Nechce jíst nic!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
24.7.18 20:48

a Slušným lidem se omlouvám,jedu do rypálku jenom ne do vás slušných,od vás si vezmu rady a budu jí dávat méně cukru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.7.18 20:49

Tohle snad musi byt troll.Nechapu,ze v dnesni dobe,kdy jsou informace dostupne naprosto vsude,nekdo tak strasnym zpusobem kasle na zdravi sveho ditete.Kdyz si predstavim 7m miminko,v drtive vetsine jeste nesedici (pokud ho takovyhle rodice neposazuji :roll: ) ,jak se cpe tycinkou Monte a zapiji to frapkem,pravdepodobne z kravskeho mleka,je mi uplne fyzicky zle.Moje deti taky v roce oblizly spekacek,knedlik s gulasem a pod.,nejsem zadna gastro-hysterka,ale toto?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278

@Deluxe27 Termixi,Monte,frapko jsou sračky,to se můžeš rozličovat jak chceš,ale soudnej člověk to nejí,natož aby tím cpal kojence :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Deluxe27 píše:
Srágorky? …
tak pozor, mlíko má v noci většinou už a večer, měla ho v noci … ráno má na snídani jogurt,dopoledne na svačinukašičku mléčnou (odmítla), oběd masozeleninový příkrm (odmítla),odpoledne na svačinu právě tu tyčinku Monte nebo přesnídávku (odmítla přesnídávku,vzala si tyčinku), večer kašičku mléčnou nebo mlíko …
jestli ještě někdo napíše, že sra*** jí dávám,tak tyto typy lidí nenávidím jsem úplně nabroušená :pocitac:
Tchýně a mamka (42 a 59 let) a mamka zdravotnice, tchýně bývalá zdravotní sestra asi ví ho*** že že jí to dávají samy :potlesk:
Chytráci …
:P :P :P Neznám osobu, co by sedmiměsíčnímu kojenci cpala monte tyčinku. Tvoje máma tě krmila čím?!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.7.18 20:50

Brambůrky můžeme,ty jsem měla od 1. třídy ZŠ :think:
A končím spory,jdu psát rady do jiných diskuzí, každá kamarádka to dělá stejně nebo spíše podobně (ta co má děti) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15516
24.7.18 20:51
@Russet píše: :P :P :P Neznám osobu, co by sedmiměsíčnímu kojenci cpala monte tyčinku. Tvoje máma tě krmila čím?!

No to radši ani nechci vědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420

@Deluxe27 Ti to klidně napíši znovu, cpeš jí s.ačkama. To monte by jsi ji ani nabízet neměla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve

TVL, ty jí nedávej žádný cukr. Rozčiluješ se tu, operuješ tu příbuzenstvem, ale narveš sedmiměsíčnímu děcku tu Monte, tu Frapko, tu Milku, tu Termix. Připadá ti to v pořádku? Neměla by ses spíš chytnout za nos a zamyslet se nad tím, jak dítě stravuješ? Že to třeba voráš?

• Citovat
  • Upravit
2193

Zkusila bych jí udělat polívku… Nebo smoothie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.7.18 20:52
@unuděná píše:
Tohle snad musi byt troll.Nechapu,ze v dnesni dobe,kdy jsou informace dostupne naprosto vsude,nekdo tak strasnym zpusobem kasle na zdravi sveho ditete.Kdyz si predstavim 7m miminko,v drtive vetsine jeste nesedici (pokud ho takovyhle rodice neposazuji :roll: ) ,jak se cpe tycinkou Monte a zapiji to frapkem,pravdepodobne z kravskeho mleka,je mi uplne fyzicky zle.Moje deti taky v roce oblizly spekacek,knedlik s gulasem a pod.,nejsem zadna gastro-hysterka,ale toto?? 8o 8o

Frapko nemá samostatně, má ho v Hipp 2 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15516
@Deluxe27 píše:
Brambůrky můžeme,ty jsem měla od 1. třídy ZŠ :think:
A končím spory,jdu psát rady do jiných diskuzí, každá kamarádka to dělá stejně nebo spíše podobně (ta co má děti) :pankac:

Ty prosímtě rady nikam nepiš ! Radši ty rady čerpej. Dost to potřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Zakladatelko nezlob se,ale v tomto veku je normalni,ze kojenec neco nechce bastit.Nabidnu znovu za hodku,dve.,a kdyz ani tak ne,nakojim,nebo dam UM.Urcite nenahrazuji masozeleninu tycinkou Monte.. 8o to nedelam ani s sestiletym.A jak krasne basti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
@Deluxe27 píše:
Srágorky? …
tak pozor, mlíko má v noci většinou už a večer, měla ho v noci … ráno má na snídani jogurt,dopoledne na svačinukašičku mléčnou (odmítla), oběd masozeleninový příkrm (odmítla),odpoledne na svačinu právě tu tyčinku Monte nebo přesnídávku (odmítla přesnídávku,vzala si tyčinku), večer kašičku mléčnou nebo mlíko …
jestli ještě někdo napíše, že sra*** jí dávám,tak tyto typy lidí nenávidím jsem úplně nabroušená :pocitac:
Tchýně a mamka (42 a 59 let) a mamka zdravotnice, tchýně bývalá zdravotní sestra asi ví ho*** že že jí to dávají samy :potlesk:
Chytráci …

Ano tchyně i mamka podle mě ví houby když tohle dávaj tak malému dítěti, děti v tomhle věku teprv objevují chutě, zvykají si na pevnější stravu a chemické hnusy jako Monte tyčka jim víc uškodí než pomůžou, přečti si nějaké odborné články jak stravovat dítě místo toho vyskakování tady. Jinak řídit se podle starších generaci není úplně ideál moje tchyně mu to chtěla cpát taky, ta by dala půlroční u dítěti i guláš, ale ty ses matka a musíš vědět nejlíp čím dítěti prospěješ a čím uškodíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.7.18 20:53
@Russet píše: :P :P :P Neznám osobu, co by sedmiměsíčnímu kojenci cpala monte tyčinku. Tvoje máma tě krmila čím?!

Bacha jako, mama je zdravotnice :lol: a jestli rekne, ze dela na detskym, uz jdu do kolen jako :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.7.18 20:53
@kavulenka píše:
Zkusila bych jí udělat polívku… Nebo smoothie

Smoothie myslíš, že by mohla už? :(
A polívku jí udělám zítra, už jí měla a papala jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit