Málo pomočených plen

Anonymní
23.7.18 10:08

Málo pomočených plen

Zajímalo by mě… Malá (11m) malá čůrá… Dříve se budila a měla opravdu plnou plenu.. teď už druhý den je suchá až k ránu ji pomočí… Přes noc ji kojím… Přes den ji vyměním max 2-3 pleny které nejsou nějak moc počurane… Co by to mohlo být? Nějaký zánět? Ale teplotu nemá.. pořád se chová stejně je živá… Nebo pije málo? Kojím jí na požádání.. netahá dlouho spíše když chce spát.. vypije tak 250ml čaje za den.. myslíte že málo pije? Mám se jí snažit dávat více pít čaje? Nic jiného nechce kromě jedné značky caje… Příp. Kolik by mělo roční dítě vypít? Děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
23.7.18 10:35

Jsou vedra. Víc se potí a míň čůrá. Suché noční plenky jsou v tomhle věku celkem normální. Zkus jí nabízet přes den víc čaje a uvidíš. Pokud má žízeň, bude pít.

• Citovat
  • Upravit
85314
23.7.18 10:44
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě… Malá (11m) malá čůrá… Dříve se budila a měla opravdu plnou plenu.. teď už druhý den je suchá až k ránu ji pomočí… Přes noc ji kojím… Přes den ji vyměním max 2-3 pleny které nejsou nějak moc počurane… Co by to mohlo být? Nějaký zánět? Ale teplotu nemá.. pořád se chová stejně je živá… Nebo pije málo? Kojím jí na požádání.. netahá dlouho spíše když chce spát.. vypije tak 250ml čaje za den.. myslíte že málo pije? Mám se jí snažit dávat více pít čaje? Nic jiného nechce kromě jedné značky caje… Příp. Kolik by mělo roční dítě vypít? Děkuji moc :kytka:

Jsou vedra, asi pije malo. Kolik vypije MM netusis. Tak po prikrmu dat napit caje, to delas stopro. Nabizela bych ji caj prubezne a uvidis. Caj bych ji neomezovala, pak uvidis, kolik toho vypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
23.7.18 10:46

2-3 pleny denne a malo pocurane jsou fakt malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 10:46

@blumen kolik mm vypije netuším opravdu.. po příkrmu pije.. budu teď nabízet častěji tak uvidím a děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.18 10:51

@blumen @Janli asi směje ji opravdu málo nabízela pít… Teď už od cca 9 hodin co vstala vypila 100ml.. prootze ji pitím nabízím a plenu má už počuranou… Nevim akorát kolik by mělo vypít zrhuba přes den skoro roční dítě.. abych ji nedávala zas moc pít :think:

• Citovat
  • Upravit
1155
23.7.18 10:52

Dcera dnes taky měla suchou plenu po 12 hodinách. :nevim: myslím že pije hodně, večer měla 200ml kaši. Každý den má narvanou plenu a dnes nic. Zeptám se zítra dr. :think: Zkus víc nabízet čaj, vodu, šťávy. Jinak asi konzultace s doktorem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 10:59

@Celeste97 pak mi napište co vám řeka Dr… Malá teď vypila 100ml už od rána a plenu měla počuranou asi sem ji dávala málo pít…

• Citovat
  • Upravit
85314
23.7.18 11:06
@Anonymní píše:
@Celeste97 pak mi napište co vám řeka Dr… Malá teď vypila 100ml už od rána a plenu měla počuranou asi sem ji dávala málo pít…

Taky musi doplnit deficit.

Na netu pisou rocni dite 120-135 ml na kulo vahy.
Akorat Ty kojis. Ja bych ji to nechala den dva k dispozici a uvidis. Jsou vedra.
Ja mam pocit, ze dcera v 6 mesicich pila 350 ml denne ke kojeni, ze co prikrm, to 200 ml vody navic, pomaha jim to travit. Ale presne si to uz nepamatuju, zagoogli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
23.7.18 11:08
@Anonymní píše:
@Celeste97 pak mi napište co vám řeka Dr… Malá teď vypila 100ml už od rána a plenu měla počuranou asi sem ji dávala málo pít…

Nech tu flasku polozenou pobliz, at ji vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
23.7.18 11:25

@blumen tak dcera absolutně odmítá flašku atd.. Máskoro 8m…ted ji kojím jak si říká a po příkrm zkouším nabízet čaj, vodu a nevypije skoro nic… Taky nemá nějak šíleně pocuranou plenku… Prebaluju jak kdy… .. Říkám si hlavně že pleny nejsou suche… Proto ji i po příkrm ech přikládám k prsů kvůli zizni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
23.7.18 11:35

@kavulenka ja taky kojila, ale mela plinku ve vedrech taky sussi. Zkousela jsem hromadu flasek a pitek a v 6 m se ji podarilo pit z tekouciho hrnicku. z tech savicek se nenapila nikdy. Chce to zkusit vic druhu, ja jich mela doma celou sbirku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
23.7.18 11:36

120-150ml na kilo váhy by měla mít tekutin. Nevím kolik váži, ale na 10kg dítě to je přes 1,2-1,5litru. Počítá se i voda v jídle, ale myslím že 250ml čaje za den je málo i když je kojená, když říkáš že nesaje dlouho. To asi moc nedá. Zvedla bych množství čaje. Mi dcera pije od roku cca 1l čaje, je to tak cca stejné i teď ve dvou, a ktomu má ještě 300-500ml UM. Plus polévky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
23.7.18 11:38

A jinak taky jsme zkoušeli hromadu různých lahviček, a nakonec nejlepší zdravá láhev, ale to byla starší, asi 18m, nevím jak by to dalo roční dítko. Jestli to neteče moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
23.7.18 11:43

Avent dela tekouci hrnecek, i pro tak male. Jako ze jim to tece volne a nemusi sat, mala ty saci ventily nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí