Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje řeč.
@dituleska píše:
@Larr ted si mě rozesmálano hele, asi takhle, nevěřim ničemu co jsem neviděla na vlastní oči
Rath nee. Ten bude zavřenej, jen dokud někdo nerozkrade to, co předtím on rozkradl ![]()
@nejvíczoufalá já mu věřim když ho pořebuju
pene bože dej výplatu, pane božr at to vyjde
![]()
Ja osobne verím Kajínkovi (Rath
) ale nemyslím si že ho niekedy pustia - tým by si priznali vinu a to, že celý systém (nie len právnický) je na p…
takže asi tak.
Rath měl tu smůlu, že se mu přišlo na to, co dělá pomalu většina politiků ve vysoké politice. Moje kamarádka má manžela, který působí „jenom“ v okresním zastupitelstvu a fakt se mi dělá špatně, jaké čachry se tam dějí. Co potom v takové vysoké politice
@dituleska joo, tak to já taky, hlavně s těma penězma, ale já myslela Dědictví- já vaši p.cu taky neviděl a věřím, že jí máte
![]()
@dituleska To nevím, když tak slyším, za jaké sviňárny čekají na soud doma, tak fakt nevím. V každém případě jsem dost zvědavá na výsledek.
@nejvíczoufalá píše:
@dituleska ježiši úplně jsi mi připoměla- věříte v boha?
@vokishka jo a navíc, za každý den pobytu ve vazbě ty naopak potom co vylezeš musíš zaplatit
Vám se líbí Kajínek jako chlap, slintáte nad ním, jste úplně zblblý těma jeho útěkama
a sexem s Alicí Bendovou.
@nepřihl. mili píše:
Rath měl tu smůlu, že se mu přišlo na to, co dělá pomalu většina politiků ve vysoké politice. Moje kamarádka má manžela, který působí „jenom“ v okresním zastupitelstvu a fakt se mi dělá špatně, jaké čachry se tam dějí. Co potom v takové vysoké politice
Okresní zastupitelstvo? To je co? ![]()
Ani jednomu.
Já to pochopila - že myslí - a vaší p..u jsem taky neviděl a stejně vím, že jí máte
.
@dituleska píše:
@nejvíczoufalá já mu věřim když ho pořebujupene bože dej výplatu, pane božr at to vyjde
![]()
![]()