Co nemám ráda, nesnáším

Larr
27.4.13 12:06

Nemám ráda...nesnáším.

Nemám ráda kytky - ani pokojové, ani na zahrádce, ani zahradničení a nejvíc mi vadí ty urvané a strčené doma do vázy :lol:. Co nemáte rádi vy, co jiní milují :?: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.4.13 12:08

@Larr nemám ráda bodavý hmyz a psy (několikrát mě pokousali, zmetci :mrgreen: ), a úplně nesnáším větu od páníčka megapsa (co je bez vodítka) - nebojte, on vám nic neudělá, to bych vraždila :pocitac: :mrgreen: Jo a nesnáším pitomce, co chodí venčit psy na cyklostezku - opět na volno, to bych vraždila též :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.13 12:09

@martina.se nejsi sama, na to mám alergii i já :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

Já jako pejskař - 40 kg pes - toto nikdy neřeknu a spíše se ztotožňuji s větou - nevím, co udělá a nevím kdy mu přeskočí :mrgreen:.

@martina.se píše:
@Larr nemám ráda bodavý hmyz a psy (několikrát mě pokousali, zmetci :mrgreen: ), a úplně nesnáším větu od páníčka megapsa - nebojte, on vám nic neudělá, to bych vraždila :pocitac: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
31672

Nemám ráda oheň, kuřáky, feťáky, ochlasty, zelí, rajčata :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.4.13 12:10

Já nesnáším koberce, nenávidím je, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
27.4.13 12:11

Jéé - taky nesnáším nakupování všeho druhu - proto nikdy nic nemám - a nesnáším hromadění věcí - mám ráda volné prostory a furt něco něbo někoho vyhazuju.

Příspěvek upraven 27.04.13 v 12:11

• Citovat
  • Upravit
27.4.13 12:11

No a jinak nesnáším kočky, křečky, potkany, hmyz…toho by se našlo určo víc, momentálně mě nic jiného nenapadá, až si vzpomenu, písnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.4.13 12:12
@Larr píše:
Já jako pejskař - 40 kg pes - toto nikdy neřeknu a spíše se ztotožňuji s větou - nevím, co udělá a nevím kdy mu přeskočí :mrgreen:.

Tebe bych chtěla potkávat.. rozumný člověk, hurááááá :hug: :kytka:. V pátek fičim po cyklostezce, dobrman navolno.. tak zvolnim. lehce projedu, modlim se a jak přidam, pes za mnou.. orosená až kdes, naštěstí pak poslechl pána, ale já to prostě nesnáším.. mám jizev už dost (a nejen na těle).. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
@1simona1 píše:
Já nesnáším koberce, nenávidím je, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: tak teď jsi mně dostala :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@slavuska1 tak to bych tě dneska nemohla pozvat na oběd k nám, máme zelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

Kytky mám ráda v zahradě a v květináči, urvané mi taky vadí, snažím se už dlouho vysvětlit, že víc než pugét mě potěší živá hrnková kytka.
Nesnáším nakupování oblečení. To bych chcípla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
27.4.13 12:13

Já nemám ráda kvítka co kvetou, a pak jak opadávají vypadá to hnusně. Nemám ráda ubrusy, dečky vázičky, sošky a různé pidi prkotinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
27.4.13 12:13

Nenávidím lečo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.13 12:14

Oheň a řeku nesnáším a to opravdu dost

• načítám...