K moři se psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
4.6.21 12:53

@lilith1 Děkuji za odpovědi na můj příspěvek, moc jste mi pomohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
4.6.21 12:55
@Luca2021 píše:
@Matt 02 Já se nerozčiluji, jen nechápu, proč komentuje něco, na co se neptám. Píši jasně, že HR, PL, nebo CZ a tam aktuálně pit zakázaný není. Jasně jsem napsala, které země připadají v úvahu, abychom podobné věci mohli vypustit, ale stejně zbytečně :(

S ovcema co o tom ví prd, jen věří všemu co kde řeknou a napíšou, se nemá cenu hádat. Neplýtvej energií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
4.6.21 13:03

Bacha, do Chorvatska s bull plemenem..:

Do Chorvatska nesmějí vstupovat kříženci teriérů typu bull. Pokud pes vzhledově odpovídá nějakému takovému plemeni, předpokládá se, že jde o křížence teriéra typu bull," stojí v příspěvku.

Takovým psům bude odepřen vstup do Chorvatska. Majitelé se tak na hranicích musí otočit a odjet zpátky. Pokud by si toho náhodou celníci nevšimli a pes se do země dostal, umožní mu normálně z Chorvatska odcestovat.

Do země smí jen ta plemena teriérů typu bull, která jsou uznaná FCI (Mezinárodní kynologickou federací) a majitel má od psa průkaz původu. Ten si nesmí při cestě do Chorvatska zapomenout vzít s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
4.6.21 13:20
@lilith1 píše:
Jasne, jezevcik te kousne maxim do nohy, a ano jsou plemena vyslechtena primarne k boji at se ti to libi nebo ne, a kdyz se takovy bobanek nase e tak ti muze prokousnout krk, to jezevcik tezko. ;)

prokousnout krk :mrgreen: no.vy máte obě dost :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.6.21 13:48
@Luca2021 píše:
@Matt 02 Já se nerozčiluji, jen nechápu, proč komentuje něco, na co se neptám. Píši jasně, že HR, PL, nebo CZ a tam aktuálně pit zakázaný není. Jasně jsem napsala, které země připadají v úvahu, abychom podobné věci mohli vypustit, ale stejně zbytečně :(

Jsi uplne zbytecne vztahovacna. Nevim, jestli je uplne rozumny mit pita, kdyz kvuli tomu hned skaces jak certik z krabicky.

Nejak matne tusim, ze zivot a zdravi psa je pro jeho majitele prioritou, proto jsem napsala co jsem napsala.
S Chorvatskem byl prave v tomhle problem (ale uz nevim, jak je to aktualne ted).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
4.6.21 13:56
@mandle-v-cokolade píše:
S ovcema co o tom ví prd, jen věří všemu co kde řeknou a napíšou, se nemá cenu hádat. Neplýtvej energií

Jasne tak ono si staci precist, pri napadeni psem s fatalnim koncem o jake se jedna rasy o jezevciky fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
4.6.21 13:57
@Matt 02 píše:
prokousnout krk :mrgreen: no.vy máte obě dost :mrgreen:.

Tak u ditete jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
4.6.21 14:19

@lilith1
za 1. tvé smýšlení je úplná blbost. Pokousat tě může i ovce, která má zuby ve výšce krku dítěte. Nepřibližujte se s dětma k jehňátkům-jsou to zabijáci!!
2. na tvůj názor že cokoliv bull je krvelačná bestie se autorka diskuze vůbec, ale vůbec neptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.6.21 16:20

Ja bych se teda moc primlouvala, pokud uz musíte k moři tahat psy, tak abyste si opravdu dala praci s vyhledanim vhodného apartmánu nebo kempu. A to bud u psi pláže, která je k tomu určena, nebo se zamerte na soukromé apartmánuy dal od města s vlastni plazi.
Z vlastni, téměř každoroční zkušenosti muzu rict, ze bohuzel neni nic horšího, než česky arogantní majitel obvykle velkých plemen psu, kterému pripada naprosto v poradku jeho cáchající se pes v moři plnem malých děti a na přecpaná plazi. Upozornění na nevhodnost tohoto počínání pak povětšinou bere agresivně a obhajuje se svými pravý. Bohuzel opravdu opakovaná zkušenost. Žádnou jinou národnost, která by na pláž tahala velké psy jsem za dvacet let, kdy několikrát ročně do Chorvatska jezdím, téměř neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.6.21 17:29

@rosmarine dalsi super prispevek, zodpovidajici dotaz🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie