Nechce jíst nic!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
24.7.18 20:34
@Baruunečka píše:
Frapko neznam a tycinky bych miminku taky nedavala,ale ten termix snad neni takova hruza,ne? Zrovna vcera jsem byla s dcerou u doktorky,ktera mi rekla,ze v 9 mesicich ji uz mam davat Lipanky a nebo tvaroh redeny plnotucnym mlikem a at ji to prisladim,ze to jinak neni dobry :lol: :lol: :lol:

Do roka nic s cukrem je snad pravidlo, ne? V Termixu je víc škrobu než tvarohu. Z nostalgie jsem to koupila, jako dítě jsem to mívala k svačině. Hnus. To raději Lipánka. Jediný „jen“ z tvarohu a smetany a cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
24.7.18 20:34

@Kassor neříkat mudr čím jí nacpala a zničila žaludek je blbost, musí to přiznat at mudr ví na čem je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
24.7.18 20:36

@Russet termix je hnusný taky jsem si ho koupila protože jsem ho kdysi milovala a už ho nedám do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
24.7.18 20:37

@ka2ka to je taky fakt… Je to opravdu sila, musim uznat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
24.7.18 20:38

Jestli to není provokace, tak se ti krapet pomotaly kolečka v hlavě. Takové si dítě nezaslouží. To i já jako nematka, mám pojem o tom, co by mělo takhle malé dítě jist.. chudinka malá… ještě té to obtěžuje co, že nechce jist a pravděpodobně ji bolí bříško.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894

Doporučuji: nedávat takový sračky. Děcko do roka by s tím vůbec nemělo přijít do styku. Doporučuji si přečíst něco o výživě dítěte, když už ne knihu tak aspoň tu na EMIMINU projíst diskuze co se vlastě má a nemá… A NEBO POUŽÍT SELSKÝ ROZUM. A s malou jdu radši k dr, chuděra musí mít bolesti jak sviňa. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve

A Milka Milkinis taky není to pravé ořechové pro sedmiměsíční. Zakladatelko, ty máš vážně dost problém v tom, že nevíš, čím máš dítě stravovat. Nechceš si tu pročíst témata o jídle pro věkovou kategorii tvé dcery? Určitě by ti to pomohlo dceři jídelníček lépe sestavit.

• Citovat
  • Upravit
27700
24.7.18 20:40

zakladatelko a u mudr ti nedali brožuru o tom co má mimino kdy jíst? Jako sice ti je 19 ale nad tímhle jsi se měla fakt víc zamyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
24.7.18 20:40

Zakladatelkou víš že do roka života je to KOJENEC?Jeho hlavní potravinovou složkou je mléko.Ať už UM nebo MM.V půl roce cca se pomalu začíná nabízet kašovitá strava.Zelenina,masozelenina,ovoce, kaše,jogurt…na nácvik kousání například rohlík nebo chleba.Stravou kterou nabízíš tak malému miminku mu ničíš orgány a zaděláváš na zdravotní problémy.Tolik jsem řekla slušně a dalo mi to práci protože kdybych mohla,řekla bych ti na plnou pusu že jsi p… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
24.7.18 20:43

Necpi takové miminko těmahle sragorama, většinu z toho nedávám ani 3 letemu, naky Monte řezy, frapka atd bych dávala když už tak nejdřív ve 2 letech, máš ji hrozně přeslazenou, může ji být zle z tolika cukru, dávej presnidavky, čerstvé ovoce, dětské příkrmy, můžeš místo Monte dát bílý jogurt třeba s ovocem, hlavně už do ní Necpi nic sladkého 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.7.18 20:46

Srágorky? …
tak pozor, mlíko má v noci většinou už a večer, měla ho v noci … ráno má na snídani jogurt,dopoledne na svačinukašičku mléčnou (odmítla), oběd masozeleninový příkrm (odmítla),odpoledne na svačinu právě tu tyčinku Monte nebo přesnídávku (odmítla přesnídávku,vzala si tyčinku), večer kašičku mléčnou nebo mlíko …
jestli ještě někdo napíše, že sra*** jí dávám,tak tyto typy lidí nenávidím jsem úplně nabroušená :pocitac:
Tchýně a mamka (42 a 59 let) a mamka zdravotnice, tchýně bývalá zdravotní sestra asi ví ho*** že že jí to dávají samy :potlesk:
Chytráci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.7.18 20:46

Koukam, ty se se zavadenim prikrmu neprdis ze.. Mozna bys mela internet pouzivat i ke sbírání informaci predtim, nez neco takhle zvores. To se jen tak nevidi. Totalne mu nicis organismus uz od miminka, fakt parada.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15543
24.7.18 20:47
@Deluxe27 píše:
Srágorky? …
tak pozor, mlíko má v noci většinou už a večer, měla ho v noci … ráno má na snídani jogurt,dopoledne na svačinukašičku mléčnou (odmítla), oběd masozeleninový příkrm (odmítla),odpoledne na svačinu právě tu tyčinku Monte nebo přesnídávku (odmítla přesnídávku,vzala si tyčinku), večer kašičku mléčnou nebo mlíko …
jestli ještě někdo napíše, že sra*** jí dávám,tak tyto typy lidí nenávidím jsem úplně nabroušená :pocitac:
Tchýně a mamka (42 a 59 let) a mamka zdravotnice, tchýně bývalá zdravotní sestra asi ví ho*** že že jí to dávají samy :potlesk:
Chytráci …

Tak znovu : ANO, CPEŠ JÍ TOTÁLNÍ SRAČ. KY!!
Zdravotnice a zdr.sestra jí to taky cpou? Tak to jsou opravdu lidi na svém místě :roll:

Příspěvek upraven 24.07.18 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.7.18 20:48
@Deluxe27 píše:
Srágorky? …
Chytráci …

Tak to mate v rodine ze vsech stran, to je bomba :mrgreen:, to jeste dokupte bramburky a slaninu, at nema jen sladky, ale i slany a tucny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
24.7.18 20:48

@Deluxe27 To si děláš srandu co to dáváš tak malímu kojenci :zed: se nediv že řve. Když chceš krmit tak jídlem pro ten určitý měsíc. Tohle mi hlava nebere co dokáže matka narvat do dítěte a jde si pro radu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko