Jsem kabelkofil a taškofil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
15.1.16 19:05

kabelkofil a taškofil

Jsem kabelkofil a taškofil :roll: a mám dotaz: do kolika let cca byste nosily tento typ kabelky? (viz odkaz). jde mi o to, jestli to není jen pro teenegery a event. pro trochu starší než jsou oni. A je unisex?

http://www.total-store.cz/…524839151-0/?…

Příspěvek upraven 16.01.16 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101488
15.1.16 19:09

@tasa No, sice se mi ani jedna nelíbí, ale jinak myslím, že ke sportovnímu oblečení to v klidu mohou nosit i starší. Ale bacha na to, říká to člověk, který jednu dobu k dlouhému černému kabátu nosil žlutý plyšový batůžek s kačenkou… a teen už mu nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná

Jsem čekala něco extravagantního :D obě jsou v pohodě i pro babči :lol:

• Citovat
  • Upravit
17013

Tak tady k tomu záleží na oblečení, pokud vyrazím v 60ti sportovně oblečená, nevidím důvod, proč si nevzít takovou tašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308

Ta první je super :) a klidně i pro starší :) mojí mamině je přes 40 a v pohodě si takovou tašku vezme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

Přijde mi to pro lesbu. :nevim: Hodně moc záleží na tom, jak jsi k tomu oblečená. A spíš bych se asi uchýlila k černé, aby to nebylo moc rozhárané. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@j.a.n.i1 píše:
@tasa No, sice se mi ani jedna nelíbí, ale jinak myslím, že ke sportovnímu oblečení to v klidu mohou nosit i starší. Ale bacha na to, říká to člověk, který jednu dobu k dlouhému černému kabátu nosil žlutý plyšový batůžek s kačenkou… a teen už mu nebylo :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.1.16 19:11

@j.a.n.i1 To má svůj styl a vtip, když se to pak umí nosit sebevědomě a s nadhledem, je to super. Já chci fotku! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.1.16 19:12
@Litta píše:
Přijde mi to pro lesbu. :nevim: Hodně moc záleží na tom, jak jsi k tomu oblečená. A spíš bych se asi uchýlila k černé, aby to nebylo moc rozhárané. :nevim:

Proč jako pro lesbu? Bych si z těchto barev nekoupila ani jednu, nechtělo se mi dlouho hrabat v netu, když šlo stejně jen o styl tašky, ale proč pro lesbu|?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.1.16 19:13
@tasa píše:
Proč jako pro lesbu? Bych si z těchto barev nekoupila ani jednu, nechtělo se mi dlouho hrabat v netu, když šlo stejně jen o styl tašky, ale proč pro lesbu|?

nemyslela jsi spíš jako pro mužatku? jakože je to trochu klučičí, ta taška,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.1.16 19:15

@tasa já jsem teda kabelkofil, momentálně jich mám cca 13, ale tyhle tašky se mi nelíbí.
Přijdou mi dost neutrální, takže v jejich případě fakt na věku nezáleží, takže směle do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
15.1.16 19:21

Pokud bych šla cvičit tak ano, na běžné nošení ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.1.16 19:24
@tasa píše:

Mám tenhle styl tak spojený, omlouvám se. Bohužel mi to nejde vygooglit, protože se české příklady nenajdou a v zahraničí jsou to samé pěkné kombinace pro inspiraci, gr. :mrgreen: Myslím takové ty klasické vesnické s krátkými vlasy. Btw proti lesbám nemám nic, naopak. :kytka:

Příspěvek upraven 15.01.16 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.1.16 19:25

@tasa Myslím takové ty lesby-mužatky, ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
15.1.16 19:29

Mě se tento styl vůbec nelíbí. a je jedno, v jaké barvě by to bylo. Přijdou mi takové „chlapské“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák