Kajínek versus Rath

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
30.4.13 20:33
:mrgreen: :mrgreen:
@vokishka píše:
Taky věřím spíš Kajínkovi. Ovšem podle mě to dopadne tak, že Rath dostane maximálně podmínku, takže mu ještě stát zaplatí odškodnění za neoprávněnou vazbu. V tom lepším případě dostane tolik, kolik přesně bude dělat vazba a tak rovnou od soudu odkráčí středem rovnou řečnit do parlamentu.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
30.4.13 20:34

:mrgreen: Moje řeč.

@dituleska píše:
@Larr ted si mě rozesmála :D no hele, asi takhle, nevěřim ničemu co jsem neviděla na vlastní oči :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
35438
30.4.13 20:35

Rath nee. Ten bude zavřenej, jen dokud někdo nerozkrade to, co předtím on rozkradl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:35

@dituleska ježiši úplně jsi mi připoměla- věříte v boha? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
30.4.13 20:36

Kájínek :pankac:

Rath :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.4.13 20:37

@nejvíczoufalá já mu věřim když ho pořebuju :mrgreen: pene bože dej výplatu, pane božr at to vyjde :potlesk: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
30.4.13 20:37

Ja osobne verím Kajínkovi (Rath :lol: ) ale nemyslím si že ho niekedy pustia - tým by si priznali vinu a to, že celý systém (nie len právnický) je na p… :poblion: takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. mili
30.4.13 20:39

Rath měl tu smůlu, že se mu přišlo na to, co dělá pomalu většina politiků ve vysoké politice. Moje kamarádka má manžela, který působí „jenom“ v okresním zastupitelstvu a fakt se mi dělá špatně, jaké čachry se tam dějí. Co potom v takové vysoké politice

• Citovat
  • Upravit
30.4.13 20:40

@dituleska joo, tak to já taky, hlavně s těma penězma, ale já myslela Dědictví- já vaši p.cu taky neviděl a věřím, že jí máte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
30.4.13 20:40

@dituleska To nevím, když tak slyším, za jaké sviňárny čekají na soud doma, tak fakt nevím. V každém případě jsem dost zvědavá na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.4.13 20:41
:mrgreen:
@nejvíczoufalá píše:
@dituleska ježiši úplně jsi mi připoměla- věříte v boha? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6094
30.4.13 20:42

@vokishka jo a navíc, za každý den pobytu ve vazbě ty naopak potom co vylezeš musíš zaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.4.13 20:42

Vám se líbí Kajínek jako chlap, slintáte nad ním, jste úplně zblblý těma jeho útěkama :mrgreen: a sexem s Alicí Bendovou.

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
30.4.13 20:43
@nepřihl. mili píše:
Rath měl tu smůlu, že se mu přišlo na to, co dělá pomalu většina politiků ve vysoké politice. Moje kamarádka má manžela, který působí „jenom“ v okresním zastupitelstvu a fakt se mi dělá špatně, jaké čachry se tam dějí. Co potom v takové vysoké politice

Okresní zastupitelstvo? To je co? :mrgreen:

Ani jednomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.4.13 20:43

Já to pochopila - že myslí - a vaší p..u jsem taky neviděl a stejně vím, že jí máte :mrgreen:.

@dituleska píše:
@nejvíczoufalá já mu věřim když ho pořebuju :mrgreen: pene bože dej výplatu, pane božr at to vyjde :potlesk: :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová