Kadeřnice - jak začít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No nevím, co znám kadeřnice, tak si jen pronajímají křeslo a dělají na sebe. Není, kdo by je zaměstnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych si být tebou určitě zaplatila nějaké školení. Myslím, že za 10 let se toho hodně změnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná by bylo fajn zaměřit se na starší věkovou klientelu, starší paní mají často problém s přílišnou inovativností mladých kadeřnic - začneš se staršími, pak začnou chodit jejich kamarádky, dcery
- jinak kadeřnice, které znám se proškolují stále celý svůj profesní život
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi si budeš muset zaplatit nějaké školení nebo tě možná zaměstnají v kadeřnictví, kde školení probíhají. Dcera je kadeřnice, 4 roky po škole. Nyní (mimo covid) pracuje už v prestižním saloně, kde prošla výběrovým řízením než jí přijali, ale 3 roky po škole byla pořád někde na školení a učila se něco. Byla zaměstnaná, nedělala na sebe. Přece jenom některé techniky jako ombre, balage, prodlužování vlasů atd a některé střihy chtějí praxi a klientky jsou náročné. Sama přiznám, že když vyšla ze školy, moc stříhat neuměla…
- Citovat
- Upravit
@anonymní a je dcera dal zamestnans nebo uz plati v salonu kreslo? Oni tu i nabizi malo kdyz clovek pracuje pod nekym…, ale i s tim holt pocitam kdyz nic neumim, jen docasne
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: @anonymní a je dcera dal zamestnans nebo uz plati v salonu kreslo? Oni tu i nabizi malo kdyz clovek pracuje pod nekym…, ale i s tim holt pocitam kdyz nic neumim, jen docasne
Odkud jsi?
Já jsem na tom podobně, ale je fakt, že rodinu a pár přátel od školy stříhám stále…
- Citovat
- Upravit
Jsem vyučená kadeřnice. Ze školy jsem 10 let, něco si pamatuji, ale žádná sláva. Ve škole nás učili např. stříhat muže jen přes nůžky a ne strojkem, takže by se dalo říct, že jsem úplný amatér
Až otevřou kadeřnictví - vemou mě vůbec někam nebo mají raději lidi s praxí? Samozřejmě, že chci jednou dělat na živnost, ale někde se musím “zaučit” a také nasbírat klientelu což je na několik let. Moc si nevěřím, ale strašně se k tomu řemeslu chci vrátit. Mám i maturitu, ale i tak jsem dělala raději ve fabrikách a už mi to přijde líto přeci jen je kadeřnice taková pěkná čistá práce. Jak jste začaly vy je tu někdo kdo také začal
Uplně od nuly? Předem děkuji