Zdravím
ja vím, hodně krát probírané téma, ale na to nemám čas ani náladu to
řešit..
Chci radu, má dcera měla 14.7. 7 měsíců a poslední 2 dny snědla -
Mlíko (210ml),1 Termix,1 tyčinku Monte a to je vše… od asi 5 večera
brečí neustále úplně hysterický, teplotu nemá, pít jí dávám v jednom
kuse a krom toho hysterického brečení se chová normálně, ale hystericky
brečí (beztak hlady) ale nejí už 2 dny!
Teplotu nemá a myslela jsem si, že to jsou zoubky tak sem jí dala 2ml Nurofen
pro děti,ale brečí od té chvíle ještě víc a víc
co mám dělat? do mlíka jí dávám nějakou dobu už Frapko, tak to mi
prosím neraďte
Nechce jíst nic!
@Deluxe27 píše:
Zdravím
ja vím, hodně krát probírané téma, ale na to nemám čas ani náladu to řešit..
Chci radu, má dcera měla 14.7. 7 měsíců a poslední 2 dny snědla - Mlíko (210ml),1 Termix,1 tyčinku Monte a to je vše… od asi 5 večera brečí neustále úplně hysterický, teplotu nemá, pít jí dávám v jednom kuse a krom toho hysterického brečení se chová normálně, ale hystericky brečí (beztak hlady) ale nejí už 2 dny!
Teplotu nemá a myslela jsem si, že to jsou zoubky tak sem jí dala 2ml Nurofen pro děti,ale brečí od té chvíle ještě víc a víc
co mám dělat? do mlíka jí dávám nějakou dobu už Frapko, tak to mi prosím neraďte
Jak to má s kakáním - nemá zácpu?
@Deluxe27 píše:
Zdravím
ja vím, hodně krát probírané téma, ale na to nemám čas ani náladu to řešit..
Chci radu, má dcera měla 14.7. 7 měsíců a poslední 2 dny snědla - Mlíko (210ml),1 Termix,1 tyčinku Monte a to je vše… od asi 5 večera brečí neustále úplně hysterický, teplotu nemá, pít jí dávám v jednom kuse a krom toho hysterického brečení se chová normálně, ale hystericky brečí (beztak hlady) ale nejí už 2 dny!
co mám dělat? do mlíka jí dávám nějakou dobu už Frapko, tak to mi prosím neraďte
Nedávala bych jí tyčinky Monte, Termix, Frapko a podobné srágorky. Je to sladké a dítěti to kazí chuť na obyčejné jídlo (sedmiměsíční ještě ani neosolené, předpokládám). Taky je docela vedro, takže třeba nemá chuť. Ale hlad tím nezažene.
@Deluxe27 chudák dítě… Nedivím se, že ti brečí a nechce nic jist, když ho krmíš sra.ckama a ničíš mu zažívání
Frapko!
Já teda myslela, že mě už nic nepřekvapí,
ale výčet potravin, které svému dítěti dáváš, mi vyrazil dech. Šla
bych zítra k dětské, ať ji prohlédne. A začala bych nabízet stravu
úměrnou věku, tj. ke svačině bych třeba rozmačkaný banán, k obědu
uvařila brambory s mrkví a kuřecím, odpoledne čisté UM, večer kaši
nebo UM…
@Russet píše:
Nedala by si nepečený dort?Já se musela podívat dvakrát. Myslela jsem, že jde o starší dítě
Kojence takhle docpávat cukrem, to jsem ještě neviděla.
Já si taky myslela Y že jde aspoň o rok starší dítě.. Tak jsem
rozklikala její jiné diskuze a ona už i dítě cpe milkou
@Russet píše:
A bolí jí břuch, jak jí to tam kvasí.
Vůbec se nedivím,že nechce nic jíst,chudák dítě
Změn ji jídelníček na tuhle stravu je malinká. Ráno zajdi s malou k doktorce ať se na ni podiva a ať ti dá nějakou brožurku o stravě.
No fuj, to bych si nedala na svacinu ani ja. Proc termix a tycinku? To jen ze
zoufalstvi, nebo bezna strava?
Povarene jablicko by si nedala? Nemas takovou tu savicku s velkym prutokem?
Kdyz mi mala 8 mes nechce lzickou nic jist, tak to dam do toho a basti. Pokud
by nejedla dyl, sla bych k Mudr. Hlavne at pije
Boze rekni mi, ze si delas srandu a necpes takhle male miminko takovyma hnusama. To nedavam ani dvouletym.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.