Kadeřnice - koronavirus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.5.20 13:18
@terien píše:
Tos jako vážně čekala, že tam na tebe bude čekat astronaut se štítem a zabalenou hlavou? :lol: bude mít od tebe 2 metry rozestup a po čas karantény bude vystrašeně čekat v koutě :lol: některým lidem už fakt z těch zpráv hrabe. Samozřejmě že jsem si v době karantény nechala udělat vlasy, nebudu chodit jako strašidlo. A taky nehty a pedi a nějaká rouška a rozestupy jsou mi úplně u perdele.

Já čekala, podle toho jak ji znám, že bude mít roušku a dezinfekci. Já si nestěžovala, že to neměla. Jen jsem napsala, jak to kdo má. A byla jsi u kadeřnice doma nebo ona u tebe? Já jako strašidlo chodila - ale převážně doma. Bohužel dneska v nemocnici jsem viděla ty astronauty.

• Citovat
  • Upravit
37134
15.5.20 13:19

Měla by mit roušku i štít. Nechala bych ji na pokoji ono je to práce narocna i tak a jestli to vede takhle, tak ji bonzne prvni nespokojena zakaznice. Nikam nechod jestli se ti přístup nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 13:21
@ugluk píše:
Myslím, že v dnešní době aby se kadeřnice mnohem víc než koronaviru bála toho, že ji někdo udá :roll:
Co jsem mluvila s tou svou, zkouší dodržovat vše předepsané a nadává u toho jak špaček, že fakt stříhat někoho se štítem přes obličej, ve kterém se odráží kde co, a s rouškou na zákazníkově obličeji, která zkresluje tvar obličeje, je fakt chuťovka.

To jsem si právě říkala. Já to určitě nebudu. Já byla ráda, že jsem zrovna měla termín. Ale tak si říkám, že když k ní někdo chodí a chce k ní chodit dál, tak ji snad udávat nebude.

• Citovat
  • Upravit
35330
15.5.20 13:35

Moje kadernice mela rousku a stit, dezinfikovala prubezne, ja si dezinfikovala ruce po prichodu. Ja si sundala rousku na barveni, ona si sundala stit na strihani a foukani hlavy, jinak by na me nevidela. Uprimne, vim, jak se ve stitu pracuje, nedivim se ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.5.20 13:57
@Anonymní píše:
Já čekala, podle toho jak ji znám, že bude mít roušku a dezinfekci. Já si nestěžovala, že to neměla. Jen jsem napsala, jak to kdo má. A byla jsi u kadeřnice doma nebo ona u tebe? Já jako strašidlo chodila - ale převážně doma. Bohužel dneska v nemocnici jsem viděla ty astronauty.

Nemocnice je asi trochu něco jiného než kadeřnictví. Byla jsem u ní, s nehtama taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
15.5.20 14:16
@Kelsey píše:
My jsme kadernika pro celou rodinu i moji nehtarku pozvali domu v dubnu na kavu…, takze ted to nemusime vubec resit.

Měla jsi štěstí. U nás nikdo nechtěl stříhat, bál se průšvihu. Lidi jsou blbí, zlí a zavistivi. Opakovaně byly inzeráty, prosby i na místních FB skupinách. Pokud někdo neměl kadeřníka v blízké rodině nebo velmi dobrou znamou, tak měl smůlu. Známý má kadernici ve vzdálenější rodině a ještě kolegyni z práce, bývalé zaměstnání a ani jedna stříhat nechtěla. Nikoho bez výjimky. Prý by se to dozvěděli vsichni, chtěli by taky a tím spíš by to nekdo praskl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
15.5.20 14:30

Nelíbí se mi ty podmínky, který mají, vždyť na to nemůžou ani pořádně vidět a stříhání pixií pro ně musí být horor, nebo stříhají do 15 minut finíto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
15.5.20 16:00
@Anonymní píše:
Byla jsem u kadeřnice a překvapilo mě, že nedělala žádné opatření. Měla akorát roušku a tu měla na krku. Zákaznice 2 najednou a žádné rozestupy. Žádná dezinfekce. Jedna kadeřnice mi říkala, že všechny kadeřnice občas někomu udělaly vlasy i v době zákazu. A další kadeřnice začala pracovat načerno mnohem dříve - ta má roušku, po každé zákaznici dezinfikuje. Další kadeřnice je ještě doma. Jak to máte vy jako kadeřnice? Jak to mají vaše kadeřnice?

Takové chování bys měla někde bezprostředně ohlásit. Já bych na tvém místě okamžitě zavolala policii. Za včerejšek byl velmi markantní nárůst, začínají se nám projevovat tahle nesmyslná rozvolňování opatření :(. Lidi se strašně utrhli ze řetězu. Do měsíce tipuju nárůst okolo 500 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.5.20 16:54
@Jana206 píše:
Měla jsi štěstí. U nás nikdo nechtěl stříhat, bál se průšvihu. Lidi jsou blbí, zlí a zavistivi. Opakovaně byly inzeráty, prosby i na místních FB skupinách. Pokud někdo neměl kadeřníka v blízké rodině nebo velmi dobrou znamou, tak měl smůlu. Známý má kadernici ve vzdálenější rodině a ještě kolegyni z práce, bývalé zaměstnání a ani jedna stříhat nechtěla. Nikoho bez výjimky. Prý by se to dozvěděli vsichni, chtěli by taky a tím spíš by to nekdo praskl.

Nemela jsem stesti. Fungovali takhle bezne, ale sli pouze ke svym stalym zakaznikum nebo ty stale si sami pozvali domu. Kolegove si zaridili sve dvorni kaderniky uplne stejne. Kdyz se chodi ke stejne osobe leta, tak neni problem a vse clovek vyresi jednim tel., mam navrh, uvarim kavu, nachystam zakusek a nuzky sebou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
15.5.20 18:59

Tak já se byla ostříhat včera. Dezinf. rukou při příchodu, povinné mytí vlasů. Myla i stříhala mě v latexových rukavicích, což teda docela tahalo, o masáži hlavy jsem si mohla nechat zdát. Nebylo to příjemné, poprosila jsem ji u stříhání jestli nemá nitrilové rukavice, když už to musí být, tak si je pak přehodila, to bylo lepší. Měla štít i roušku, já taky roušku. Průběžně dezinfikovala vše, co použila, na co sáhla, připadala jsem si jako bych měla mor. Střih mám děsně nakrátko, víc než jsem chtěla, no ale pokud by to mělo být takhle, tak možná jen dobře, aspoň tam dlouho nebudu muset. Cena dvakrát vyšší než před koronou. Druhá kadeřnice na pánském stříhá bez rukavic, sundala je po prvním dnu, ukazovala mi krvavé poraněné ruce, prostě ji to v nich nešlo. Barvu si dám radši sama doma, tohle mi stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.5.20 19:06
@juni29 píše:
Takové chování bys měla někde bezprostředně ohlásit. Já bych na tvém místě okamžitě zavolala policii. Za včerejšek byl velmi markantní nárůst, začínají se nám projevovat tahle nesmyslná rozvolňování opatření :(. Lidi se strašně utrhli ze řetězu. Do měsíce tipuju nárůst okolo 500 denně.

Aspoň se dřív promoříme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
18.5.20 09:46

Náš kadeřník nepoužívá ani štít ani roušku, a nechce nic ani po zákaznících. Práskat ho určitě nebudu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.5.20 10:05

Do obchoďáku kde denně proleze neuvěřitelný množství lidí… Sahají na košíky atd atd… Tam to člověk chytne mnohem snáz než u kadeřnice, kde projde zlomek lidí a ještě jste tam jen 2 nebo 3 v jedné místnosti. Chuďery byli 2 měsíce doma, nevydělávali ale nájmy a pracovní výdaje jim jeli dál. Plus vlastní výdaje v podobě hypoték a nájmů apod. Nemají to jednoduché, tak je nechte žít, a pokud se to někomu nelíbí, tak ať se ostříhá sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí