Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No já nevím, v létě jsem měla obr pupek, bylo vedro, v autobuse vydýcháno…Jela jsem se svou babičkou a hanba by mě fackovala, kdybych si sedla já a ona by stála ![]()
@colafit píše:
Takže těhotná, které je blbě si musí říct, a u seniora se předpokládá, že mu je blbě a měl by se pustit??? Zvláštní, je to brala tak, že tyto dvě skupiny by měly být přednostně puštěny sednout a oboje mají pusu, tak se mohou ozvat.
No však já úplně souhlasím. Obě tyto skupiny by měly být přednostně puštěny a oboje mají pusu.
Reagovala jsem na poznámku ve smyslu, že „těhotné mají přednost před seniory“. ![]()
Tak osobně si netroufnu říct, zda bych místo uvolnila těhotné nebo staré paní o holi. Asi bych zbuzerovala někoho, aby se zvedl taky. Ono ani u té těhotné nevíš, jestli jí zrovna není na omdlení. Já si třeba o místo řekla jen, když mi bylo fakt blbě.
@Tereza1986 tojo, ale nebudu se ohlédat na cizí důchodkyni, když v autobusu je víc lidi a já jsem ráda, že se nepobliju např..
Kdybych jela s moji babičkou tak stojím, i kdybych měla sebou švihnout..
@colafit píše:
Tak osobně si netroufnu říct, zda bych místo uvolnila těhotné nebo staré paní o holi. Asi bych zbuzerovala někoho, aby se zvedl taky. Ono ani u té těhotné nevíš, jestli jí zrovna není na omdlení. Já si třeba o místo řekla jen, když mi bylo fakt blbě.
Já bych reagovala - resp. reaguji, už jsem to udělala mockrát, jezdím několikrát denně pražskou MHD - úplně stejně, jako Ty.
Vstala bych a nejblíže sedícího člověka bych požádala, aby vstal také.
No já bych je pouštěla jednou budeš taky stará a budeš ráda když se ta tradice zachová
ale v těch obchodech bych je taky nakopala jednou mě stará ženská porazila vozíkem jen aby byla co nejdříve u výhodné ceny ![]()
@Crystal87 píše:
kdyz to napisu hnusne je lepsi kdyz po prudkem zabrzdeni se natahne duchodce nez aby se treba matka aby se prastila do bricha a ohrozilo to zdravi nebo i zivot miminka.
no to ne, ale těhotná bývá většinou mladá, takže i reakce má rychlejší. Samozřejmě jsou důchodci a důchodci, když uvidím babku nad hrobem tak se postavím i s tím dítětem a holt ho někde napasuju mezi lidi kdyby měl autobusák chuť brzdit, ale nepříjemnou jedubabu bych nechala jít pěšky ![]()
@K.Black píše:
a nemáte pak málo?
beru tolik, kolik potřebuju - ale nikdy ne tak, aby mně zůstal prázdný regál.
@Tereza1986 píše:
No já nevím, v létě jsem měla obr pupek, bylo vedro, v autobuse vydýcháno…Jela jsem se svou babičkou a hanba by mě fackovala, kdybych si sedla já a ona by stála
Mne ne diky obr otokum jsem mela takove bolesti nohou a delalo se mi zle ze by me nenapadlo nekoho pustit. ![]()
Mně nevadí důchodci, mně vadí obecně lidi. Jsem velmi společenský člověk, ale tak znechucená z práce z lidí, že mám svoji rodinu, přátele, kolegy kamarády, a ostatním se vyhýbám, takže abych těmto situacím nenávisti předcházela, vlastním auto, kde mi nikdo nevadí, nikdo nesmrdí, nikdo se na mě nelepí, a púrostě mě nikdo nese…e, a pokud nemůžu jet autem, chodím pěšky.
Když jsem bydlela v Praze, hrozně jsem tam v MHD trpěla, protože předemnou bezdomovec, za mnou uřvaní cizinci, vedle mě zvednutá ruka, kde byl v podpaží někoho smradlavý strom, předemnou nějaká nachcanina, která ještě smrděla z předchozího dne…a tak bych mohla pokračovat. A jela jsme z práce, kde mě za 12 hodinovou směnu nasr…y desítky lidí…
Ani se nedivím, že někdo, kdo je sám, má raději psa než lidi.
@Petík K jo už jsem v obchodě dostala košíkem několikrát
a kluk do hlavy, to teda ječím, ne hned ale pokud ta/ten dotyčný nezabučí promiňte a nebo udělá ksift
dítě mám vychované, chodí za ruku po obchodě nepoletuje.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já teda víc jak 10, protože to mám tak na míchanici k večeři a druhý den nemám do buchty
@BohunkaP souhlasím s tvým názorem na to že těhotná nemá větší nárok na místo v socce než důchodce, ale nesouhlasím s tím že to jsou chudáci odkázani na důchod, živořící. Taky bydlím ve velkém městě, menší než Praha
a vidím jak a co nakupují. Jistě, jsou výjimky, kdy babča opravdu odvažuje zeleninu aby se vešla do určité částky, ale těch je minimum, a ještě to jsou většinou milý lidé, kterým se já ohnu a vyberu hezčí jablíčka nebo mrkev, protože špatně vidí. To se mi stalo nedávno, v Tescu akce na jablka a dědula o holích a vybáral, viděla jsem že bere takový hnusáky tak jsem mu vybrala hezčí.