Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Urologie. Je to doktor jako každý jiný. My taky chodíme na gyndu. Jen ať jde a nic nezanedba.
S tímto na kožní, asi máš namysli andrologii, ale tam se spíš řeší poruchy erekce a plodnosti.
Jo, to by mohlo být, dermato venerologie. Ale třeba já mám kožní mladou ženskou, tak.. ![]()
Andelka83: Já měla gynekologa taky mladého fešného doktora, a zvykla jsem si.
Ostatně mladou doktorku může chytnout i na urologii, ne. Na druhou stranu určitě jsou chlapi /lehce homofobní/, kteří by zas neradi vyšetření na penise od chlapa, ne:)
@andelka83 píše:
Jo, to by mohlo být, dermato venerologie. Ale třeba já mám kožní mladou ženskou, tak..
no právě, ráda bych mu pomohla, je z toho špatný a bolí ho to, ale tedy představa, že jde k lékaři vyndat penis ze slipů je pro něj nějak špatně stravitelná. Máme to tím gynekologem jednodušší, to je prostě doktor přes pipky. Ne kožař, co na to není specializován.
@Anonymní píše:
no právě, ráda bych mu pomohla, je z toho špatný a bolí ho to, ale tedy představa, že jde k lékaři vyndat penis ze slipů je pro něj nějak špatně stravitelná. Máme to tím gynekologem jednodušší, to je prostě doktor přes pipky. Ne kožař, co na to není specializován.
Je na to specializován.
A vídá to častěji, než si myslíš. Ale co, tak ať mu upadne, když mu je blbý ukazovat lékaři svoje přirození
![]()
@andelka83 píše:
Jo, to by mohlo být, dermato venerologie. Ale třeba já mám kožní mladou ženskou, tak..
To vadí čemu? Koho potká v nemocnici taky nevíš. Když jsem byla v nemocnici s gyn obtíží, tak se mi tam vystřídalo celkem dost fešných mladých lékařů ![]()
@Anonymní píše:
Pokud je to dermatovenerolog, tak specializovaný je a taky je na to zvyklý.
@radkka píše:
To vadí čemu? Koho potká v nemocnici taky nevíš. Když jsem byla v nemocnici s gyn obtíží, tak se mi tam vystřídalo celkem dost fešných mladých lékařů
Tak jako nevadí to ničemu že jo. Když musíš tak musíš. Ale znáš chlapy.
@Anonymní píše:
no právě, ráda bych mu pomohla, je z toho špatný a bolí ho to, ale tedy představa, že jde k lékaři vyndat penis ze slipů je pro něj nějak špatně stravitelná.
Tak at si vezme trenky, ne?
Muj muz by se taky hanbou propadl, kdyby se mel nekde ukazat ve slipech.
![]()
Prosím, nevěděl by někdo, kam zajít s penisem k lékaři? Prý existuje něco jako „pánská gynekologie“. Na urologii se manžel netváří. Ideálně západočeský kraj. Má na penisu takové bílé ložisko, stále ho to bolí, koupila jsem přípravky na mykózu, ale vůbec to nepomáhá.