Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6836
17.4.13 18:39
@Crystal87 píše:
Dost hloupej dotaz promin :roll:

Cože? Mně teda přijde hloupý, když si těhule myslí, že má přednost před někým o 40 let starším :roll:

• načítám...
21984
17.4.13 18:40
@Crystal87 píše:
Dost hloupej dotaz promin :roll:

Ne, vůbec to není hloupý dotaz.

Také nesouhlasím s tím, že těhotná má větší nárok na místo než senior - ve skutečnosti to cítím právě naopak. Těhotenství není nemoc - stáří také ne. Těhotná, která se cítí dobře - vs. senior, který má zdravotní problém (jen skrytý, nikoli evidentní na první pohled). To jsou situace, do kterých nikdo nevidí - pokud se těhotná necítí dobře, má pusu, aby se domluvila.

• načítám...
colafit
17.4.13 18:41

Teď jsem si vzpomněla, jak tu byly diskuse na téma, že nikde nejsou vejce a všichni je nakupovali, jak diví. Nějak si nevzpomínám, že bych četla příspěvek „vezmu si jen 10, aby zbylo na ostatní“ :mrgreen:

@Cuddy píše:
Vy nekdo opravdu v obchode premyslite, aby zbylo i na ostatni? Neco jineho je, kdyz se neco rozdava- kolacky na svatbe, chlebicky na oslave apod. Ale abych si v obchode koupila mene mleka, nez kolik potrebuji, jen aby zbylo i na anonymni ostatni? A to si troufnu rict, ze se snazim ostatni svym chvoanim maximalne neomezovat, ale toto by mne nenapadlo.
  • Upravit
27002
17.4.13 18:41
@Tereza1986 píše:
Cože? Mně teda přijde hloupý, když si těhule myslí, že má přednost před někým o 40 let starším :roll:

a co ti na tom prijde hloupyho? je snad logicky proc ma prednost ;)

• načítám...
26228
17.4.13 18:43
@Cuddy píše:
Vy nekdo opravdu v obchode premyslite, aby zbylo i na ostatni?

asi jsem divná, ale já jo…

• načítám...
36504
@araw píše:
Ty třeba ne, ale hodně matek, zvlášť těch mladých si myslí, že jsou pupkem světa a že se okolí z nich má potentovat jen proto, že ony porodily dítě. Většinou jsou to ty, které práci viděly jen z rychlíku. Takže takovej druh je bohužel i mezi mladýma matkama :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
K.Black
@Tereza1986 píše:
Proč by měla mít těhotná větší nárok na místo v MHD než senior? Já bych asi doporučila všem, co je důchodci štvou, aby si pořídili auto a je to…

no tak autem jezdím hodně, ale jsou situace kdy jsem sockou rychlejší ;)

• Upravit
27002
@BohunkaP píše:
Ne, vůbec to není hloupý dotaz.Také nesouhlasím s tím, že těhotná má větší nárok na místo než senior - ve skutečnosti to cítím právě naopak. Těhotenství není nemoc - stáří také ne. Těhotná, která se cítí dobře - vs. senior, který má zdravotní problém (jen skrytý, nikoli evidentní na první pohled). To jsou situace, do kterých nikdo nevidí - pokud se těhotná necítí dobře, má pusu, aby se domluvila.

kdyz to napisu hnusne je lepsi kdyz po prudkem zabrzdeni se natahne duchodce nez aby se treba matka aby se prastila do bricha a ohrozilo to zdravi nebo i zivot miminka.

• načítám...
36504
17.4.13 18:44
@Burj Chalifa píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Obecně - kecy o důchodech, na které někdo vydělal, ale kolik kritizujících škemrá na sociálce o peníze těch jiných.
To nebylo na zakladatelku, aby bylo jasno.

• načítám...
colafit
17.4.13 18:44

Takže těhotná, které je blbě si musí říct, a u seniora se předpokládá, že mu je blbě a měl by se pustit??? Zvláštní, je to brala tak, že tyto dvě skupiny by měly být přednostně puštěny sednout a oboje mají pusu, tak se mohou ozvat.

@BohunkaP píše:
Ne, vůbec to není hloupý dotaz.Také nesouhlasím s tím, že těhotná má větší nárok na místo než senior - ve skutečnosti to cítím právě naopak. Těhotenství není nemoc - stáří také ne. Těhotná, která se cítí dobře - vs. senior, který má zdravotní problém (jen skrytý, nikoli evidentní na první pohled). To jsou situace, do kterých nikdo nevidí - pokud se těhotná necítí dobře, má pusu, aby se domluvila.
  • Upravit
mag
12862
17.4.13 18:45
@Crystal87 píše:
kdyz to napisu hnusne je lepsi kdyz po prudkem zabrzdeni se natahne duchodce nez aby se treba matka aby se prastila do bricha a ohrozilo to zdravi nebo i zivot miminka.

8o 8o Za předpokladu, že ten důchodce nebudeš ty, viď, no to je hustý.

• načítám...
colafit
17.4.13 18:47

O čem se tu bavíme? Je snad tramvaj plná těhotných a nemohoucích důchodců??? To jsem teda ještě vážně nezažila.

@Crystal87 píše:
  • Upravit
21984
17.4.13 18:47
@Crystal87 píše:

Tak to už je skutečně věc názoru. Když se natáhne ten důchodce a zlomí si třeba stehenní kost v krčku, může to znamenat, že se už víckrát nepostaví na nohy a dožije v LDNce.

Nevím, jak si může kdokoli troufnout obecně prohlašovat, že těhotné mají přednost nebo cokoli podobného. Od toho jsme snad lidé a od toho nám pánbůh dal ústa, abychom se domluvili.

• načítám...
14335
17.4.13 18:49

No já si hlavně myslím, že v auto buse je asi víc lidi, že vůbec skupina důchoce a těhotná by se neměla oslovovat!!
Mě by jako těhotnou nenapadlo, oslovovvat a nebo si myslet, že mě pustí důchodce a naopak si mylsím, že důchodce by měl mít rozum a nežádat místo po těhotné, ale třeba po hromadě 40 letých chlapů co vždy!!! hledí z autobusu, aby náhodou jich někdo neoslovil..

Příspěvek upraven 17.04.13 v 18:50

• načítám...
29577
17.4.13 18:49
@Tereza1986 píše:
Proč by měla mít těhotná větší nárok na místo v MHD než senior? Já bych asi doporučila všem, co je důchodci štvou, aby si pořídili auto a je to…

troufám si oponovat. Tedˇ píšu sama za sebe. Jako těhotná jsem byla velmi riziková a jízda autem mi byla zakázána. Řízení myslím. Jezdila jsem co týden-14 dní na kontroly do nemocnice přes celý město. MHD. A setkala se s různým jednáním.
Ono ne každá mamina má ten luxus pořídit si auto, nebo se nechat vyvážet, když zrovna potřebuje.
A za tu dobu těhtnění a následně mateřství mě spíš, než chování důchodců udivuje vychování našeho mladého potěru.
Především toho vysokoškolského. Nemocnice, kam jsem dojížděla, se totiž nachází přímo vedle jednoho z největších campusů, takže člověk nastoupí a nemá šanci. Ty mladé seladony, co nípaly na řitce x hodin ve studovnách a aulách, totiž mají pocit, že musí sedět i dál a kde to jde, bez ohledu na ostatní. A netýká se to jen mamin, ale i těch důchodců.
Kde to berou? Je tohle naše vizitka? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová