Nechce jíst nic!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KacenkaKKK píše:
Už jsem to konečně dočetla. Chybí mi info, jestli do té polévky masox nebo treba vegetu? A dle chuti přisolit?
Pro jistotu všechno. Ať je to pořádná chemická šmakuláda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacenkaKKK píše:
Už jsem to konečně dočetla. Chybí mi info, jestli do té polévky masox nebo treba vegetu? A dle chuti přisolit?
Sojovku. Lépe si zvykne na nudle od Ťamanů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacenkaKKK takovy fuj do polivky? Ja bych ditku uvarila polivku s magi, at si smakne ![]()
@unuděná no ale mas deti uz velke. To ten muj miminek, co si vsude stoupa, je jina liga. Ale tak levandule je jedla, kdyztak ho prozene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha no neboj,obe deti uz v tom pulroce,jak zacaly lezt,oziraly u babicky na zahradce vse mozne,vcetne travy, kaminku, sneku i plesnivych jablek
a jsou zdravi jako ripy
levandule je cajk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradila bych ti pokud jsou v tvém okolí podobně smýšlející nemyslící lidi, tak napiš odkud jsi a nějaká dobrá duše se s tebou sejde vysvětlí a poradí co a jak.
A teď zapoj všechny závity a vyhod všechno co nepatří malé do pusy. Leda si to sněz sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ty si normálně tupá!
Mě je stejně jako tobě ale v životě by mě nenapadlo dát dceři (8m) Monte nebo tyčinku
! Pěkně si holčičce zkazila žaludek, chudinka, nediv se že pláče, když ji nacpeš pátý přes devátý a samej cukr!!
Dcera má v tomto věku jen ovocné přesnídávky, masozeleninu a kaši. Občas dostane kukuřičné křupky.. Měla by ses zamyslet nad tím co jí dáváš a hned zítra s ni mazej doktorovi a pochlub se čím ji krmíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná tak sutry, klacky a pisek taky kostuje. Ale tak je to vlastne prirodni a lepsi nez Monte. Tak dobry, jsem v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Mně je o 2 roky míň než její matce a jak se stravuje kojenec jsem si našla sama. A babička mi taky radila cukr a bůh ví co, té je 80.
no mě o pár let než její matce, ale toho rozumu mám asi víc, ale jako kdyby jsi slyšela scény od jisté příbuzné že dítě v půl roce nejí to co oni , pak dítě nakrmila knedlíčkovou polívku a mělo sračku dva dny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@unuděná asi tak dřív se dítě nacpalo čímkoliv a huráááá ono jí všechno, takže přestan poslouchat matku a tchýni a přečti si jak se dítě krmí ted a né před dvaceti lety
Ne před 20lety se opravdu necpali děti vším,já v té době svoji první dceru v tomto věku jen kojila a nebyla jsem exot… Tenkrát se doporučovalo 6mesicu kojit a pak postupně zavádět příkrmy o 16 let později se naopak radilo využít jakési imunologické okno a dávat ochutnávat už ve 4 měsících. Cpaní kojence kaší už ve 2mesicich a knedlíkem v půl roce,se praktikovalo tak před 40-50lety. Každopádně to co praktikuje zakladatelka je asi mimo jakoukoli dobu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacenkaKKK Pridala bych jeste tlacenku s cibuli. A projela bych to poradne tycovym mixerem. Vznikne z toho masozeleninove pyre, idealni mnamka pro maleho kojence ![]()
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 8,5m dceru a může se utlouct po sladkým ale ukrojím jí broskev,jablko,merunku.Znám jednu maminu co má u svých dětí podobný jídelníček jako vy a u té nejstaší už jsou vidět velké problémy a ty ještě přibudou..snad chcete pro dítě co nejvíc a to nejlepší aby bylo zdravé a žilo nejlíp do 105let .Nejsem žádná bio cáklá matka ale když dítěti není dobře,to by nežvejkala rohlík?Kukuřičnou tyčku a již zmíněné ovoce,nebo zeleninu těch možností už je víc u 7m dítka…
- Citovat
- Upravit
Moje mala miluje jogurt s bananem, jahodama, nekdy ji tam sipnu skorici, ale cukr ne. Ted je ji 10 m,tak obcas zhresime,ale to je mezi hlavnima jidlama,jako navic. Hlavne furt žebrá,co jime my. Nedavno objevila kouzlo suchych varenych testovin
Skvely jsou i pohankovy/kukuricny krupky. Chce to zkouset. Zasada…NE cukr,sul, koreni, kofein, … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já žasnu, to mě nepřekvapí u mé tchýně, ta mi domů přitáhla čokoládové pudinky, že prý tam píšou pro děti (dcera tehdy 9m) a radí mi ať jí jídlo sladím nebo solím, aby jí to víc chutnalo. A to dceři není ani rok. Ale u někoho, kdo má dítě teď bych tohle nečekala, to je opravdu debilita, že bych musela být sprostá. A mám pocit, že tohle musí být troll, i když je fakt, že někdy ty vyžrané dvouleté děti s morbidně obézními matkami začít musely.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit