Málo pomočených plen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No já se zas bojím že by ji to teklo moc, včera jsem. Ji zkusila koupit nový v DM s širším hrdlem ale pořád guma.. Dnes jej zuzlala… Ale nenapila se, večer do toho zkusím udělat kasi…jestli ji vezme na milost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jestli máte láhev dudlíkem, ale mi teda malá nepřijala nic až potom kolem toho 18m tu zdravou láhev. Neřešila bych to, jsou to jen utracené peníze. Teď pije ze zdravé láhve střídavě s hrnku, kelímku. Přišlo to samo prostě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavulenka kasi bych do toho nedavala, tu jen lzickou. Nech ji ten hrnicek / flasku na zemi s vodou na hrani, treba ji zaujme. Taky je otazkou, co ji vadi. Moje pit chtela, ale neslo ji to. Ne ze by nechtela vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli @blumen @Veru1987 tak další noc naposledy sem ji dávala plenu kolem 9 hodiny.. a je suchá.. přes den curala včera už normálně.. je mi divný že pije pořád stejně v večer a v noci a plena je suchá.. myslíte že to mám řešit s Dr.. co by to mohlo být? Nastydlá? Zánět?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Janli @blumen @Veru1987 tak další noc naposledy sem ji dávala plenu kolem 9 hodiny.. a je suchá.. přes den curala včera už normálně.. je mi divný že pije pořád stejně v večer a v noci a plena je suchá.. myslíte že to mám řešit s Dr.. co by to mohlo být? Nastydlá? Zánět?
Hele, proste v noci necura a vycura se az rano, co je na tom divneho? Spis bud rada, ale nebude to trvat vecne. Az budes odplenkovavat, budes za to rada ![]()
Pres den ji davej stale vic pit jako vcera a nic za tim nehledej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tenhle hrneček od Aventu a je báječnej, neteče a dcerka (11m) z něj pije úžasně, a že jsem vyzkoušela něco hrnků..taky je kojená.
Každopádně pořád nabízej vodu a prso, v noci jí dávám před kojením ještě vodu,aby se pořádně napila, je oblbnutá spánkem,tak pije dobře, někdy se rozeřve, že chce prso, tak dám prso ![]()
Ale nic špatného bych za tín neviděla, je vedro, potí se, tak akorát přidej tekutiny, k večeři třeba polévku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen mě taky napadlo jestli prostě to není na odplenkovani… Dr bych max zavolala ale rozhodně bych za tím nehledala extra problém či nemoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 ten jsem měla u 1.dcery taky.. Stvala mě údržba.. Já nemám myčku a blbě se mi ten vršek vymyval… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavulenka píše:
@blumen mě taky napadlo jestli prostě to není na odplenkovani… Dr bych max zavolala ale rozhodně bych za tím nehledala extra problém či nemoc
Prave. Kolem toho 10. mesice uz mela moje obcas tu plinku suchou a taky jsem se nejdriv lekla, nez mi to nekdo rekl
me ani nenapadlo, ze by treba zmicehonic v noci necurala, ale bylo to tak. Ovsem za par dni zacala myslim znova
a pozdeji pak na to clovek pro zmenu vekal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit