Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jsem kabelkofil a taškofil
a mám dotaz: do kolika let cca byste nosily tento typ kabelky? (viz odkaz). jde mi o to, jestli to není jen pro teenegery a event. pro trochu starší než jsou oni. A je unisex?
http://www.total-store.cz/…524839151-0/?…
Příspěvek upraven 16.01.16 v 22:25
@tasa No, sice se mi ani jedna nelíbí, ale jinak myslím, že ke sportovnímu oblečení to v klidu mohou nosit i starší. Ale bacha na to, říká to člověk, který jednu dobu k dlouhému černému kabátu nosil žlutý plyšový batůžek s kačenkou… a teen už mu nebylo ![]()
Jsem čekala něco extravagantního
obě jsou v pohodě i pro babči ![]()
Tak tady k tomu záleží na oblečení, pokud vyrazím v 60ti sportovně oblečená, nevidím důvod, proč si nevzít takovou tašku ![]()
Ta první je super
a klidně i pro starší
mojí mamině je přes 40 a v pohodě si takovou tašku vezme ![]()
Přijde mi to pro lesbu.
Hodně moc záleží na tom, jak jsi k tomu oblečená. A spíš bych se asi uchýlila k černé, aby to nebylo moc rozhárané. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@tasa No, sice se mi ani jedna nelíbí, ale jinak myslím, že ke sportovnímu oblečení to v klidu mohou nosit i starší. Ale bacha na to, říká to člověk, který jednu dobu k dlouhému černému kabátu nosil žlutý plyšový batůžek s kačenkou… a teen už mu nebylo
@j.a.n.i1 To má svůj styl a vtip, když se to pak umí nosit sebevědomě a s nadhledem, je to super. Já chci fotku! ![]()
@Litta píše:
Přijde mi to pro lesbu.Hodně moc záleží na tom, jak jsi k tomu oblečená. A spíš bych se asi uchýlila k černé, aby to nebylo moc rozhárané.
Proč jako pro lesbu? Bych si z těchto barev nekoupila ani jednu, nechtělo se mi dlouho hrabat v netu, když šlo stejně jen o styl tašky, ale proč pro lesbu|?
@tasa píše:
Proč jako pro lesbu? Bych si z těchto barev nekoupila ani jednu, nechtělo se mi dlouho hrabat v netu, když šlo stejně jen o styl tašky, ale proč pro lesbu|?
nemyslela jsi spíš jako pro mužatku? jakože je to trochu klučičí, ta taška,?
@tasa já jsem teda kabelkofil, momentálně jich mám cca 13, ale tyhle tašky se mi nelíbí.
Přijdou mi dost neutrální, takže v jejich případě fakt na věku nezáleží, takže směle do toho ![]()
@tasa píše:
Mám tenhle styl tak spojený, omlouvám se. Bohužel mi to nejde vygooglit, protože se české příklady nenajdou a v zahraničí jsou to samé pěkné kombinace pro inspiraci, gr.
Myslím takové ty klasické vesnické s krátkými vlasy. Btw proti lesbám nemám nic, naopak. ![]()
Příspěvek upraven 15.01.16 v 19:33
Mě se tento styl vůbec nelíbí. a je jedno, v jaké barvě by to bylo. Přijdou mi takové „chlapské“.