K jakému lékaři s penisem?

Anonymní
9.3.18 10:28

K jakému lékaři s penisem

Prosím, nevěděl by někdo, kam zajít s penisem k lékaři? Prý existuje něco jako „pánská gynekologie“. Na urologii se manžel netváří. Ideálně západočeský kraj. Má na penisu takové bílé ložisko, stále ho to bolí, koupila jsem přípravky na mykózu, ale vůbec to nepomáhá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32915
9.3.18 10:30

Urologie. Je to doktor jako každý jiný. My taky chodíme na gyndu. Jen ať jde a nic nezanedba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.3.18 10:30

Urologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
9.3.18 10:33

S tímto na kožní, asi máš namysli andrologii, ale tam se spíš řeší poruchy erekce a plodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.3.18 10:35

No, tak podle mě spíš kožní - dermato venerologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
9.3.18 10:43

Jo, to by mohlo být, dermato venerologie. Ale třeba já mám kožní mladou ženskou, tak.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.3.18 10:48

Andelka83: Já měla gynekologa taky mladého fešného doktora, a zvykla jsem si.
Ostatně mladou doktorku může chytnout i na urologii, ne. Na druhou stranu určitě jsou chlapi /lehce homofobní/, kteří by zas neradi vyšetření na penise od chlapa, ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.18 10:52
@andelka83 píše:
Jo, to by mohlo být, dermato venerologie. Ale třeba já mám kožní mladou ženskou, tak.. :oops:

no právě, ráda bych mu pomohla, je z toho špatný a bolí ho to, ale tedy představa, že jde k lékaři vyndat penis ze slipů je pro něj nějak špatně stravitelná. Máme to tím gynekologem jednodušší, to je prostě doktor přes pipky. Ne kožař, co na to není specializován.

• Citovat
  • Upravit
32915
9.3.18 10:53

@jankajj no hlavně aby někam šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.3.18 10:55
@Anonymní píše:
no právě, ráda bych mu pomohla, je z toho špatný a bolí ho to, ale tedy představa, že jde k lékaři vyndat penis ze slipů je pro něj nějak špatně stravitelná. Máme to tím gynekologem jednodušší, to je prostě doktor přes pipky. Ne kožař, co na to není specializován.

Je na to specializován. ;) A vídá to častěji, než si myslíš. Ale co, tak ať mu upadne, když mu je blbý ukazovat lékaři svoje přirození :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.3.18 10:57
@andelka83 píše:
Jo, to by mohlo být, dermato venerologie. Ale třeba já mám kožní mladou ženskou, tak.. :oops:

To vadí čemu? Koho potká v nemocnici taky nevíš. Když jsem byla v nemocnici s gyn obtíží, tak se mi tam vystřídalo celkem dost fešných mladých lékařů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
9.3.18 11:00
@Anonymní píše:

Pokud je to dermatovenerolog, tak specializovaný je a taky je na to zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
9.3.18 11:23
@radkka píše:
To vadí čemu? Koho potká v nemocnici taky nevíš. Když jsem byla v nemocnici s gyn obtíží, tak se mi tam vystřídalo celkem dost fešných mladých lékařů :mrgreen:

Tak jako nevadí to ničemu že jo. Když musíš tak musíš. Ale znáš chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.18 11:33

Chlap byl na urologii.

Anonym, kvuli chlapovi.

• Citovat
  • Upravit
9073
9.3.18 12:25
@Anonymní píše:
no právě, ráda bych mu pomohla, je z toho špatný a bolí ho to, ale tedy představa, že jde k lékaři vyndat penis ze slipů je pro něj nějak špatně stravitelná.

Tak at si vezme trenky, ne?
Muj muz by se taky hanbou propadl, kdyby se mel nekde ukazat ve slipech. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí