Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já to tak černě nevidím a předně, je to v lidech, někteří jsou takoví, jiní makoví, nelze je házet do jednoho pytle.
A ty důchodce, co odváděli daně celý život, zase třeba štvou sebestředné matky, které se myslí, že si z nich a jejich dětí musí každý sednout na zadek.
Možná by ses o potraviny v akci taky prala, kdybys měla vyžít z toho, co oni. Občas by bylo dobré zamyslet se sama nad sebou a mít ke stáří aspoň trochu úcty
Jednou budeš na jejich místě.
No já čiperné staříky zásadně nepouštím.. Když mají dost sil na tahaní těžkých tašek, tak mají sílu stát i v MHD..
Když jsem byla těhotná, tak mě pouštěli jen mladí a staříci raději čuměli jinak, aby nemuseli náhodou tu jednu zastávku stát ![]()
Mně dnes pustila v kaufu jedna babča. Viděla vzpírající se batole v košíku očividně unavené. vystreslou matku s plínkama. Tak byla hodná a pustila. Někdy ale narazím na protivný důchodce, ale to narazím spíš na protivnou matku ![]()
A naše babi říká. Taky se dočkáte ![]()
Ne, neštvou mě
. Svůj díl práce už odvedli, tak, jako teď odvádí tvůj manžel a ty. Jsou starší, otrávení postupem času a chtějí svůj klid. Ono je zase může otravovat to tvoje křičící dítě
.
A že se vyžívají ve slevách - jednak často nemají peněz nazbyt a hlavně je to pro ně společenské vyžití
.
Příspěvek upraven 17.04.13 v 16:55
@Baba píše:
Ne, duchodci me nestvou. Stvou me hloupe prispevky.
Jo a taky mě štvou motorizovaný matky, co jsou v obchodě dřív jak já a vykoupí mi pleny v akci.
Boha, to je zas příspěvek hodnej anonyma.
![]()
Jasný! Důchodci všude, cyklisti na silnici, motorkáři na dálnici, děti a hlavně psi.
Me tohle taky vadi a kor v nemecku jsou duchodci i bezohledni. Jako jsem tolerantni clovek, ale co je moc je moc.
v takovem pripade jako jsi psala sednout rozhodne nepoustim…male dite by melo sedet a ne vlat po autobuse, neni to ani moc bezpecne, urcite je v autobuse vice zadku, ktere by se mohli zvednout.
@mag píše:
A ty důchodce, co odváděli daně celý život, zase třeba štvou sebestředné matky, které se myslí, že si z nich a jejich dětí musí každý sednout na zadek.
no tak rozhodně nerazím heslo „já jsem matka kdo je víc?“ to opravdu ne.
Třeba tak před 14 dny jsem byla svědkem že nějaká baba, opravdu baba nadávala takovým mladým klukům že ji nechtějí pustit, přitom to ani nebylo z důvodu že by chtěla být blízko dveří, kluci seděli dál ode dveří. A v autobuse bylo dost míst, některá i u těch dveří.
Zakl.
Mě štvou kočáry v MHD, já bych tam těm sobeckým mrchám zakázala vstup, zabírají moc místa
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Potřebuji slyšet Váš názor na naše milé spoluobčany - důchodce. Nejsem proti nim nijak zaujatá, ale pár věcí mě štve, co štve přímo vytáčí. Když jedu unavená, například s nemocným dítětem, které v noci zlobilo, plakalo k lékaři, nebo z nemocnice z vyšetření, kde čekám třeba 3 hodiny ve stoje a dítě v náručí, protože důchodci jsou všude. Jsem ráda když si v autobuse, trolejbuse sednu, ale zarazí mě otázka od nějakého seniora jestli ho pustím sednout! Vím, že je to slušnost, ale on celý den nic nedělá, já makala, manžel odvádí celkem velké peníze aby bylo na jejich důchod a pak mám ještě trpět při cestě domů?!Copak tím že jsem mladá nemám právo na stejnou úroveň cestování jako oni? Co si o tom myslíte.. A ještě jedna věc, když jedeme občas na nákup a vidím, že mají něco ve slevě třeba mléko, tak bych ho také ráda koupila, přeci jen pro děti.. Ale myslíte, že se na mě dostane, když se u toho opět důchodci skoro perou?
Docela mě to jejich sobecké jednání štve, oni musí mít vše.. Nemyslí na ostatní, vždy mě to hrozně vytáčí, pak jsem nervní a bolí mě z nich i hlava.. Taky vás to taky štve?
Když vidím babku nebo dědouše, s berlema nebo sotva stojící tak samozřejmě pustím, spíš mě vytáčí takový ty čiperný, co táhnou tři těžký tašky z Tesca a já se z toho mám postavit na hlavu
Děkuji za případné názory