Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
mag
12862
17.4.13 16:57
@Naima píše:
Mě štvou kočáry v MHD, já bych tam těm sobeckým mrchám zakázala vstup, zabírají moc místa :lol:.

A mně zase na chodníku, vlečou se dvě vedle sebe, nejde je předejít :mrgreen:

• načítám...
2677
17.4.13 16:57

Mě jejich chování štve a to dost. :zed:
Nepříjemný, zlý i když jim člověk nic nedělá. :zed:
Já při cestě domů z práce po dvanácti hodinové směně - zaměstnání ve stoje :cert: Musela vždy v metru, nebo tramvaji stát přesně kvůli nim. :nevim: Ani jsem necítila nohy.
Někteří by nad sebou měli vážně přemýšlet :pocitac:

• načítám...
AmyLee
17.4.13 16:58
@mag píše:
A mně zase na chodníku, vlečou se dvě vedle sebe, nejde je předejít :mrgreen:
:mrgreen: jo a ještě megery neumí ani říct bůů, když já blbka čekám až dámičky přejdou!!! příště je smetu hůlkou a bude :cert: :cert: :cert:
  • Upravit
3580
17.4.13 17:00

Ahojki,
tak moc nevěřím, že důchodci jsou u dětských lékařů, a to ani odborných.
Za druhé - oni taky celej život makali a odváděli daně, stejně jako maká tvůj manžel a ty.
A v té tramvaji,,,pokud bych jela s dítkem bez kočárku a měla ho na klíně, tak nepustím. Pokud je dítko v kočárku a chci sedět jenom já, tak to je asi bez debat. vytáčí mě maminky, co jedou s kočárkem, vyndají dítko z kočárku a sednou si s ním. Takže zaberou místo pro kočárky plus místo k sezení a nikdo je „nevyhodí“, neb mají to dítě na klíně.
K mléku apod. se nemůžu vyjádřit, naivně si myslím, že dneska je i toho mlíka dost, ale říkám, nezažila jsem hon za akčním zbožím, tak nevím. většinou to bývá přece omezeno na kusy,,, ale nezažila.

Nejsem důchodce, je mi 40, mám 8-letou dceru, takže jsem tak nějak mezi oběma těmito tábory, snažím se být nestranná, a občas mě štvou důchodci, maminy s kočárkem i obyčejní smrtelníci, asi jako každýho, ale Tvůj názor nesdílím, možná jen v nějakém vzteku, jenže momentálně jsem v klidu :)
 A.

• načítám...
6836
@mag píše:
A ty důchodce, co odváděli daně celý život, zase třeba štvou sebestředné matky, které se myslí, že si z nich a jejich dětí musí každý sednout na zadek.

Přesně tak!!! Já mám teda ke starým lidem úctu a mnohem víc mě štvou matky :cert:

• načítám...
3751

Takže nejhorší jsou důchodci a matky s kočárky, všude překáží a vlečou se jak smrad :mrgreen:

• načítám...
25324
17.4.13 17:01

No, jsem pracující ulítaná matka, dnes jsem jela domů autobusem, a asi tak v polovině autobusu jsem viděla mladou holčinu s klukem asi tak stejně starým jako je můj, a stála, držela spícího prcka, v narvaném autobusu, a vedle ní mladá holka, studentka, a sednout jí nepustila.
Bylo mi jí docela líto.
Sobečtí důchodci? No, jsou to důchodci, někdy nemají pojem o realitě, nedávno mě dostal do kolen děda, co se ráno podivoval, kam všichni jdou 8o :lol:
Někdy jsou neomalení, když je něco v akci, ale s tím zkušenost nemám.

Příspěvek upraven 17.04.13 v 17:03

• načítám...
6836
@AnySs píše:
Mě jejich chování štve a to dost. :zed:
Nepříjemný, zlý i když jim člověk nic nedělá. :zed:
Já při cestě domů z práce po dvanácti hodinové směně - zaměstnání ve stoje :cert: Musela vždy v metru, nebo tramvaji stát přesně kvůli nim. :nevim: Ani jsem necítila nohy.
Někteří by nad sebou měli vážně přemýšlet :pocitac:

To je vtip, že jo? :?

• načítám...
Sandra752

Jo obcas ke starici nastvou, kdyz schvalne do me najizdej vozikem…v tu ranu jak jim to reknu slusne dvakrat, tak potreti uz hooodne zvysuji hlas a je mi jedno kolik jim je..snad maj i to slusne chovani :nevim: nebo v tehotenstvi do me baba majizdela takovym zpusobem, ze se pritel uz neudrzel, ale je samozrejmost ze je pustim sednout..pokud nejsou moc ciperni..

• Upravit
K.Black

@Naima moje dítě v autobuse nikdy nekřičí, takže nemůže nikoho obtěžovat.

Já chápu že jsou staří, unavení, nejsem ignorant, však píšu že je pouštím, ale proč bych měla pouštět každého, nehledě na to že oni prostě chtějí zrovna moje místo, i když v autobuse volná místa jsou.

Když vezmu i nákup, viděly jste je někdy jak hrabou a mačkají v mandarinkách? atd. já nemám nic proti všem důchodcům, jen proti těm divným :lol:

Zakl.

• Upravit
26093
17.4.13 17:02

Mě včera pobavil starší pán v tramvaji… Někdo mu říkal, ať si sedne a on na to „Vždyť jsem seděl dvacet let, teď už sedět nepotřebuju“ :-D

Víc než sedící důchodci mě štvou mladší ročníky, doteď mám v živé paměti, jak jsem jela s ani ne dvouletým prckem v náručí v nacpané tramvaji týden před termínem porodu a pro všechny kolem jsem byla „neviditelná“ :-D a když vidím mladou ženskou, co sedí na místě, u kterýho je jediná plocha pro kočáry, jen si říkám, že na ni taky jednou dojde, až pojede sama s dětma a bude ráda, že si může sednout a všichni se na ni vyprdnou jako ona na mě… :-D

• načítám...
2677
17.4.13 17:02

Ještě je výborný, když je prázdný autobus, kupa míst volných a dotyčný si vymyslí, že chce zrovna tam, kde sedím já, nebo, že chce k okýnku :zed: :zed:

• načítám...
K.Black
17.4.13 17:03
@suik píše:
Me tohle taky vadi a kor v nemecku jsou duchodci i bezohledni. Jako jsem tolerantni clovek, ale co je moc je moc.v takovem pripade jako jsi psala sednout rozhodne nepoustim...male dite by melo sedet a ne vlat po autobuse, neni to ani moc bezpecne, urcite je v autobuse vice zadku, ktere by se mohli zvednout.

o tom mluvím, když jede autobus, prudce zabrzdí a jak třeba udržím tříleté dítě když musíme stát?
 Zakl.

• Upravit
Anonymní
17.4.13 17:04
@mag píše:
A mně zase na chodníku, vlečou se dvě vedle sebe, nejde je předejít :mrgreen:

jo kdyby jen dvě :roll: to je kolikrát jak zájezd :mrgreen:

Zakl.

• Upravit
11689
17.4.13 17:04

Myslím, že se akorát vytratila úcta ke stáří, to je vše…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová