cestách, že nechce sedět v klidu, snadno se křupka rozpustí v pusince, možná je to příjemné pokousávat, když lezou zuby, (nejen) dětem to chutná. Nejsou solené a asi ani jinak zdraví škodlivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mohl by mi někdo říct, na co jsou dobré ty kukuřičné nebo jáhlové křupky pro miminkO?